15-01-08

Goed bezig..... not....

Clipboard01Gisteren grote schok: terug naar de werkelijkheid. We hebben precies twee weken op een andere planeet gezeten. Niet een keer aan het werk gedacht, geen televisie gezien, amper mails beantwoord (sorry vriendjes en vriendinnetjes), compleet in een andere werkelijkheid. De schok was dus ook groot toen ik gisteren terug moest gaan werken. Collega's terugzien, een berg werk op m'n bureau, vergaderingen.... direct weer volle gas (gisteren tot 18u, vandaag tot 19u15). Na twee weken werken leek een rustdag me dan wel gepermitteerd en dat hebben we gedaan ook. Zo acht uren op een bureaustoel zitten was écht relaxen na die twee weken werken, nooit gedacht dat ik dat zou zeggen! Vanmorgen wél weer vroeg opgestaan om te gaan lopen in het Jubelpark. Aaaaaah..... mijn vertrouwde Jubelpark. Hoewel het 5u45 was, liepen er vier andere mensen, die ik allemaal kende. Ze zwaaiden eens en vroegen met hun hand of alles ok was, ze hadden me blijkbaar gemist. Jaja, zo vroeg lopen 's morgens, dat schept een band :-) Anyway, Mario had 10km aan 5:30 min/km (11 km/u) voorzien. Die 10km, dat zag ik wel zitten, het tempo was wel wat lager, de vermoeidheid van de verbouwingen hangt nog in de kleren dus doen we het wat rustiger aan. 't werden uiteindelijk 10,5 km aan 5:47 min/km en een belachelijk hoge hartslag..... maar we hebben ervan genoten. Dat de vermoeidheid me parten speelt is ook op het werk zichtbaar: gisteren ben ik erin geslaagd een vergadering te plannen op volgende week maandag. Klein detail: dan ben ik zelf in verlof. Verder heb ik een kwartier stom naar de voorraadkast staan kijken, op zoek naar een zwarte stift, terwijl er een doos zo groot als de kast zelf (bij wijze van spreken) voor m'n neus stond. "Goed bezig Mestdagh, goed bezig"..... niet dus.... Anyway, de vergadering is ondertussen verlegd en ik, ik kruip lekker in m'n nest! Slaapwel!

20:01 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

awel dat slapen ga ik nu ook doen se ! slaapwel !!

Gepost door: mario | 15-01-08

Lijkt me de enige goede manier om vergaderingen uit de wereld te helpen. Vergaderen, al te gader, all together.. eigenlijk zou het iets leuks moeten zijn zoals de afrikanen doen als ze bijeen komen om een beetje te babbelen al te gader ...

Gepost door: marc devloo | 15-01-08

agenda Terug gaan werken om te rusten .. dat gevoel heb ik meestal op een maandag .. Ik ga ook slapen.

Gepost door: Edith | 15-01-08

Dat zal wel een hele cultuurschok geweest na 2 weken bouwvakker gespeeld te hebben.
Slaap zacht en droom van jullie huisje;

Gepost door: marc | 15-01-08

zolang je de muren en plafonds maar niet begint uit te breken op je werk...;-)

Gepost door: Ruthje | 16-01-08

Misschien binnenkort ook bevriende watersportbaanlopers. Hopelijk waren het zoete dromen vannacht.

Gepost door: yves | 16-01-08

Chique ! Ja man, 10 km aan 5:30 op uw schema ! Dat kan al eens tellen ze. Dat is voor mij onmogelijk denk ik. Jij doet 10,5 km aan 5:47 ! Dat is zelfs onmogelijk voor mij. Der is hier een juffrouw goed bezig volgens mij.

Gepost door: Epo | 16-01-08

Mega Mindy heeft al een perfecte vervanger voor haar zwangerschap. Wonder Jules is coming ! Damn zeg, breken, kappen, lopen... the sky is your limit ? 'k word al moe van je blog te lezen.... (en dan ocharme die zetelatleet... die kun je zijn zetel toch niet ontzeggen voor de moment hé !)

Gepost door: jogginggirl | 16-01-08

t'zijn nogthans de betere vergaderingen, waar je zelf niet moet bijzijn! Wou dat ik meer van die had!!
En als ge mijne rode stift vind, mag het em houden he, we hebben da niet meer nodig, we hebben al nen groene :-)

Gepost door: streverke | 16-01-08

Opgeven Jij weet ook niet van opgeven he. En die hoge hartslag...doet ons eraan herinneren dat we ook maar mensen zijn he

Gepost door: Mike | 16-01-08

rust beetje rust kun je zeker gebruiken.. en probeer een beetje uit te slapen he? niet gelijk 06:00 weer het park in

Gepost door: Ronald | 16-01-08

De commentaren zijn gesloten.