27-01-08

ontgoocheld

Nogmaals tot het spijtige besluit gekomen dat veel mensen - niet iedereen - maar veel - teleurstellend zijn. Veel beloven, weinig doen. Veel blabla, geen boemboem. En dan piepke duik spelen, struisvogels imiteren.... en dat terwijl we zelf al een maand hemel en aarde verzetten om alles (werk, verhuis, sport, werk in nieuw huis) gedaan te krijgen. overleven op 6 u slaap per nacht en op sport na géén vrije tijd. En dan krijg je niets terug. 't is triestig. Uiteindelijk kan je toch bijna alleen op jezelf rekenen. Gelukkig "bijna". Een dikke MERCI aan iedereen die voor de "bijna" heeft gezorgd, jullie weten wel wie jullie zijn.

 Vrijdag fitnessen (45' crosstrainen en 10' roeien) - Zaterdag tempoloop (7,4 km - 43'30" - 10,2 km/u) - Vandaag vetloopje (11,6 km - 1:14:12 - 9,2 km/u). Zaterdagavond gaan eten bij m'n mama, die vandaag ook is komen meehelpen. Voor de rest is er helemaal niets aan ons weekend het vermelden waard, maar dan ook NIETS.

 Bon, 't is goed geweest, ik blog wel weer es als t wa beter gaat, en dat.... lieve mensen .... hangt van onze architect af die ik aanraad vandaag niet in m'n buurt te komen want ik sta niet in voor de gevolgen.

 

16:37 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (18) |  Facebook |

Commentaren

T'kwam misschien voor verschillende mensen slecht uit ? Werk , kids ,ziekte ?
Gr

Gepost door: Jetty | 27-01-08

Bouwperikelen Jullie zitten nu in een zware periode, en dat begint inderdaad na een tijdje te wegen. Je moet het ons niet zeggen, wij hebben het ook allemaal meegemaakt. Maar ja, de Belg met de baksteen in zijn maag… Iedereen streeft naar zijn eigen stek, met alle tijdelijke gevolgen vandien. Gezien wij gezegend zijn met 2 linker handen, deden we bijna voor alles beroep op vakmensen. Dit hebben we ons vaak beklaagd, want de mensen in de bouw hebben blijkbaar een glijdend agenda, en doen helemaal hun zin, ondanks vele beloftes. Probeer dan maar iets te coördineren. Dood hebben we ons geërgerd. Ik heb in die periode vaak gezegd: “Mocht in aan mijn klanten dezelfde service geven, dan had ik geen klant meer”, maar blijkbaar kunnen andere sectoren zich meer permitteren. Enige oplossing, niet betalen…
Als je uiteindelijk gesetteld bent, vergeet je de ongemakken snel, en kan je volop genieten! Nog even doorbijten!

Gepost door: Homer | 27-01-08

kop op !! Ik denk wel te weten en te begrijpen wat je bedoeld . Ik ga hier niet tot de details ! zie mail ! maar na regen komt zonneschijn ! en die architecten .....Ik had een dame als architect en en en en en grrrr.....om zot van te worden . Wie neemt nu een vrouw zegden ze me heel dikwijls !!!!! Ik dus !! Ach uiteindelijk komt het allemaal wel goed , en een jaar later denk je daar nog niet meer aan . Dus kop op , neem even rust , en vlieg er weer in !

Gepost door: mario | 27-01-08

oei mensen in den bouw die in hun afspraken niet nakomen, tell me about it! Na 6 maanden is ons dak ook nog steeds niet gerepareerd hé. Om de muren van op te lopen! Koppie op meid, uiteindelijk komt 't allemaal wel in orde.

Gepost door: Ruthje | 27-01-08

doorbijten Het wordt soms allemaal een beetje te veel. Nog even volhouden, nadien kun je dubbel genieten. Plan de eerste dagen na je verhuis niet te veel, geniet gewoon van de rust, jullie nieuwe huis en vooral van mekaar.

Gepost door: Edith | 27-01-08

JULIE !!!!! Kindje maak je niet druk , luister het komt al bij goed ,een klein annozel verhaaltje toen wij ons (oud)huisje kochten omwille van de "charme" hebben we begonnen met de boven verdieping op een bepaald moment kwam gans het plafond naar beneden ,resultaat paniek , kwaad , onmacht en tranen ...maar !! we hebben het positieve ervan in gezien 2 nachtjes onder de sterren slapen kan best heeeeeel romantisch zijn ,duuuus ...laat je oortjes niet hangen ,achteraf zal je wel nog lachen en ben je iets wijser geworden ,maaaaar de ik vertel je NOG toestanden als ik kom "blinken" ;-))) kop op ,ieder plaatsje in je stulpje krijgt zijn eigen verhaaltje !!

Gepost door: Katrien | 27-01-08

Tsja bij de bouw komen wel altijd wel wat problemen de kop op steken. De moed niet laten zakken Julie. Alles valt wel op zijn pootjes. En mijn aanbod geldt nog steeds. Ik mail je nog wel.

Gepost door: yves | 27-01-08

koppie op koppie op Julie! Over een tijdje lach je hierom.. Laat je niet gek maken.. komt allemaal goed!

Gepost door: Ronald | 27-01-08

2008 een verhuis, en er bovenop na 2 marathons direct op naar de 100km. Amai dat moeten we volgen. (Ik droom daar stilletjes ook van)

Gepost door: cremke | 27-01-08

(ver)Bouwen Wij prijzen ons nog altijd gelukkig dat indertijd onze aannemer tegelijkertijd ons schoonbroer was! Effe volhouden nu en binnenkort kan je zalig genieten met je ventje.

Gepost door: Gert | 28-01-08

Ai ai 't is altijd en overal hetzelfde, als je op iemand anders moet rekenen...
Soms heb je echt wel iemand nodig want je kan niet alles zelf doen natuurlijk. Maar kop op Julie het is het eindresultaat dat telt, alhoewel je daar nu niet veel mee doet natuurlijk.

Gepost door: Marc | 28-01-08

Het is allemaal beter gezegd dan gedaan eh"trek het je niet aan" maar op dat moment zelf zakt de grond onder je voeten toch maar mooi weg pfff. Zoals vele onder ons hebben we dit allemaal al voorgehad en ik denk bij de meeste zijn we er allemaal doorgeraakt dus Julie.... Always look at the bright side of life

Gepost door: Dirk | 28-01-08

(Ver)bouwen...ik kan het iedereen aanraden... NOT Ik sluit me aan bij de anderen: geen bouw/verbouwing zonder de nodige misérie... Wij kunnen er een boek over schrijven. Maar ik ben ervan overtuigd dat het wel allemaal op zijn pootjes terecht komt- al gaat het allicht niet vanzelf en zal er misschien nog bloed, zweet en tranen bijkomen. Anyway, altijd rustig proberen voortdoen...En inderdaad, achteraf kan je er nog leuke verhalen over vertellen ook...

Gepost door: Liesbet | 28-01-08

Wij leven met jullie mee. Michael en ik kennen het gevoel. Bij het (ver)bouwen heb je veel geduld nodig. Even doorbijten tot jullie er door zijn.

Gepost door: Carmen | 28-01-08

bouw 'k weet er eigenlijk niets van .. maar toch : laat je niet kennen ... uiteindelijk komt het wel goed zenne

Gepost door: Koen | 28-01-08

Wij zijn er intussen al een jaar of 2 vandaan, maar 'k weet het nog : jezelf eens goed gaan verwennen (saunaatje, chocolaatje of 2,3,4...) niet vergeten hé ! En weet je wat de kindjes (en wij) nu nog weten ? Dat we lekker met zijn 5'en op de slaapkamers kampeerden, dan we de patatten afgoten boven het afvoerputje buiten... Alle miserie (dagen wachten, verlof nemen voor wie niet komt en zo...) dat vergeet je vlug hoor ! Reageer je maar af en toe eens goed af (hier bvb) en weet dat we aan je denken ! Succes en ja, er komt echt een einde aan hoor !

Gepost door: jogginggirl | 28-01-08

'tja iedere Belg is geboren met een baksteen op de maag zeggen ze wel eens. Die ligt jullie nu waarschijnlijk wel letterlijk op de maag.
Je moet maar zo denken er is altijd licht aan het eind van de tunnel. Je ziet het misschien nog niet maar wees gerust eens je er uit bent gaat het stukken beter...
Nog even doorbijten denk maar dat je nu ongeveer op KM 30 van je marathon bent, je denkt dat je het niet gaat halen maar eens je de meet passert is de beloning en de voldoening zo groot dat je al je leed vergeet.
Veel sterkte toegewenst vanuit de Kempen

Gepost door: Wim | 29-01-08

opbouwend Stay cool en reageer je lekker af door vreselijk hard te lopen :) Gelijk heb je wel, als het erop aankomt zijn er verdomd weinig mensen die je echt kunt vertrouwen.

Gepost door: John | 29-01-08

De commentaren zijn gesloten.