16-02-08

Sien en Maria in actie

route blogGrote dag vandaag. We kregen bezoek van ons aller Katrientje die ons huisje eens een grondige poetsbeurt zou geven zodat we stofvrij aan de verhuis zouden kunnen beginnen. Harde tante die Katrien....uitslapen? Toch niet op zaterdag zeker? nee nee, om 8u stond zij al te blinken voor ons deur! Straffe madam. Snel een koffietje, een transformatie in "Sien en Maria" (aan jullie de vraag; wie was wie?) en dan er meteen stevig ingevlogen. Geen stofje is overgebleven, geen vuiltje op de ramen, de keuken blinkt danig dat de buren een zonnebril nodig hebben.... amai! Ondertussen stevig getetterd, Westvlaams geleerd, chocoladetaart gegeten (danku mama), mijn papa 2 keer doen verschieten (oeps) en heel wat afgelachen (geef toe, Westvlaams is toch niet altijd gemakkelijk te verstaan), 't was plezant. Al dat werk moest natuurlijk beloond worden en dus vertrokken we nadien nog voor een tettertraining samen. Coach Mario had op Katrien's schema een duurloop van 15km aan 6:30min/km gezet, en dat kwam van afstand ongeveer overeen met het toertje dat ik twee weken geleden met Ruthje al eens deed (alweer zo'n gezellige tettertraining), en dus zouden we dat doen. onder een stralend zonnetje (maar een venijnige koude wind) werkten we de training af. Ging als vanzelf, gezellig gebabbeld en goed gelopen, meer moest dat niet zijn. Katrien, ontzettend bedankt voor alle hulp en de fijne dag! En voor de liefhebbers uiteraard nog de cijfertjes:cijfertjes

23:26 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

Katrien kan blijkbaar werken als een paard!

Gepost door: Homer | 16-02-08

MET HEEL VEEL PLEZIER Het was reuze leuk ! bedankt voor de goeie ontvangst en het gezelschap ps veel succes met het schilderwerk vandaag ,en die "chcoladekleuren" muur is echt prachtig ,Maarten en jij hebben nog veel verborgen talenten mijn gedacht ;-)))

Gepost door: Katrien(Alias Sien) | 17-02-08

Als ik dat allemaal lees zou je nog beginnen te denken dat kuisen leuk kan zijn,maar met Katrien erbij kan dat geen probleem zijn,en dan die chocoladetaart daar had ik ook best een stukje van willen eten.

Gepost door: Anita | 17-02-08

Wat een lieverd zeg en gaaf dat ze je helpen bij het huis, erg fijn om te lezen.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 17-02-08

vriendschapsbanden zijn hier weer gesmeed . De conditie is weer een niveau gestegen . De keuken blinkt. Wat kunt ge u nog meer wensen op 1 dag ?

Gepost door: de coach | 17-02-08

Sien en Maria Wordt dat ook uitgezonden op TV .. ik wil foto's zien .. Jullie hebben er genoten. Als beloning een duurloopje van 15 km ?? Niet lopers zouden ons voor zot verklaren !!

Gepost door: Edith | 17-02-08

Wie is wie? Waar zijn die foto's zodat we dat kunnen uitmaken wie wie is? Met zo een professionele fotograaf (mooie blog van Maarten trouwens) in huis zijn die er toch hé, ;))

Gepost door: Gert | 17-02-08

Ik denk dat Sien en Maria geen 15 km al tetterend kunnen lopen hoor !!!
gr

Gepost door: Jetty | 17-02-08

super dat je de hulp kreeg van werkpaardje Katrien, zo wordt kuisen inderdaad een leuke klus! En dan als kers op de taart nog dat prachtig tourke erbovenop, een geslaagde dag!

Gepost door: Ruthje | 17-02-08

Westvloams Westvloams is inderdaad een apart taaltje, ik volg nu al 7 jaar een intensieve cursus (7/7 24/24) en nog zijn er dingen die ik niet begrijp. Ligt dat aan mij of aan de Westvlamingen ?
PS. Zijn Sien en Maria ook te boeken om bij ons eens te komen kuisen ?

Gepost door: philippe | 17-02-08

Sien en Maria zijn stikjaloers op jullie vele talenten ! Volgende keer kijk ik toch maar of ze stieken geen "sportsavatten an under voetn ein". En een beetje Westvlaams bijleren is altijd nuttig. Vooral in Gent waar 1/3 Westvlaamse roots heeft...

Gepost door: jogginggirl | 17-02-08

De commentaren zijn gesloten.