23-03-08

Over zon, foto's, lopen en Mario's paastaart

paasVROLIJK PASEN iedereen! 't Zijn hoogdagen voor Runnerjules, amai niet. Overal waar ik kom: paaseieren. Iedereen die hier binnenkomt heeft iets mee: paaseieren. Zelfs aan het station stonden ze deze week paaseieren uit te delen. Ik ben in de chocoladehemel terecht gekomen! Misschien dat ik me daardoor ook eindelijk beter voel... de keel- en oorpijn is weg en de koorts ook! Jippie! Leuk weekend gehad tot nu toe. Gisteren hadden we Mario, Peggy & the kids op bezoek. Maarten zou van de gastjes foto's maken voor hun communie en voor hen is Gent natuurlijk een originele locatie. Even vreesden we dat het weer roet in het eten zou strooien. Toen het vrijdagavond sneeuwde en de hagelbollen tegen de vensters ketsten zag Maarten het niet echt zitten, maar de vrees was gelukkig onterecht. We kregen zelfs zon cadeau! Mario & co stonden gisteren even na de middag voor de deur met een overheerlijke paastaart (zie foto) door Mario persoonlijk gebakken. Danku coach! taart Mario'k Ging net ten aanval gaan toen Mario zachtjes zei: "'t is eigenlijk voor morgenavond, met Ruthje en Koen, 't is voor 4 personen". Lap zeg, staat hier in mijn frigo een magnifieke taart en nu moet ik nog tot vanavond wachten om m'n tanden in die taart te zetten!!!!!  Horror! Anyway, 't Was een héél gezellige namiddag, foto's getrokken in de stad, op bootjes, in winkels, op de kermis, in het graffittisteegje,  aan het Gravensteen.... inspiratie genoeg! Daarna werden we door Mario getrakteerd op een overheerlijke spaghetti, dat heeft gesmaakt. Thuis nog wat nagebabbeld en de foto's bekeken en dan was het alweer tijd voor afscheid. Op Mario's blog kan je al enkele foto's zien, maar Maarten is ong druk bezig met de andere foto's te bewerken, dus Mario: nog even geduld! Aangezien ik me eindelijk beter voel en het weer er ook eindelijk wat beter uit begint te zien ben ik vanmorgen nog eens gaan lopen. Dat werd tijd, was van dinsdag geleden! Geen speciale training, gewoon lekker lopen op gevoel met muziekje op en genieten van 't zonnetje. 't Was zalig!Clipboard01
En nu.... aftellen tot ik die taart mag opeten vanavond!!! Misschien dat we morgenochtend nog eens langs de watersportbaan gaan lopen, naar 't schijnt gaat Philippe daar dan zijn laatste dertiger lopen voor de marathon van Parijs.... Misschien loop ik wel een eindje mee.

09:47 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (14) |  Facebook |

Commentaren

mmmmm heerlijke tijd voor chocolademonsterkes.... geniet er maar van !
Veel smikkel smakkel plezier !

Gepost door: jogginggirl | 23-03-08

awel meid, je hebt onze toelating: neem al maar een lekker stukje taart, zolang je toch maar iets voor ons overlaat hé ;-) Ziet er wel ongelooflijk lekker uit!! Dat wordt smullen strakskes! Tot sebiet!!

Gepost door: Ruthje | 23-03-08

choco haha, al die choco.. kijk maar uit dat je geen COD krijgt (ChocoladeOverDosis). Fijne Paasdagen

Gepost door: Fan van het Vlaamse Chocolademonstertje | 23-03-08

Amai dat ziet er lekker uit. Zeker zo na m'n vetloopje! Sebiet heb ik kortsluiting in mijn klavier van de kwijl...

Gepost door: Homer | 23-03-08

smakelijk zou ik zeggen Laat ze u smaken, met het aantal km dat jij wekelijks loopt, zijn die calorietjes er zo terug af dan. :-)

Gepost door: Steve | 23-03-08

gezellig zo'n beetje gaan lopen in 't zonnetje! ideaal hé!!!
oh jee paaseitjes, met die kilootjes die ik er af wil zijn ze momenteel mijn grootste vijand; ik ben ook zo'n chocolademonster :-) geniet er van!!! en van de taart ook :-) (ps heb je al eens 99% pure chocolade gegeten? mmmh)

Gepost door: Jess | 23-03-08

Laatste ? Heb je versie 3.3 van mijn schema al ontvangen misschien ?? Geniet van de chocolade maar laat voor Maarten toch ook nog iets over hé.
Tot aan de Watersportbaan !

Gepost door: philippe | 23-03-08

chocolade Die chocoladetaart zal ondertussen wel op zijn. mmmhhh .. lekker !!

Gepost door: Edith | 23-03-08

snoeper ;-) Proficiat aan Maarten...
ik zag echt prachtige foto's op de blog van Mario!

Het leek een zalige dag! Een zalig, lekker paasweekend.

Gepost door: Tinne | 23-03-08

nogmaals bedankt voor die fijne dag en de prima ontvangst. En de volgende reeks foto's zijn ook weer prachtig . Er zijn weinig of geen fotograven die ik ken die er zoveel passie en inergie zouden hebben ingestoken .
Laat de taart je julie smaken . Ik heb juist bij de bomma ook een stukje op van net dezelfde taart. Ze was lekker ...vond ik !
Ook weer prima gelopen !

Gepost door: de coach | 23-03-08

Smoefelaartje!! (W.Vl) Jaaja een echt smoefelaartje ben je , geniet van je topdagen ;-) Vrolijk pasen ps de fotookes zijn prachtig !!

Gepost door: Katrien | 23-03-08

Zalig pasen ! En heeft de taart gesmaakt ? Nogmaals bedankt voor de zeer aangename namidag ! Dit zouden we nog ééns moeten overdoen , misschien om te lopen ? In elk geval in antwerpen zien we mekaar weer. Ons gespek aan tafel over .......je weet wel , deed echt deugd te weten dat ik zo niet alleen was . Je bent een prachtige warme vrouw met een lieve man ! Tot in Antwerpen !!

Gepost door: peggy | 24-03-08

Ook fijne paasdagen voor jullie. En veel plezier straks met je training. En vooral geniet van de chocolade dagen :)

Gepost door: yves | 24-03-08

Vrolijk Pasen chocolademonster! Enne, proficiat aan Maarten want de foto's op de blog van Mario zijn echt mooi!

Gepost door: Gert | 24-03-08

De commentaren zijn gesloten.