06-02-08

Gecrasht

ziekZo af en toe moet moeder natuur me met een fikse waarschuwing met beide beentjes op de grond zetten en me duidelijk maken dat ik niet superwoman ben, niet kan overleven op 6u slaap per nacht en pure adrenaline. Dat zelfs een chocolade-dieet me niet in gang kan houden. 't Is een feit dat Maarten en ik sinds begin januari aan een moordend ritme leven: elke vrije minuut zitten we ofwel in Gent te werken (schilderen, breken,...) ofwel hier in Brussel aan het inpakken. Combineer dat met een fulltime job, de koppigheid om vooral geen trainingen over te slaan en de stress die bij verbouwingen / verhuizen komt kijken, en dat is om problemen vragen natuurlijk. 't Heeft eigenlijk nog redelijk lang geduurd, eerlijk gezegd. Maar vanmorgen was het zover: ondergetekende vertrok naar het werk maar stond drie uur later weer thuis met keelpijn, buikpijn, koorts en duizeligheid.... De hele middag geslapen, me kapot gezogen op keeltabletjes en véél thee met honing gedronken. Een dokter? Nee dank je, ons exemplaar is in staat me drie weken thuis te zetten, paniekgeval van een dokter. Ik ga morgen wel weer werken, er staat een vergadering op de agenda. 'k Mag van m'n baas eerst nog wel uitslapen, dus dat gaan we zeker doen. Maar nu wel nog een badje nemen en vroeg in m'n nest; Hopelijk is daarmee het ergste voorbij. Nog drie weken, en dan kunnen we rusten. Nog drie.... 'k zal blij zijn als het gedaan is. PS - kregen vanuit Gent wel het nieuws dat ons nieuw huis ontzettend verdikt is... sinds deze week hangt er meer dan 20kg plaaster aan de muren in ons toekomstige badkamer. Kent iemand een goed dieet?

19:54 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (22) |  Facebook |

Commentaren

Superman/woman bestaan alleen maar in de film! Iedere sterveling heeft zijn grenzen! Verzorg je en hopelijk een snelle beterschap.

Gepost door: Homer | 06-02-08

je geeft zelf alle oorzaken al aan hé en er bestaat maar één remedie voor: rusten! Nog drie weken aftellen joh, en dan breken er iets rustiger tijden aan. Wel super dat de badkamer bezet is, weer een zorgske minder! Nu lekker slapen en morgen uitslapen hé (enne...uitslapen is minstens tot 9uur of zo hé, dus niet om 5u opstaan hé ;-)). Veel beterschap!!

Gepost door: Ruthje | 06-02-08

hopelijk niet te erg en veel rusten is de boodschap...

Gepost door: wim geerts | 06-02-08

Beterschap! Snel weer herstellen Julie! Wat is overigens plaaster ????

Gepost door: M@urice | 06-02-08

1 woord Rusten. En alles komt goed. Slaapwel ;

Gepost door: Gert | 06-02-08

helaba , het is niet omdat ik ziek ben dat je me daar ook moet op achterna doen .
Kruip maar goed in de wol , rust goed uit en ........Ja lopen is nu nog altijd gezond . Er is zelfs niks beter !! je mede snotteraar , coach mario ! ha ha hatchieeeeeee !!! :-)

Gepost door: mario | 06-02-08

veel beterschap meisje die plaaster is beter op uw muren dan rond uw voetjes hé ! en met de nodige rust zal alles wel weer ok zijn. En als je dit vandaag nog leest: rap uw bedje in mevrouw !

Gepost door: jogginggirl | 06-02-08

vergadering?? na de vergadering weer hup je mandje in. Eerst nu flink uitrusten. Mario vind het echt niet erg als je een paar trainingen mist. Veel beterschap VCM!

Gepost door: Fan van het Vlaams Chocomonstertje | 06-02-08

De plaaster terug afkappen is geen goed dieet zeker? Maar verder sterk hoor na één dag uitzieken en eens uitslapen er terug staan voor de meeting. Zo zouden er meer meoten zijn.

Gepost door: cremke | 06-02-08

plaaster? Met een hamer krijg je dat eraf hé. Maar ik denk dat dat nu net je bedoeling niet is sé. ;-)
Binnen 3 weken ben je nen heel gelukkige mens, believe me. Welkom in de club van de zieke mensen. Bij mij is het nu over maar het heeft me wel van 15 januari tot begin deze week aan de kant gehouden en ik ondervind nog last hoor. Buikgriep, bact. infectie... Heel maar dan ook HEEL plezant. Training om zeep en de nieuwe werkfunctie toch ook wel een beetje. Ik hoop dat je d'er sneller vanaf bent.

Gepost door: Steve | 07-02-08

tja, ge kunt een bouwdroger (geen haardroger he) plaatsen in je huisje om het extra water te verdampen dat in die plaaster zit, dan ben je al wat kilo's kwijt.
Daarnaast kan je ook overal in alle muren gaatjes boren en het stof naar het container park doen. Scheelt ook weer wat. Een andere mogelijkheid is om een paar muren uit te breken en te vervangen door papieren versies, weeral wat gewicht gewonnen. En wat het beste helpt is gewoon dunne lucht in het huis doen. De normale lucht weegt veel te veel, dus gewoon dunne lucht kopen en die in huis doen ipv de normale lucht. Kan tot honderden kilo's schelen.
Er is ook nog dikke lucht, zie dat je die niet pakt he! Die gebruiken ze voor in de banden van de fietsen te doen, dan gaan die zo rap niet af als ge in een nagel rijd, die dikke lucht kan gewoon niet door een klein gaatje.

Gepost door: streverke | 07-02-08

Vermageren. Misschien de vloeren uitbreken ? Dat spaart ook al wat gewicht ;-). Ik weet dat het waarschijnlijk verloren gezegd is, maar hou u efkes kalm en rust voldoende uit. Het is inderdaad een druk en hectisch leven momenteel, en dat valt de gezondheid aan. Efkes uitzieken en je bent weer de oude. (Allez, niet qua leeftijd hé !)

Gepost door: Epo | 07-02-08

oei oei , misschien moet ge na die vergadering toch maar proberen terug huiswaarts te keren , en nog een dagje rusten !!! Nog 3 weken , en je kan genieten van al de werk dat jullie gedaan hebben !Die gaan vlugger voorbij zijn dan je nu denk hoor !
gr

Gepost door: Jetty | 07-02-08

Rust maar nog eens goed uit. Binnen 3 weken is het ergste voorbij. Veel beterschap.

Gepost door: yves | 07-02-08

Beterschap Zorg goed voor jezelf. Ik heb ook niets aan dokters die je 3 weken thuiszet, maar een dagje bedliggen kan best eens deugd doen. Zeker in zo'n drukke periode. Groetjes, Maaike.

Gepost door: maaike | 07-02-08

Dieet.... Euh :-)
Een goed dieet???? Doormailen he als je het vindt
hihi....
Laat dat huisje maar lekker verdikken... een gezellig en knus nestje!
Veel beterschap!!!

Gepost door: Tinne | 07-02-08

Hopelijk al wat beter ... niks forceren hé jufferke ,rust maar nog eens goed uit en alles komt ok ,ps ik bel je begin volgende week om af te spreken greeeeeeeeetz en beterschap !!

Gepost door: Katrien | 08-02-08

Leven tegen 200 km per uur... Hou je geen eeuwigheid vol. Probeer het toch ietsje kalmer aan te doen, Julie. Een beetje rust kan wonderen verrichten. Indien het erger wordt, toch niet te lang wachten om een bezoekje te brengen aan je 'teergeliefde' dokter. En, nog een laatste tip voor Maarten, binnenkort is het Valentijn, een ideaal moment om wat te onthaasten

Gepost door: Hansy | 08-02-08

Niet te gek Julie en pak ook op tijd je rust.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 08-02-08

inmiddels al wat beter hoop ik? hang in there, die drie weken zijn zo om!!

Gepost door: Jess | 09-02-08

beterschap Ik hoop dat je ondertussen al veel beter bent! Af en toe even rusten mag je zeker niet vergeten!

Gepost door: Carmen | 09-02-08

D3 Zit wat in het zonnetje om zonne-energie op te doen. De vitamine D3 door de huid aangemaakt zal je zeker goed doen! Of anders zal het zalige loom worden in de warme zon je wel tot rust brengen.

Gepost door: Fré | 09-02-08

De commentaren zijn gesloten.