19-02-08

Ijskoud!

ijsbeerVanmorgen dringend behoefte aan een lange duurloop. Er stonden normaal korte versnellingen op het programma (10 * 200m met 2km in- en uitlopen), wat me op 6km zou brengen in totaal, beetje aan de lage kant (sorry coach, echt geen goesting in). Vooral omdat ik m'n frustratie moest weglopen van een alweer fout gelopen levering. Jaja, gisteren waren wij in blijde verwachting van een rode camion van Vandenborre om allerhande huisraad te leveren. Na 3 u tevergeefs gegijzeld te zitten in ons huis hebben we zelf maar gebeld. Wat bleek? De chauffeur stond in panne maar moest ons natuurlijk vooral niet verwittigen..... wanneer ze dan wel ons gerief zouden kunnen leveren? Ten vroegste vrijdag. Vrijdag?? Hallo, nog 5 dagen? En wat als we vrijdag eigenlijk niet thuis zijn? Enfin, na veel vijven en zessen toch een schadevergoeding gekregen en vrijdag hebben we normaal gezien ons gerief.  Nu nog een Chinese vrijwilliger vinden om hier te komen zitten want wij zitten in Brussel en in 't containerpark. Zucht. Is er dan écht niémand die iets op tijd kan doen zoals afgesproken? Triestig zenne. Enfin..... met een karakter als het mijne (lees: geen geduld en vooral géén respect voor mensen die dat ook niet hebben voor afspraken) gaf dat gensters en dus moest er gelopen worden. Vanmorgen dus direct bij 't opstaan de sloefkes aangetrokken en een neus buitengestoken. Brrr.... stond snel weer binnen: handschoenen, muts, en sjaal. Berekoud! 't ijsbeertje hierboven heeft er duidelijk minder last van dan ik! Vertrokken voor een pittig tempoloopje van een dikke 15km. Elke stap die ik zette was er eentje op de kop van Vandenborre, de vloerder die maar niet komt, de glaszetter die maar niet komt en iedereen die zijn afspraken niet nakomt. Hèhè, lucht dat effe op! Twee rondjes Watersportbaan met een tussenhalte langs de Blaarmeersen. 'k heb ervan genoten, en na 10 minuten had ik al lang niet koud meer. Alleen jammer dat het waterkraantje langs de watersportbaan wel bevroren was, tegen 't einde had ik zo'n dorst! Les chiffres:cijfers
route

12:12 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (18) |  Facebook |

Commentaren

RRR om gek van te worden.. leveranciers die hun beloftes niet nakomen.. ik heb het vroeger ook meegemaakt toen we hebben gebouwd 6 jaar geleden.. de vloerder kwam maar niet, de kerel voor het gas stelde alles steeds uit, enz... ben toen beginnen lopen,dit uit pure frustratie van die gasten :-)
By the way : je woont daar schitterend: dicht bij de Blaarmeersen, ben echt jaloers.!

Gepost door: vince | 19-02-08

tja Van Den Borre ...aan mij hebben die ook een aantal dingen verkocht , maar zelfs een elec. tandenborstel zou ik daar niet meer kopen . Gangsters zijn het . En hoop er maar op dat je geen stukken krijgt . Wij kregen van onze vapo rette , de stop niet meer los , en durfden niet goed er met grof geweld op vliegen om geen verdere stukken te maken . Ik dacht die zuigt zich vast en daar is iets mis mee want ik kreeg er echt geen beweging in terwijl we dit bijna wekelijks gebruiken voor het strijkijzer aan te sluiten . Ik naar de winkel . We sturen dat op en dan is die ten vroegste 3 weken later terug . U moet wel al een som van 60 euro betalen voor de werkuren en verzendingskosten . Is daar wat van over , krijgt ge dat wel terug hoor , anders nog bijbetalen bij aflevering . ik met de vaporet naar huis , en mijn grootste sleutel te voorschijn gehaald en de magische woorden uitgesproken " ofwel gaat ge hier mee open of ge vliegt naar de container " en voor 0 euro gebruiken we dat ding nu nog se . In de winkels , jou contactpunt kunnen ze niks als je problemen hebt , alleen maar lachen bij de verkoop van iets . ( als ge geluk hebt toch )
Maar er zijn ongetwijfeld ook zeer goede dingen hoor die niet stuk gaan !! :-)

Je hebt weeral hetzelfde loopje gedaan zoals eindhoven . Kan deugt doen he !!
Ik ga seffens mijn kuren uitwerken .

Gepost door: de coach | 19-02-08

Uitgeslapen Wat lees ik "direct na het opstaan gaan lopen" en je bent pas om 8u35 ? Dat doet deugd zeker zo eens uitslapen ? ;-)))
Trouwens knap frustratieloopje !

Gepost door: philippe | 19-02-08

Uitgeslapen Wat lees ik "direct na het opstaan gaan lopen" en je bent pas om 8u35 vertrokken? Dat doet deugd zeker zo eens uitslapen ? ;-)))
Trouwens knap frustratieloopje !

Gepost door: philippe | 19-02-08

Ondanks alles mooi gelopen. Inmiddels herken is die roeibaan maar wat is de naam van die rivier/kanaal links onder op de plattegrond ?

Gepost door: Bjorn Paree | 19-02-08

koud? en dat terwijl ik godbeterd in Tsjechië zit te zweten van 't warme weer ...

Gepost door: geert | 19-02-08

Geduld is een schone zaak ! Ja Juultje ,de laatste weken is je geduld redelijk veel op de proef gestelt geweest hé ,maar !! je komt daar alleen maar sterker uit ! das het positieve van heel de zaak (luister wie het zegt ;-)))) zeg je hebt weer de mooie rit gemaakt zie ik , ben jaloers (ik heb nog niet gelopen sinds zaterdag (verkouden!! denk betrapt in Gent) :-)

Gepost door: Katrien | 19-02-08

Knut Is dat de werledberoemde Knut op de foto?

Gepost door: M@urice | 19-02-08

idem Dat had ik ook gedaan .. een frustatieloopje, alhoewel dat die 10 x 200 m versnellen ook wonderen doen.

Gepost door: Edith | 19-02-08

als ze tegen de dodentocht nog niet geweest zijn, zal je intussen zo'n conditie hebben dat je die 100 km al fluitend loopt zeker ?

Gepost door: jogginggirl | 19-02-08

frustaties Een goede manier om de frustaties weg te werken. En als de leveranciers zo blijven voortdoen word je nog een ultraloper :-)

Gepost door: Dirk | 20-02-08

Tsja bouwen en verbouwen. Der komen wat frustraties bij kijken. Maar tis bijna zover. Mooie training trouwens. Kan je trouwens nog over de skiheuvel lopen ?

Gepost door: yves | 20-02-08

Atijd hetzelfde Als je op iemand anders moet rekenen is het altijd miserie, maar kom jij je belofte maar eens niet na...
Wat Vandenborre betreft, ik heb daar geen klagen over, maar wij hebben daar dan ook nog niets gekocht. Wij kopen al onze electrische toestellen bij een kleinere electrozaak welke een eigen dienst na verkoop hebben.

Gepost door: Marc | 20-02-08

15 km.... hoeveel stappen zouden dat zijn...
als ze allemaal raak waren hebben die leveranciers het wel geweten!
Begrijp je best, ken dat.

Gelukkig genoot je wel van je looptocht!

Gepost door: Tinne | 20-02-08

vdb wij hebben zelf nog geen klachten over de service van VDB, maar ik hoor het van meer en meer mensen dus denk dat we er zelf ook niet meer gaan gaan. Knappe training zeg, waartoe frustraties al niet kunnen leiden...;-)

Gepost door: Ruthje | 20-02-08

VDB Ook wij hebben 1 keer klachten gehad bij VDB en wel bij het instaleren van een ijskast. De klantendienst gebeld en ...NOOIT geen antwoord op gekregen. Sindsdien nooit meer VDB, zo eenvoudig is dat bij ons.
Nog even doorbijten en jullie kunnen terug meer genieten van elkaar en van jullie huisje.

Gepost door: Gert | 20-02-08

Langs de WSB lopen, en dan denken dat het op de vloerder, VDB, glaszetter, ... is. Gelukkig dat je de slachtoffers niet langs de WSB zoekt. Hoofdzetel van mijn wg is daar. Morgen mag ik er weer eens naar een meeting. 't Is Securex.
En eens goed uw cijferkes bekeken. Volgens mij, ietske proberen kalmeren ipv uw woede op jan en alleman uit te werken, en lopen à lagere HS.

Gepost door: cremke | 20-02-08

knap knap dat je tussen alle drukte door nog de tijd vindt om te lopen.. super.
oh.. nog een kleine TNT update... men wacht nu nog op een verklaring van de Belgische post over het zoekraken van het pakket.. zodra dat binnen is gaat met over tot schadevergoeding... zou het nog voor het bloggersweekend rondkomen?? ik wil zo graag iets voor jullie gaan kopen...

Gepost door: Ronald | 20-02-08

De commentaren zijn gesloten.