18-02-08

Wisselloop

Gisteren nog niet goed bekomen van de Sien-en-Maria wervelstorm door ons huis, of 'k werd na het opstaan al onmiddellijk getrakteerd op een rondje plafond-schilderen. jaja, een groot huis betekent dus veel plafonds, en dus veel plafonds schilderen.... daarna een paar gaten in de muur geboord om dingen op te hangen en dan naar Brussel om één en ander op te ruimen en toonbaar de maken voor bezoekers - toekomstige huurders van ons appartement daar. Daarna terug naar Gent, waar ik eerst een toertje zou gaan lopen. Op het schema stond 20km wandelen maar daar had i kdus geen tijd voor en aangezien de versnellingen (3 * 2km) van zaterdag vervangen waren door een LSD met Katrientje, heb ik een geimproviseerd wisselloopje gedaan. Anderhalve km inlopen en dan telkens 500m à 4:30 min/km (of sneller, of trager) en 1 km loslopen. uiteindelijk goed voor een stevige training van 11km. ging als een fluitje van een cent, alweer een stapje dichter richting dodentocht ;-) Voor de liefhebbers de cijfertjes: wisselloop
En daarna: van 20u tot 22u: tweede couche plafond schilderen.... het wordt zowaar een hobby! Vanmorgen boodschappen gedaan in de buurt, 2,5 u aan een stuk gewandeld. Nog niet berekend hoeveel kms, maar 't zal de moeite geweest zijn! Hoera, ook dat is een plus  voor de dodentocht.

11:47 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

en jij maar denken dat je "achter" zou staan qua conditie voor de Dodentocht ;-) goe getraind en gewerkt!!

Gepost door: Ruthje | 18-02-08

Je blijft ze feilloos afwerken dien trainingen. Wat gaat dat geven als je verhuist bent. :)

Gepost door: yves | 18-02-08

Ik heb zo het gevoel dat je blij zal zijn dat de verhuis achter de rug is...

Gepost door: Homer | 18-02-08

De dodentocht !! De dodentocht is iets wat gij tussen door bij doet . Iemand met dat karakter en doorzetting van jou is de naam dodentocht een beetje overdreven . Een stevige wandeltocht .....ja , maar meer is dat voor jou niet . Ik ken zelfs iemand , een dame met een geweldig doorzettingvermogen , stevig karakter , niet van haar stuk te brengen ......die liep de marathon uit met een pr , zonder een deftige training. Trek je aan zo'n personen op als je aan iets heel moeilijks begint .Elke training die mij moeilijk afgaat of waar de goesting ver te zoeken valt , is zei het die me in mijn hoofd met een zacht maar streng stemmetje zegt ....vooruit lamzak , lopen moet ge doen !!

Gepost door: de coach | 18-02-08

Tijd Je gaat in een zwart gat vallen als na die verhuis alles in orde. Zoveel vrije tijd !!

Gepost door: philippe | 18-02-08

Hoe organiseren jullie dat toch allemaal?

Gepost door: Gert | 18-02-08

De commentaren zijn gesloten.