26-02-08

Loodzware training

zwaarCoach Mario had pittig huiswerk voorzien vandaag: 2km in- en uitlopen en dan 10 * 800m aan 4:30 min/km. 'k Had er eigenlijk wel zin in, in zo'n stevige training, hoewel het weer een beetje roet in 't eten strooide. Felle regenbuien en hevige wind zijn nu niet speciaal ideale omstandigheden om zo'n lange versnellingen te gaan doen. Maar goed, we zijn geen watjes en dus vertrokken we vol goed moed en met een regenjasje richting Watersportbaan. 'k Voelde al onmiddellijk dat de verhuis nog in de kleren zat. Loodzware benen, 't was harken van in het begin. Na de eerste versnelling dacht ik dat ik er met moeite 4 zou doen en was ik klaar om naar huis te gaan. Maar uiteindelijk hebben we er toch 6 gedaan. Tegen dan had ik felle wind tegen, en of ik nu snel liep of niet, ik raakte met moeite boven de 6 min/km, dus 't had weinig zin. Dan maar rustig nog wat km-kes uitgelopen om te compenseren. Zware training echt wel. De goesting was er vandaag, maar de benen, het weer en 't karakter niet. Steek het op de verhuis of zo. Maar als ik zo de cijfertjes bekijk achteraf zijn de gelopen 800-tjes eigenlijk niet eens zo slecht en enkel de laatste een klein beetje te traag, de andere te snel. Dedju, had ik maar volgehouden.....intervam

11:18 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Je zou voor minder... last hebben van je beentjes he! ZO een hele verhuis is niet niks!

Knappe training!

Gepost door: Tinne | 26-02-08

Zwaar Die 800-jes zijn inderdaad loodzwaar. Puur afzien, maar je wordt er wel sterker en sneller door. Hoe zegt mijn collega dat hier weer altijd, no pain, no gain. :)

Gepost door: Gert | 26-02-08

Heel dapper hoor, om zo door weer en wind Mario's schema tot een goed einde brengen... Probeer dat niet uit te leggen aan een niet loper!

Gepost door: Homer | 26-02-08

Zeker dapper in dit weertje. kheb vanavond dezelfde training. Kben dus gewaarschuuwd.

Gepost door: yves | 26-02-08

Jij weet soms zelf niet hoe goed je bent . En zeg nu niet dat je geen karakter hebt . Het lag zeker aan de verhuis ...heel zeker , want als er iemand karakter heeft dan ben jij het wel . Veel succes zondag !!

Gepost door: de coach | 26-02-08

slechte benen noem je dat, tja...
probeer het anders eens met een doos of 2 vol boeken...

Gepost door: jogginggirl | 26-02-08

Ge moet er me niet over spreken !!! Heb de coach 10x verwenst !! en ik heb 1000000000x gestorven per 800m !! en inderdaad de beentjes ! ik ga heel eerlijk zijn had ik niet in groep die training gedaan was ik na de 3e 800m gestopt echt waar ! ik ging zeker het karakter niet gehad hebben om ze alleen te doen ! maar nu ben ik de coach dankbaar ;-) maar in jou geval is dat een pluim waard ! na heel die "rompslomp" van de verhuis enz dus goed gedaan meid

Gepost door: Katrien | 26-02-08

ja wadde Last van de benen ?? Aan de cijfertjes te zien had je niet echt veel last. Mooi tempo !!

Gepost door: Edith | 26-02-08

De commentaren zijn gesloten.