22-04-08

"Nog één minuut Peggy, nog één minuut"

1 minuutOngelofelijk welke reacties de Antwerp 10 miles bij de mensen heeft losgemaakt. Vreugde. Vriendschap. Voldoening. Prestaties. Soms ook ontgoocheling. Leke verhaaltjes op de blog. Veel reacties (bij Katrien zelfs 60, wat misschien héél grote gevolgen zou kunnen hebben...hihi, sorry Christ, ik kon het niet laten). Sommigen gingen zelfs tot bekentenissen over (Luc, bijvoorbeeld, die toegaf op een tram te zitten die ik voorbij moest laten gaan, of Kaat, die toegaf me gezien te hebben maar om een of andere duistere reden (écht Kaat) me niet durfde aanspreken - ik bijt niét (ok, op maandagochtend om 7u als ik op de trein moet kruipen, misschien, maar anders.... ). Wel, ook ik heb iets te bekennen. Ik leef al twee dagen met een knagend gevoel in m'n buik. Ik heb gelogen. Op m'n blog. Tegen jullie. M'n trouwe lezers. Ik schreef immers dat m'n fotograaf geen foto's had getrokken omdat hij op rechteroever gebleven was. Dat was ook zo. Maar hij was wél naar linkeroever gekomen om ons te zien finishen. En hij heeft dan nog net op tijd een foto kunnen trekken toen ik - 300m voor de finish en op 1u39 - luidkeels naar Peggy riep "nog één minuut Peggy, we hebben nog één minuut". Het is dus niet de meest flaterende foto aller tijden, maar het is beter dan niets :-) Maarten trok wél schitterende foto's op rechteroever, te bewonderen op zijn blog.  Ondertussen zijn we van onze Antwerpse wolk (hoewel, door die tramtroubles was het wel meer een donderwolk) aan het kruipen, terug naar de dagdagelijkse realiteit van werk en pendelen en huishouden en boodschappen en vergaderingen en al die toffe dingen waarvan we ons soms op het einde van de week afvragen waar ze nu eigenlijk tot gediend hebben.... Gelukkig hebben we iets om naar uit te kijken : de Weblogloop zaterdag in Harelbeke,! Meer dan 30 webloglopers zullen present zijn om 12km rond de Gavers te lopen. 't Belooft plezant te worden, perfect georganiseerd door Frank Spencer en zelfs de Noorderburen Ronald en Petra komen afgezakt! We kunnen daar natuurlijk niet onvoorbereid naartoe, en daarom hebben we vanavond ook nog eens de beentjes gestrekt. Toertje langs de Blaarmeersen en de Watersportbaan: 10,9 km - 1:02:22 - 10,5 km/u - 159 bpm. Was plezant!

19:55 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

Commentaren

bizarre manier van poseren voor de foto hoor, héhé. mooie training vandaag! je hebt er precies weer terug wat zin in gekregen!

Gepost door: Ruthje | 22-04-08

Wat een dag daar in Antwerpen en wat heb je goed gehaast zeg!...Prima gedaan en het moet daar echt druk zijn geweest.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 22-04-08

Na de duurloop van zondag en de goede cijfertjes van vandaag, denk ik dat ons Julie serieus zal knallen in Harelbeke ! Ik ga voor... den tombola dan maar zeker ? (heb nog steeds geen meter gelopen en voel me tussen de 2 : niet ziek maar ook niet fit...)

Gepost door: jogginggirl | 22-04-08

toch een leuke tijd niet? Desondanks de massa lopers? Heb je nog een mailtje gestuurd. Ik vond dat de konijnenpijp dit jaar vlotter ging dan anders. Jij ook? Groetjes, Steve

Gepost door: Steve | 23-04-08

De blote kont vn ... en niet in P-magazine zenne , in de plaatselijke krant :-)))))))))))))) ik verwittig je nog ,hi hi (tga nooit meer zon uit zitten)ps jullie zijn een wrede bende zenne !!

Gepost door: Katrien | 23-04-08

stay cool... ik heb op mijn blogje zopas een reactie op de jouwe geplaatst ;-)

Gepost door: Cijferkes | 23-04-08

in volle concentratie op de laatste meters...mooier kan een foto nie zijn zeker...en dan nog met zo'n fotograaf-expert :-)

Gepost door: Stofke | 23-04-08

zaterdag ik heb heel veel zin in het weekend en leuk om jou ook weer even te zien in Harelbeke!! tot dan

Gepost door: Ronald | 23-04-08

Helaas verplichtingen en een ambetante pees verhinderen mij om zaterdag mee te doen. Veel plezier zater maar da zal geen probleem zijn.

Gepost door: yves | 24-04-08

Een mens moet zijn dagen toch met iets vullen, wat kan je dan beter doen dan vergaderen? Altijd maar lopen en fotomodel spelen is ook niet vol te houden.
Ben blij dat je er weer voluit tegenaan kan gaan.

Gepost door: Marc | 24-04-08

Vanille Ha Julie!
Superleuk dat we jullie zien in Harelbeke. Ik zal nog wat vanillepads meenemen. Je voorraad is vast op.
Tot zaterdag!

Gepost door: Petra | 24-04-08

lopen en fotomodel spelen dat is niet iedereen gegund maar troost je het had erger gekund... alvast goed gelopen dan zijn de foto's maar bijzaak

Gepost door: wim geerts | 24-04-08

De commentaren zijn gesloten.