08-04-08

En nog een weekje....

imagesJaja, jullie lezen het goed, ondergetekende zit nog een weekje thuis; Dat maakt dus 2,5 weken thuis.... 'k Kan onze living ondertussen niet meer zien en heb 12 boeken uitgelezen in 10 dagen. De verveling begint toe te slaan. Gelukkig lijkt het einde in zicht. Vorige week was dat ook zo, tot woensdag opnieuw koorts begon op te komen en ik vrijdag bijna flauwviel in de Delhaize en met bibberende handen eten uit de rekken nam. Terug naar de dokter dus. Meer rusten, want verder lijkt alles ok (bloedonderzoek). Alleen die koorts zou kunnen komen van de oorontsteking die ik had. 'k Was trouwens nog altijd doof langs één kant en daarom moest ik vandaag naar de oor- neus- keelspecialist. Die zag het vocht in m'n oor zitten en wilde gelijk m'n trommelvlies doorprikken. Watte? Prikken? In m'n oor? Heb ik nog tijd om weg te lopen? Niet dus.... beetje verdoven, prikken, uitzuigen.... héél bizar gevoel maar... ik hoor wéér! Yiha! Trouwens: de oorspecialist heeft in 1996 de marathon van Parijs gelopen, het diploma hing in de praktijk, hihi! De koorts is nu ook weg en stilaan begin ik weer goesting te krijgen om dingen te doen. Waar ik vorige week moe was van te DENKEN aan een wandeling naar de bakker heb ik nu de moed om een uurtje rustig te gaan fietsen. Wow! Lopen is nog niet aan de orde. Heb ik ook niet echt zin in. Maar bon, er is vooruitgang! We gaan nog een beetje rusten! Eens ik zelf weer wat actiever ben ga ik ook de blogjes weer volgen. Nu heb ik daar niet zoveel zin in, jullie verstaan dat wel he! Mercikes ondertussen ook aan Homer, Elastimam en Philippe & An voor de moral support :-)

21:43 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (13) |  Facebook |

Commentaren

auw zo'n oorontsteking is nie niks, geen wonder dat je je zo ellendig voelde en dan nog die vermoeidheid erbovenop. Hopelijk ben je er nu weer snel bovenop! Nog goe rusten hé en laat je maar met héél véél chocolade verwennen door Maarten!!

Gepost door: Ruthje | 08-04-08

Ruthje slaat de nagel op de kop ... De combinatie van Chocolade&Maarten lijkt me een uitstekend ideetje :-) ps ben blij dat het al veel beter gaat

Gepost door: Katrien | 08-04-08

goed dat die koorts doorprikt is, en nu veel rusten zoad je verzwakte lichaam goed herstelt, en daarna zal je wel zien dat het rap weer oke zal zijn. supercompensatie als volledig uitgerust ?

Gepost door: jogginggirl | 08-04-08

Dat "hoort" er al beter uit. Ik zal mijn blog al even in't kort samenvatten: af en toe loop ik, en af en toe heb ik rustdag. Voila, da's alweer minder werk voor U.

Gepost door: Homer | 09-04-08

Oorpijn Ik weet nog van toen de kindjes ziek waren dat een oor serieus pijn kan doen en dat je er echt ziek van kan zijn. Gelukkig lijkt alles goed te komen.
En nog vel rusten, hoor.

Gepost door: betty spencer | 09-04-08

Ik zou toch niet overdrijven met die chocolade want de extra-pondjes moet je er dan misschien terug aflopen en dat kan vermoeiend zijn. Voor je het weet zit je in een visieuze cirkel.
Veel beterschap !!

Gepost door: philippe | 09-04-08

bijgelezen .. schrijf je in voor een quiz; met al de boekenkennis die je nu hebt opgedaan ...
Ga maar terug snel de baan op maateke!

Gepost door: geert | 09-04-08

Selectief doof? Aan welk oor was je doof? Datgene waar Maarten lieve woordjes in fluisterde zeker? Daarmee was jij niet ok! :). Neem je tijd Julie vooralleer je weer de stenen uit de straat loopp. ;))

Gepost door: Gert | 09-04-08

Nu je loopbuddy terug in het land is zal het wel snel de goede kant opgaan zeker.
Ik zou alvast niet te snel herbeginnen en ook niet te intensief.
Soigneer u maar, en als de verveling toeslaat neem dan eens een boek om te lezen.

Gepost door: marc | 09-04-08

't gaat de goede richting uit...

Gepost door: Stofke | 09-04-08

oor Daar kan je inderdaad van afzien. Met die paar weken thuis heb je tenminste van je nieuwe huis kunnen genieten. Rust nog goed uit en niet te hevig beginnen.
Geniet nog van de laatste dagen thuis. Als je terug aan het werk bent zul je er nog dikwijls aan terugdenken.

Gepost door: Edith | 09-04-08

zullen we eens iets afspreken... Het lijkt alsof wij altijd samen in dat sukkelstraatje belanden... dus ...
een andere gps en dan gaan we dat niet meer doen... OKE? Gesnopen?

Veel beterschap Julieke!

Gepost door: Tinne | 09-04-08

good om weten dat het weer de goede richting uitgaat. nog veel beterschap en begin de schoentjes al maar af te stoffen ;-)

Gepost door: Wim Geerts | 10-04-08

De commentaren zijn gesloten.