14-02-08

Lang geleden...

hartWie hier gekomen is hopend op een smeuig valentijnsberichtje is eraan voor de moeite. Maarten en ik zien elkaar doodgraag, maar voor opgedrongen commercie passen we dubbel en dik. Elkaar onverwacht verrassen vinden we veel leuker dan "meedoen met den hoop", dus een gewone dag vandaag, geen etentje, geen kaartjes, geen cadeautjes. En dat is prima zo. Voor ons is het elke dag Valentijn! Neemt niet weg dat we natuurlijk iedereen wel een fijne Valentijnsavond toewensen. Anyway.... Weeral lang geleden sinds m'n laatste postje.... schuld van lange werkdagen, een niet weggaande verkoudheid en veel spullen om in te pakken en zaken om te regelen. 't Is goed dat het einde in zicht is, want heel erg lang kan een mens dit volgens mij niet uithouden. Betekent echter niet dat we niet gaan sporten zijn, ah nee.... de vervelende hoest heeft misschien de planning een beetje beïnvloed, maar niet in die mate dat er "rust" aan te pas kwam hèhè. Maandag na het werk de fitness ingedoken: 40' crosstrainen, 25' fietsen en dan nog wat krachttraining. uiteraard gevolgd door een welverdiende sauna. Dinsdag stond er 9km loslopen op het programma met 10 keer 40/60 versnellingen. Hoe de training zou moeten uitgevoerd worden, kan je zien op Ruthje's blog, zij deed dat immers perfect. Door de hoest en de koorts heb ik het bij "loslopen" gehouden zonder meer, uiteindelijk goed voor 10,7 km.dinsdag
Woensdag ben ik tijdens de middagpauze aan de werkdrukte ontsnapt voor 30' crosstrainen en 10' step + sauna. Meer tijd had ik niet. Vandaag stond dan 2 km in - en uitlopen op het programma en dan 8 x 1km aan 4:45 min/km. Een leuke training, maar met alle excuses, het vroege uur én de aanhoudende vervelende hoest hebben me nogmaals tot loslopen gedwongen. 11,1 kilometerkes waar we intens van hebben genoten.dondredag

sien& mariaZaterdag, lieve mensen, krijgen we HOOG BEZOEK in Gent. Jaja, 't bezoek en ik gaan ons vermommen in Sien & Maria en gaan ons nieuwe huis zo goed als mogelijk stofvrij maken. Ten aanval met de stofzuigers, de dweilen en de vodden. Geen vuiltje is nog veilig, ze zijn gewaarschuwd! Alvast bedankt Katrienemientje! En natuurlijk gaan we het aangename aan het nuttige koppelen en gaan we ons nadien belonen met een trage lange tetterloop langs Watersportbaan en Drongense velden om eens gezellig bij te babbelen. Dat wordt leuk!

19:45 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

Commentaren

valentijn Bij ons is het ook alle dagen valentijn .. veel leuker !!

Gepost door: Edith | 14-02-08

héhé groot gelijk dat jullie elke dag Valentijn vieren hoor, véél leuker indeed!! En zaterdag inderdaad hoog bezoek! Je mag ze altijd daarna bij ons laten langskomen! geniet van jullie tetterloopje na het poetsen!!

Gepost door: Ruthje | 14-02-08

Bij ons is het de éne week elke dag valentijn en de andere week niet
en dat komt omdat de jacq de éne week thuis is en de andere bijna niet :-) :-) :-)
gr

Gepost door: Jetty | 14-02-08

Wij hebben het ook zo niet met de gecommercialiseerde romantiek. Avast veel plezier zaterdag.

Gepost door: Gert | 14-02-08

Ik vind dat ook, liefde moet uit je hart komen en niet uit je portefeuille.
Wat Gent betreft zal ik er inderdaad niet bij zijn, dan ben ik immers bezig aan de Roparun. Misschien kan je in Zele komen supporteren, daar is dan immers vanalles te doen.

Gepost door: Marc | 15-02-08

Je zou voor minder eens verhuizen als elke zaterdagklusdag wordt afgesloten met een leuke tettertraining ;-)
Weeral knap getraind (zoals altijd ;-)

Gepost door: philippe | 15-02-08

Valentijntje Je hebt zo gelijk! Het is toch elke dag Valentijn. Elke dag mag je van je liefsten horen dat ze van je houden èn andersom. Daar hoeft geen speciale dag aan vastgeknoopt te worden.
Heel veel plezier met het schoonmaken en de tetterloop daarna! In gedachten loop ik mee.

Gepost door: Petra | 15-02-08

Wij hebben hier hetzelfde gevoel over valentijn. Als het van moeten is hoeft het voor mij ook niet. Liever eens onverwacht verrassen. Toch nog mooi getrained ondanks de hoest. Veel plezier met de tettertraining morgen.

Gepost door: yves | 15-02-08

Sien en Maria ... mogen altijd eens langskomen in Zingem hoor ! 't Zal daar precies plezant worden in Gent ! En Julie stilzitten ? Da's onmogelijk ! Mooie trainingen alweer.

Gepost door: Epo | 15-02-08

"Maarten en ik zien elkaar doodgraag"... dat jij en je man elkaar graag zien snap ik maar eh "doodgraag" ... het vlaams blijft een rare taal :-) Fijn weekend!

Gepost door: Bjorn Paree | 15-02-08

Ik kijk er al naar uit tot morgen !!!

Gepost door: SIEN | 15-02-08

Sien en Maria Een vriend of vriendin herken je pas op die momenten of gelegenheden . Geniet samen van je loopje . En een tip . als je ze niet verstaat , wat gegarandeert zal voorvallen , gewoon ja zeggen . ja ......jaja ...mmmmmmmmmm......, Dat deed ik ook in eindhoven :-) :-) Er zijn wel risico's aan verbonden he !! Maar die ontdek je zelf maar !! :-)

Gepost door: de coach | 16-02-08

De commentaren zijn gesloten.