03-02-08

Oranje helpers!

Vrijdag beloofde weer een drukke dag te worden:  werkdag en nadien onmiddellijk doorrijden naar Gent (waar de loodgieter en de schrijnwerker eindelijk het beloofde werk hadden gedaan! Jippie!). Daarom dus voor het werk gaan fitnessen: 15’ step – 25’ crosstrainen en 20’ fiets. Zaterdagochtend begon direct sportief met twee uurtjes plafond-verven van 7 tot 9. Schouders en nekspieren meteen goed wakker (ahum). Juist op tijd klaar om dan Ruth te verwelkomen, die met de trein naar Gent was gekomen om samen een duurloopje te doen. Tijd om Ruth te laten kennismaken met de Watersportbaan en m’n toertje in Drongen rond de Assels. ’t Werd een gezellige tetter-training, zoals gewoonlijk, we hadden flink wat bij te babbelen want door de verhuis en de werken komt er van mailen en bellen veel minder in huis dan anders. ‘t Was fris, maar onder een stralend zonnetje konden we de training afwerken. 1u41 minuten later hadden we 15,8 km gelopen. Flink zo! En vooral: Ruth had geen last van haar rug, da’s goed nieuws natuurlijk! Voor de liefhebbers:

met ruth
Dan snel ons gedoucht en omgekleed om te beginnen werken. Even later kwam ook Koenie ons vergezellen en zo hebben we, samen met onze twee oranje klusjesvrienden een heel groot deel van de living geschilderd gekregen, zelfs de radiators waren niet veilig. M’n mama was speciaal een taart komen brengen.... misschien was dat het geheime recept maar we zijn enorm goed opgeschoten op één dag tijd. Super! Hieronder enkele fotootjes van ons superteam....
koen languit
ahcterwerken
 Dat verdiende natuurlijk een beloning vonden we, en dus zijn we samen een hapje gaan eten (pasta pasta!) en dan naar de film geweest. We wilden wel eens weten of “No country for old men” al z’n Oscarnominaties waard was...  straffe film, echt wel, maar volgens mij is het aantal nominaties recht evenredig met het aantal doden in die film.... amai.... ze vielen met bosjes. Maar echt wel een straffe film. Een héél gezellige, productieve en geslaagde dag. Een hele dikke merci aan Ruth en Koen voor alle hulp! Bijzonder tof! Gisterenavond is Maarten trouwens in de prijzen gevallen. In de cinema kon je, als je bluetooth op je gsm had, een filmpje van Sony downloaden (iedereen kreeg een ander filmpje), en als je precies dat filmpje van op je gsm tijdens de voorfilmpjes in de cinema zag, dan won je een camera van Sony met touchscreen en die enkel foto's trekt als je lacht. Hadden wij toch wel gewonnen zeker? Het duurde wel enkele seconden voor we goed en wel beseften dat het filmpje op het witte doek hetzelfde was als dat op de gsm van Maarten. Leuke verrassing! We mochten nog kiezen ook: een roze of een blauw exemplaar...... nu, dat was niet moeilijk! Ook vandaag moest er gesport worden en aangezien ik beloofd had hier en daar voor koffiekoeken te zorgen bij ’t ontbijt (graag gedaan buurman!) werd het een stevig ochtendloopje aan 11km/u langs de Watersportbaan en de warme bakker, goed voor nog eens 7,7 km. tempoloop
En dan.... schilderen! Binnen drie weken wonen we in ons huisje... het komt dichterbij!

20:04 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (14) |  Facebook |

Commentaren

jawadde nog een stevige training erbij vanmorgen!! Knap hoor. Je moet nog wel iets over Maarten zijn prijsje schrijven, want dat heb ik beloofd aan de lezerkes op mijn blog! ;-) En merci voor de leuke training en de filmtraktatie!

Gepost door: Ruthje | 03-02-08

met al dat werk toch nog tijd voor wat sport hopelijk zit het van nu af aan goed en ben je in 3 weken van al de miserie verlost

Gepost door: Wim Geerts | 03-02-08

Amai Julie , je hebt een zeer productief weekeinde achter de rug .Zowel op werk als trainingsvlak . Ik doe er mijn klakske voor af .
Was Maarten zichzelf aan het schilderen of was hij zich op aan het maken voor carnaval ? :-) (grapke ) Ik vind het fantastich dat ze jullie komen helpen !

Gepost door: coach mario | 03-02-08

Aftellen begonnen !! das echt niet lang meer 3weken ! wat spannend ! En tussen al die werken nog een knappe training !

Gepost door: Katrien | 03-02-08

Ook een zwaar weekend achter de rug, om 7 u beginnen schilderen, om 7 u opstaan om te gaan lopen. Leuk dat Ruth en Koenie jullie hebben geholpen .. Weerom een geslaagd weekend !!! We tellen mee af !!!

Gepost door: Edith | 03-02-08

Pfff amai. Van een druk weekend gesproken. En hoe kan je na zoveel werk toch nog zoveel kilometers lopen? Top zeg!
Tof om ook je werken in het nieuwe huis zowat op de voet te mogen en kunnen volgen.

Gepost door: Peter | 03-02-08

Verven lopen verven , gaan eten , en dan nog naar de cinema ! Ik zou strijk liggen dat het niet meer normaal is !!! Maar ons Julie gaat gewoon door !!! Mijn pet af !!
gr

Gepost door: Jetty | 03-02-08

Moe, pfff Ik word al moe als ik lees wat jij allemaal presteert.De hulp uit Mechelen zal wel goed gekomen zijn. Daar heb je dan goede vrienden voor. :) Enne, als Maarten mocht kiezen gok ik op roze! :)

Gepost door: Gert | 03-02-08

Kijk eens aan het schiet lekker op in het nieuwe huis en wat gaaf om op die manier een prijs te winnen, leuk.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 04-02-08

Alweer een zeer goed gevuld week-end. Tzag er best plezant uit daar met de oranje bende. Nog een beetje wachten en dan terug echte Gentenaar.

Gepost door: yves | 04-02-08

Schema ! Leuk schema precies ! Schilderen, lopen, slapen, lopen , schilderen ! Veel afwisseling ! Waar haal je de energie toch altijd ? Natuurlijk heeft Maarten de roze camera gekozen ! ;-)

Gepost door: Epo | 04-02-08

toffe prijs, binnenkort overal smilende foto's ! en je training, ja, karakter hebben jullie zeker ! proficiat voor beiden !

Gepost door: jogginggirl | 04-02-08

Alweer een goed gevuld weekend! Mooie werk-uniformen!

Gepost door: Homer | 04-02-08

Vraag mij eigenlijk aan waar of wat Assels in Drongen is.

Gepost door: cremke | 04-02-08

De commentaren zijn gesloten.