05-01-08

Aha! Leven op de Watersportbaan... of toch een beetje...

Clipboard03Mario had gisteren "rustdag" op het schema gezet en voor één keertje vonden we dat helemaal niet erg. Dagen aan een stuk ongeveer 11-12u per dag werken is behoorlijk vermoeiend, dus zo'n rustdag is welkom. Voor vandaag was het echter andere koek. "2 km in en uitlopen en dan 2 x (1000 - 2000 - 1000m aan 4:45 min/km) met 2min rust tussen de 1000-tjes en 5min rust tussen de 2 reeksen. Zoals ik al zei zou het een wonder wezen als ik al zou gaan lopen, dus dergelijke zware training zag ik echt niet zitten. Dus hebben we het een beetje aangepast: 2 km inlopen en dan 4 x 1000m aan +/- 4:55 min/km en dan nog effe uitlopen. De coach zal het me wel vergeven (nietwaar Mario?). Opnieuw de nieuwe looproute uitgetest maar eerst langs de Leie even de andere kant uit vertrokken van bij ons thuis (rechtsonder op de foto) en dan terug naar de Watersportbaan. Hoera! Het blijft een trekgat, maar met zijwind valt het eigenlijk reuze mee. En..... er is leven op de Watersportbaan. Halleluja. Niet veel, maar toch.... vanmorgen toch nog één lopende ziel tegengekomen onderweg, er is nog hoop voor de Gentenaars :-) Voor de liefhebbers nog even de cijfertjes. De hartslag is torenhoog, steek het op vermoeidheid!

Clipboard01


De bouwwerken? En de boer.... hij ploegde voort. We hebben wel dé remedie voor flubberarmen gevonden. Moet je eens 1,5 dag met beitel en hamer dikke verf (crepi) van de muur staan scharten. Véél beter dan de fitness (maar ook veel lastiger).

08:06 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (13) |  Facebook |

Commentaren

werkbeesten Als ge zo veel werkt dan mag de training al wa minder zijn denk ik.
Hartslag valt nog mee, zeker bij de versnellingen.
Succes met de verdere verbouwingen

Gepost door: Cisse | 05-01-08

knap dat je, zelfs tussen de werkzaamheden door, er nog een intervaltraining weet tussen te lassen! Stevige training!!

Gepost door: Ruthje | 05-01-08

vergeet geen foto's te nemen van jullie verbouwingswerken. later, ( als je groot (oud) bent ) zul je met nostalgie terugkijken op deze bouwperiode. ik herinner mij deze tijd als één van de mooiste uit ons leven.

Gepost door: marc devloo | 05-01-08

je zal er binnenkort mss wel af en toe een vriend van mij tegenkomen, maar die is... zoals zovelen.. herstellende van een blessure. doei en nog veel succes!

Gepost door: Jess | 05-01-08

vermoeidheid? Ik dacht van niet hoor!! want, als je vermoeid bent zakt je hartslag ipv te stijgen Hierdoor kan je minder doen en ben je verplicht om het rustiger te doen (automatische bescherming van je lichaam). Je kan dan ook niet meer zo snel lopen omdat je je hartslag niet omhoog krijgt, dus minder bloed rondgepompt, minder zuurstof in je spieren en minder arbeid.
Als je hard werkt gaat inderdaad je hartslag omhoog, maar als het teveel is zal hij automatisch zakken door de ingebouwde beveiliging. (als je gaat ziek worden, paar dagen daarvoor, stijgt je basic hartslag wel).
Dus.. .ik vraag me af wat jullie (daty is 2 personen he!) daar feitelijk doen in dat nieuwe huis !!! ;-)))) Foto's zullen inderdaad nodig zijn als bewijs vrees ik!! :-)))

Gepost door: streverke | 05-01-08

binnenkort op tv... julie superklusser ? (of is't EHBL ???) jawadde extra kaloriekes verbranden en dan nog gaan trainen... Mss nog tssdoor even gaan schaatsen aan 't Belfort ?

Gepost door: jogginggirl | 05-01-08

relaxen vergeet inderdaad niet te ontspannen, werken, klussen en dan ook nog lopen.... doe voorzichtig en doe niet te gek.
succes met alles

Gepost door: Ronald | 05-01-08

Lekker bezig en door het klussen best vermoeid natuurlijk, vandaar die hartslag.
En lekker door gaan met klussen en lopen!.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 05-01-08

lol Niks zo leuk om na het harde werk te zien dan je slechts 5 km² hebt gekapt... Maar wacht maar tot het af is...

Gepost door: Steve | 05-01-08

Klusbeesten! Tjonge.....ben je hartstikke aan het klussen en niet zo'n beetje ook, ga je tussendoor ok nog trainen! Geweldig!
Succes met breken, beitelen, schuren, plamuren.....

Gepost door: Petra | 06-01-08

knap Je bent en blijft een voorbeeld voor vele bloggers :)

Gepost door: kimson | 06-01-08

Mooi rondje om te lopen ! Heb je het tijdschrift "Runners World" al gezien van Januari ? Kijk maar eens op bladzijde 62 !!! ;-) Julie wordt beroemd in hardloopland.

Gepost door: Bjorn Paree | 06-01-08

julieDEbouwer! Bob is er niks tegen!
Je gaat er zo van genieten als het af is!

Succes en geniet van het lopen he! :-)

Gepost door: Tinne | 06-01-08

De commentaren zijn gesloten.