20-01-08

Correctie: Gentenaars zijn geen watjes, ze zijn alleen bank in 't donker

Druk, druk, druk..... Vrijdag voor het werk een uurtje gaan fitnessen en na een hectische werkdag onmiddellijk naar Gent vertrokken voor een werk-weekend in ons toekomstige huisje. Dit weekend hebben we de slaapkamer geschilderd, vrijdagavond de grondlaag, zaterdag de eerste couche en vandaag de tweede. Het wordt mooi. Tussendoor ook nog wat rotklusjes: de aan- en afvoer van water voor de wasmachine installeren (héél veel gefutsel met buizen), elk latje van een reeks luxaflexen afstoffen, enz.... Het hoeft niet te verwonderen dat ik gisteren niet aan lopen ben toegekomen. Voor vandaag had coach Mario een duurloopje van 12km aan 7min/km (8,8 km/u) gepland, maar door de gemiste training heb ik daar een iets langere training van gemaakt. Ik wilde nu wel eens zien of die beweringen over die drukke watersportbaan wel klopten, en dus ben ik iets later vertrokken: om 9u40 vertrokken voor een duurloop van 16,4 km, langs de Watersportbaan, de vaart over naar Drongen, de Leie gevolgd tot aan de Nenuphar en dan via de Assels terug naar Drongen dorp, terug naar de Watersportbaan en terug naar huis. Zalig loopje, hoewel ik er eerst tegenop zag omdat ik m'n Ipod in Brussel was vergeten, maar zo eens zonder muziek lopen is ook nog wel leuk. En..... de Watersportbaan was precies een autostrade, zoveel lopers! Conclusie: Gentenaars zijn geen watjes op sportgebied. Ze zijn alleen bang van 't donker. En eerlijk gezegd, na m'n ervaring met die 5 allochtone 20-ers met body-building uitzicht kan ik begrijpen waarom! Goed gezien, van die Gentenaars. Ik ga het er nog echt naar m'n zin hebben! Voor de liefhebbers de cijfertjes en een fotootje van het parcours. En nogmaals sorry, weinig tijd om blogjes te lezen. Ik beloof dat ik het goedmaak.... binnenkort!

Clipboard01
Clipboard02

18:45 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

prioriteiten Prioriteiten stellen en nu staat jullie nieuw huis op de eerste plaats, geen wonder dat jullie elke vrije moment willen gebruiken om alles pikfijn in orde te krijgen. Mooie training !!!

Gepost door: Edith | 20-01-08

ferm! tussen alle schilderwerken door toch weer een wreed knappe training afgewerkt! Ziet er een leuk toerke uit!

Gepost door: Ruthje | 20-01-08

Eerst je "Stulpje" in orde maken en dan mag je zooooooooo veeeeeeel bloggen zoals ge wilt !! ok ? alé begint er maar aan ! :-)) veel moed !!

Gepost door: Katrien | 20-01-08

Die waterspôrtbaan wordt bekent via je blog. en zoals edith het zegt , er zijn nu eenmaal dingen die veel belangrijker zijn dan lopen . Ik vermoed dat je daar echt iets heel mooi van aan het maken bent !

Gepost door: mario | 20-01-08

"Iets" langer :) Het is maar hoe je het bekijkt natuurlijk. 4.5km erbij en een pak sneller. ;) . Op tijd rust nemen hé Julie. Want je bent wel erg druk bezig precies.

Gepost door: Gert | 20-01-08

nice seg, alleen al het aantal kcal dat je ermee verbrandt :) doeiii

Gepost door: Jess | 20-01-08

you rock! Hey there, I only understand - well probably not even half of it - but it sounds great what you have been running and what you are up to in 2008! You rock da house Jules! Would be my dream to run one race with ya, but I guess I will ever just keep on running for fun in the woods of our little town... whatelse?! You keep on running - it's good for you! love simone.

Gepost door: simone | 21-01-08

wat had ik u gezegd... watersportbaan is the place to be :p (al is het rond de blaarmeersen en langs de leie ook zeer mooi om te lopen!!)

Gepost door: mathieu | 21-01-08

Knap Knappe training en als ik het zo kan zien heb je behoorlijk veel wind tegen gehad of was het nu weer wind mee :-)

Gepost door: Dirk | 21-01-08

bodybuildinguitzicht... als ik zo hoor wat jij tijdens al die verbouwingen doet dan word jij nog een powergirl en zullen die mannen met hun ...uitzicht wel een toontje lager zingen...en euh...mannen met appelsienen onder hun armen kunnen ni snel lopen!!!

Gepost door: Tinne | 21-01-08

De commentaren zijn gesloten.