24-03-08

Met twee is leuker dan alleen!

imagesWat een bloggersweekend hebben we achter de rug! Zaterdag het bezoek van Mario & Peggy met hun fotomodellen, gisterenavond stonden Ruth en Koen gepakt en gezakt voor de deur. Zij vertrokken vanmorgen om 7u in Gent (trein naar Parijs, via Rijssel) naar Cuba en logeerden daarom bij ons. Lekker gegeten: ovenschotel gevolgd door Mario's taart die héél erg in de smaak viel en daarna hebben we naar Blood Diamond gekeken, schitterende film. Vanmorgen om kwart voor 7 heb ik ze netjes in de sneeuw aan het station afgezet. Terug in m'n bed gekropen, maar als ik wakker ben, dan ben ik wakker. 'k Lag daar dus maar te draaien en te woelen en Maarten op z'n zenuwen te werken (die moet je voor 10u 's morgens vooral met rust laten :-) ) , dus om 7u20 was ik er alweer uit. Ik herinnerde me dat Philippe op z'n blog geschreven had dat ie vanaf 7u30 aan de Watersportbaan om 32km te lopen als voorbereiding voor de marathon van Parijs. Hmmm..... twee minuten nadenken en dan de loopkleertjes aangetrokken, muts, handschoenen en bibber bibber, de kou in. Aan de Watersportbaan was er geen levende ziel te bekennen. Tuurlijk niet. Paasmaandag.... berekoud.... sneeuw.... héél vroeg 's ochtends. Welke zot gaat er dan gaan lopen? Ik begon net te denken dat Philippe me goed liggen had en dat hij vanuit z'n warme nest in Gentbrugge naar mij aan het zwaaien was toen... wie kwam daar in de verte piepen? Een klein rood stipje werd alsmaar groter en Philippe bleek in het vestje te zitten! Aha, dus nu waren we met twee zotten daar aan de Watersportbaan :-)  Ben dan maar met Philippe meegelopen, rondje Blaarmeersen en rondje Watersportbaan. Toen zat ik aan een dikke 10km en dat was voor mij  - na de 15km van gisteren - genoeg. Philippe moest de overige 19km nog op z'n eentje afwerken. 't Was wel gezellig, zo samen lopen. Beetje gebabbeld over vanalles en nog wat en je vergeet bijna dat het koud is! Merci Philippe voor 't gezelschap en 'k hoop dat m'n slakkentempo niet te traag voor je was! Voor de liefhebbers: Clipboard01
En dan wil ik nog juist ons Petra een HELE DIKKE PROFICIAT wensen! Zij liep haar allereerste marathon vandaag in Utrecht in 4u30. Goed gedaan Petra!

19:36 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (20) |  Facebook |

Commentaren

Gelukkig dat er geen basket was in Gent van 't weekend...

Gepost door: Homer | 24-03-08

met 2 Is inderdaad leuker dan alleen. Dus als je eens een trainingpartner nodig hebt, mag je gerust beroep doen op mij.
De marathon blijft bij voorlopig bij een droom, dit jaar zal het waarschijnlijk niet van komen, hopelijk in het najaar van 2009. De dodentocht daar ga ik wel present zijn, lopen en/of wandelen dat weet ik nog niet.

Gepost door: Geert | 24-03-08

leuk hé, lopen in de kou en in de sneeuw :-) en wat je zegt op mijn blog klopt wel; bijna geen enkele vrouw is echt content hé :-) zie maar naar alle andere postjes vandaag op de wijvenblogs :-)

Gepost door: Jess | 24-03-08

blogweekend Een leuke bende die bloggers .. een geslaagd weekend !!!!

Gepost door: Edith | 24-03-08

Alleen is maar alleen... waarom denk dat ik zo graag aan "bende vorming" doe ;-)))ps hebt ook weer enkele km in je beentjes zo te zien ,goed zeg!!

Gepost door: Katrien | 24-03-08

Het doet toch deugt zo smorgens vroeg lopen . Eerst vraagt het wat karakter om te vertrekken , maar eens je weg bent is het genieten .En die film ..beestig goed he !

Gepost door: de coach | 24-03-08

Wat een leuk weekend!
Tof en leuk om hier elke keer te komen lezen.
Knappe training weer.

Bedankt voor je reactie op mijn blogje. Je geeft me wat extra moed. Merci.

Gepost door: Tinne | 24-03-08

tja, in de tijd toen er nog geen grappen waren over domme blondjes begon elke zichzelf respecterende grap ook steeds met 'er waren eens 2 zotten ...' ;-)

Gepost door: geert | 25-03-08

Tempo 't was geen slakkengangetje maar een ideaal tempo voor m'n vetloopje. Merci voor de compagnie en tot de volgende (volgende week mag ik terug 25km vetlopen:-).

Gepost door: philippe | 25-03-08

Toch maar gelopen op een paasmaandag in die barre koude, sterk !

Gepost door: Stofke | 26-03-08

Als het leuk is, dan gaat zelfs een lang weekend snel voorbij.

Gepost door: Marc | 26-03-08

De blaarmeerse... Leuk dat jullie de koude kunnen vergeten...
De blaarmeerse en de watersportbaan, dat is oude nostalgie voor mij. Ik ben geboren in gent en heb daar vroeger vaak gelopen... maar nu niet meer :-(

Gepost door: Ritchie | 26-03-08

Hoe doe je dat ? Manman, ik kan het me niet voorstellen dat je zo graag gaat 'lopen', niettegenstaand dat ik het ontzettend knap vind dat je het kan!!!
Is het niet ontzettend saai? Ik wil altijd vanalles leren... en lopen kan ik al heel lang :-). (Waarschijnlijk liggen een loper zijn doelen anders dan de mijne :-))
Geef mij maar een goede beat en een dans/gymzaal!

Thanks voor je reacties Julie! Erasmus is te gek, maar dat moet ik niet vertellen hé!

Dikke kus,

Gepost door: Liesbeth | 26-03-08

Merci!! Lieve Julie! Dank je wel.

Wat een gezellige bloggersweekeinde. Leukom zoveel bekende lopers over de vloer te hebben gehad en dan ook nog iemand onderweg tegenkomen op de vroege paasochtend!

Gepost door: Petra | 26-03-08

Iedereen was nog aan het twijfelen om te gaan lopen , en Julie liep al de pannen van het dak ;-)
gr

Gepost door: Jetty | 27-03-08

Blogweekend ? ? ? Dat is toch volgende maand ;-) Mooi gelopen in de sneeuw - in Utrecht sneeuwde het ook.

Gepost door: Bjorn Paree | 27-03-08

altijd hetzelfde Ik ben aan het uitzoeken wat er met dit blogje scheelt, want het is supper rustig hierop .
- Je bent op vakantie ?
- Je hebt het supper druk op het werk .
- Je traint 3 x per dag en hebt daarom gee tijd .
- Je bent ziek ? Hoop van niet !
- Je bent besmet geraakt door Maarten als zetelatleet? Bijna onmogelijk ! :-)
Ben je bezig aan een geheime trainingsweek om ons met verbazing weer te verassen door bv. éérst de marathon te lopen inantwerpen en dan als haas de 10 mijl uit te lopen voor ons Peggy . Ik verschiet van niks meer ! :-)

Gepost door: de coach | 30-03-08

altijd leuk altijd leuk even lopen met z'n tweetjes! Je bent weer lekker bezig..

p.s. morgen vertrek ik weer richting Drogenbos!

Gepost door: Ronald | 31-03-08

inderdaad 't is hier opvallend stil , wellicht met Pasen teveel aan de chocolade gezeten . Veel beterschap Julie !!!!

Gepost door: roadrunnerke | 01-04-08

Beterschap en snel weer beter en koorts vrij zijn.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 01-04-08

De commentaren zijn gesloten.