24-01-08

Derde keer, goede keer?

De stillere dagen op m'n blogje hebben alles te maken met het feit dat we druk bezig zijn, zowel op het werk als met de voorbereidingen van de verhuis. Niet alleen moet ons nieuwe huis klaar zijn, hier in Brussel moet ook alles ingepakt geraken én bovendien moeten we ook potentiële nieuwe huurders rondleiden hier in ons appartement (lees: dus moeten we extra kuisen). Maar dat betekent niet dat het ook stil is op sportvlak. integendeel. Gisteren de tijd gevonden om even de fitness binnen te springen (35' crosstrainer, 10' roeien en 10' fietsen) en vandaag had coach Mario voor mij een tempoloop van 6km aan 6min/km (10km/u) voorzien. Grrr.... 6km.... maar 36 minuutjes lopen..... da's weinig he. Vergeef me Mario, maar 'k heb er toch wat extra meterkes bij gedaan hoor (lap 2) en ook een beetje te snel, beetje inlopen (lap 1) en uitlopen (lap 3)! Allez, de training zag er meteen helemaal anders uit. Voor de liefhebbers de cijfertjes:

Clipboard02

Clipboard01Nu even iets anders. Al twee jaar probeer ik vergeefs deel te nemen aan de 20km van Brussel. Telkens heeft een blessure me belet deze leuke wedstrijd op m'n palmares te zetten (achillespees in 2006 en plantair fascitis in 2007). Dit jaar moet het anders! En we zien het groot. Ik heb namelijk op het werk geprobeerd zoveel mogelijk mensen bijeen te krijgen om samen deel te nemen. En dat is wonderwel gelukt! We zijn ondertussen met 10 (ter info: heel "ons werk" bestaat uit 40 mensen, dus da's toch dik 25%!) die gaan deelnemen, waaronder één van de grote bazen. Er komt ook een hele bende supporteren. Super! Het werk betaalt de inschrijvingen én we mogen ook een ontwerp maken voor T-shirts om te laten drukken. Leuk toch! En de kers op de taart moet nog komen: Coach Mario is bereid schema's te maken voor die collega's die er eentje zouden willen. DANKU MARIO! Ondertussen trainen Birgit en Inneke, twee mensen uit m'n team, reeds een dikke 2 maand met Mario's schema, en ze zijn al van bijna 0 naar 8 km gegaan! Ons team gaat vast en zeker scoren op 25 mei 2008! En nu maar hopen dat er geen blessures komen! Derde keer, goede keer he!

06:44 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (18) |  Facebook |

Commentaren

3 maal is scheepsrecht. Nu maar hopen dat Brussel niet onder water staat tg dan...

Gepost door: jogginggirl | 24-01-08

Exact Volgens mij is dat "exact" 25%. :) Gewoonlijk zijn er hier op het werk ook een 5-tal die zich in Brussel aan de 20km wagen. Ik ga me waarschijnlijk ook inschrijven.

Gepost door: Gert | 24-01-08

Hoi,
leuke blo! Regelmatig zal ik eens komen piepen.
en succes met de verhuis...

Gepost door: Kimberly | 24-01-08

graag gedaan !! mmmmmmmmm....graag gedaan , schrijf ik dan ! Ik moet er nog aan beginnen , maar alvast bedankt voor jullie vertrouwen . Inne en Birgit .....van 0 naar 20 km , da's toch geweldig he ! Maar het belangrijkste is dat ze allemaal genieten van het lopen en dat niks moet maar alles kan , als je maar wil !
En gij Julie . Dit is een belofte , die ik zeker na kom . Dit jaar loop jij in Brussel !! Daar gaaan we vanuit ! Maar als deze wedstrijd dan toch echt duivels voor je is , enhet lukt weer niet ....dan doen we dat gekke idee van jou vorig jaar , weet je nog !! IK DUW JE MET DE ROLSTOEL NAAR DE AANKOMST ! en je zal zeker niet de laatste van je werk zijn . Dit jaar zal Brussel slagen , hoe dan ook !! En dat is beloofd !!

Gepost door: mario | 24-01-08

Max!! Brussel wordt de max voor jou...als ge zo lang wacht op iets en het lukt dan geeft dat een ongelofelijke high.
Succes met de verhuis en zo ook hé

Gepost door: Cisse | 24-01-08

TUURLIJK !! Als Gentenaar is het nu ook zoooooo ver niet om eens af te zakken naar Brussel hé ;-)))) Succes aan het ganse team !!!

Gepost door: Katrien | 24-01-08

jawadde, da's al een pak kandidaten bijeen voor Brussel!! Jij weet de mensen wel te motiveren!! En tuurlijk gaat het voor jou 3e keer goeie keer zijn!! Mooie nieuwe layout voor je blogje trouwens!

Gepost door: Ruthje | 24-01-08

Ik hoop dat het je dan dit jaar zeker lukt deel te nemen. Moet een toffe bende zijn daar op je werk. Grt Peter

Gepost door: Peter | 24-01-08

Je hebt het maar druk en toch knap om dan nog tijd te vinden.
En wat leuk van je werk en dat gaat helemaal top worden in Brussel.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 24-01-08

rap team goed zeg dat je al zoveel lopers hebt gevonden!! Succes met jullie gezamenlijke doel!!

Gepost door: Ronald | 24-01-08

'k zal maar op tijd inschrijven dan als jij al zoon bende optrommelt :-) mischien kom ik er wel enkeletegen dan in Brussel
Laat ons maar weten hoe de t-shirts er zullen uitzien

Gepost door: Wim Geerts | 25-01-08

Een feestje... Het beloofd daar een feestje te worden!!!
Jippieeee!!!

Gepost door: Tinne | 25-01-08

Wij doen ook reeds enkele jaren in werkverband mee. Da's echt leuk. En derde keer goede keer. Al moeten we je over de streep dragen.

Gepost door: yves | 25-01-08

ik duim voor jou dat het dit jaar lukt meid!

Gepost door: Jess | 26-01-08

Het is toch prachtig dat jij er in geslaagd bent om een aantal mensen vanop uw werk aan het lopen te krijgen . Vroeger vond ik het maar niks die praatjes over dat lopen aan de tafel . Nu ben ik zelf niet veel beter . Mario houd me netjes op de hoogte en is vol lof over je , en terecht hoor . Nu ook weer een aantal mensen aan het lopen gekregen vanop uw werk .
Je hebt nu een zeer drukke periode achter en voor u liggen met je nieuwe woonst in Gent . Sorry maar helpen ging echt niet . Ik moet dat weekeinde werken . Voor jou zou ik het zeker gedaan hebben , maar wisselen op het werk is lmaar 1 nadeel aan dat ik dat weekeinde altijd terug moet doen , en meestal op de meest ongelegen momenten zoals de paasvakantie's enzo . Je trainingen gaan toch ook netjes door tussen je drukke agenda . Ik bewonder je daa inorm voor . Zelf zou ik het niet durven om ( en niet kunnen ) zo vroeg uit mijn bed te kruipen . Ik loop nogtans heel graag , maar dat is nu net dat tikkeltje te veel eraan . Je bent supper !! groetjes van je konijntje !

Gepost door: peggy | 26-01-08

3 maal is.... Nu gat het zeker lukken Julie! Met al de collega's die je geronseld hebt. Hartstikke goed!

Gepost door: Petra | 26-01-08

derde keer, goede keer De volhouder wint altijd, dus dit jaat is er geen twijfel meer, jij staat in Brussel aan de start.
Nog veel succes met de verhuis, en zoals je op mijn blog je afvroeg: in 't stad lopen is een iets anders, maar al dat fijn stof is niet gezond, dus volgende keer terug een ander parcours.

Gepost door: Geert | 27-01-08

Lijkt me leuk met zoveel mensen te kunnen lopen van je werk!
Als je bij ons het woord sport uitspreekt moeten ze er een woordenboek bijhalen !!
gr

Gepost door: Jetty | 27-01-08

De commentaren zijn gesloten.