07-01-08

Vetloopje - Gent - Drongen - Gent

De verbouwingen beginnen te wegen, de vermoeidheid begint te komen. Inmiddels hebben we 6 dagen van breken, kappen, plafonds neerhalen, enz... achter de rug. Beginnen om 8u, eindigen om 21, 22, 23u...... Mijn conditie is me al goed van pas gekomen eerlijk gezegd :-) En het ziet er naar uit dat we ook de komende 6 verlofdagen nog stevig gas zullen mogen geven, er is nog vanalles te doen in ons nieuwe huis. Maar dat belet niet dat we af en toe toch eens iets anders proberen doen. Normaal gezien moest ik gisteren 15km gaan wandelen, maar 3u wandelen, daar heb ik nu geen tijd voor. Dus hebben we die wandeling vanmorgen maar omgezet in een vetloopje van 13,2 km, rustig gelopen, lage snelheid en een behoorlijk lage hartslag voor mijn vermoeid lijfje op dit moment. 13 km..... 2keer rond die saaie watersportbaan zag ik niet zitten, dus ben ik van bij ons thuis eerst langs de leie vertrokken (onderaan rechts), dan naar de Watersportbaan, dan de vaart over, richting Drongen (links op de kaart). Het huis van m'n papa gepasseerd , maar weinig leven te bespeuren en dan een stukje verder gelopen en dan langs de Leie terug naar Drongen dorp, terug naar de Watersportbaan voor de andere helft en dan terug naar huis. Nét op tijd om de overal aan te trekken en te beginnen breken..... Mooi toertje. Misschien volgend keer Gent - Mariakerke - Gent, ben ik ook eens bij m"n mama gepasseerd. M'n mama maakte gisterenavond trouwens heerlijke pannenkoeken voor ons en m'n nonkel (die nu achter de hoek woont) verraste ons al met chocoladekoeken als ontbijt. We worden verwend! Voor de liefhebbers de cijfertjes en het kaartje:

Clipboard01
Clipboard02

19:43 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (13) |  Facebook |

Commentaren

tussen alle werkzaamheden door toch weer een wreed knappe training afgewerkt. Knap!

Gepost door: Ruthje | 07-01-08

ETEN En dan nog chocoladekoeken!!!

Gepost door: Koen | 07-01-08

familie Zo kan je af en toe een rustpauze in lassen .. en tijdens lange duurlopen heb je geen drankgordel meer nodig.

Gepost door: Edith | 07-01-08

Bewondering Ik heb grote bewondering voor je, klussen en ook nog trainen! Na het klussen plof ik meestal op de bank neer

Gepost door: M@urice | 07-01-08

jij hebt op dit moment het zwaarste schema denk ik .
Maar het zal zijn vruchten wel afwerpen , en dit maal bedoel ik niet op loopvlak

Gepost door: mario | 08-01-08

mooi toertje Zo leer je al snel Gent en omstreken al lopende kennen

Gepost door: Dirk | 08-01-08

Je bent zelfs in Afsnee gepasseerd! :)

Ik durf tegenwoordig al wel eens het fietsenknooppuntennetwerk te volgen, er loopt een geweldig mooie route langs de blaarmeersen richting mariakerke langs de coupure en de rustige (wel verharde) baantjes!

Zelf daar nog niet gelopen, wel al gefietst.
Ikzelf houd het meestal op rondje watersportbaan + blaarmeersen. Als je eens een trainingspartner wil, moet je maar reageren, ik denk dat we qua snelheid op hetzelfde tempo zitten.

Gepost door: bosmarmot | 08-01-08

Mega Julie Pas om 6u47 vertrokken ? Gelukzak, zo lekker uitgeslapen en dat op een maandag ;-))
Weeral mooie training, 't blijft me een raadsel hoe je het allemaal gecombineerd krijgt. Mega Cindy is een watje, Mega Julie is veel straffer ;-)

Gepost door: philippe | 08-01-08

Het heeft zo zijn voordelen als je familie in de buurt woont, maar ze zouden beter wat komen helpen. Dan kan jij gaan lopen en is Maarten niet alleen.

Gepost door: Marc | 08-01-08

Dikke proficiat !! dat je tijdens al die werken ook nog gaat lopen !
gr

Gepost door: Jetty | 08-01-08

't wordt daar een "rondje familie" zo te zien.... En brengen ze die koffiekoeken elke zondagmorgen (ontbijt aan bed) of heb ik dat verkeerd begrepen ?
Veel breekplezier en laat nog een muurke of 2 staan hé... En nu ga ik eens piepen of Maarten al wat fotookes getrokken heeft....

Gepost door: jogginggirl | 08-01-08

Doorzetter! Julie! Waar haal je de goesting vandaan om èn hartstikke druk te zijn met jullie verbouwing èn ook nog te trainen? Wow, zeer knap hoor!

Gepost door: Petra | 08-01-08

Steeds 1 brok energie, verbouwen en trainen. Hoe blijf je het volhouden. Veel succes in het nieuwe stulpje en welkom terug in Oost-Vlaanderen :)

Gepost door: yves | 09-01-08

De commentaren zijn gesloten.