07-05-08

Een sportief allegaartje

julieHier zijn we eindelijk weer. Het mooie weer heeft duidelijk zijn gevolgen voor de blogwereld: het wordt verbazend stil op de blogjes en ook het aantal reacties daalt. Da's maar logisch ook, met zo'n stralende zon buiten en zomerse temperaturen moet je wel gek zijn om achter je computer te kruipen. Maar enig plichtsbesef dwingt me er toch toe hier nog eens een teken van leven te geven. Ik beloofde het nog in m'n vorige berichtje, een foto van dit weekend. Voor mooie plaatjes van de boten verwijs ik jullie graag door naar Maarten's blog, hij zal er binnenkort zeker enkele foto"s opzetten. Maar deze foto hier rechts werd genomen zaterdagavond, aan de oevers van de Maas, op de aanlegsteiger voor de Watertaxi die mensen van het Deltahotel naar het centrum van Rotterdam brengt. 'k Was aan 't wachten op m'n Garmin om satelietjes te vinden, vlak voor m'n training. De oplettende lezer ziet dat ik niet helemaal gerust ben in het gamele bouwsel :-)  Sindsdien is er natuurlijk weer veel gebeurd. Maandag na het werk een uurtje gaan fitnessen (45' crosstrainen en 20' fietsen). Gisteren dan opnieuw gaan fitnessen tijdens de middagpauze, al was het maar een korte sessie (15' step en 20' crosstrainen). Aangezien het zo'n schitterend weer was gisterenavond en Maarten naar de fotoles was (= ik zielig alleen thuis - boehoe), ben ik 't gezelschap gaan opzoeken van m'n stalen ros. Sportkleertjes aan, muziekje op en hop... de fiets op voor een grote tocht van 25,5 km. Ok, voor sommigen is dit niet zo veel, maar 25km op 1u10 na een hele dag werken vind ik al meer dan geslaagd. voor de liefhebbers het parcourtje. Clipboard01
Vandaag hadden maarten en ik iets te vieren: we mogen 3 kaarsjes uitblazen op onze huwelijkstaart. Die dag staat nog in m'n geheugen gegrift hoor! Toen Maarten op de vraag "neem jij Julie tot je wettige echtgenote" heel spontaan "natuurlijk" antwoordde, maar dat dat geen geldig antwoord was.... hilarisch! Hij moest met "ja" of "nee" antwoorden. Soit, dat terzijde. vanavond had ik opnieuw afgesproken met m'n nicht Saskia om samen te gaan lopen. Ze heeft uiteindelijk besloten om maandag in Gent niet de 10km maa rde 5km te lopen, maar dat neemt niet weg natuurlijk dat we samen kunnen trainen. 't Werd een gezellige tettertraining, wel een beetje puffen en blazen wegens de warmte, maar héél erg leuk. uiteindelijk 7,6 km gelopen in 3 blokjes, met telkens wat wandelen tussen. Goed voor Saskia was dat ze 30 min aan één stuk liep! Volgende week gaan we weer samen trainen. Leuk! En natuurlijk zien we elkaar maandag op de stadsloop, net als Ruth, en Koen, en Philippe, en;.....

22:33 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (15) |  Facebook |

Commentaren

Veel succes mandag, natuurlijk ook voor Saskia want van u weten we allemaal al dat 10 km lopen een "eitje" is voor u... starten met lopen, da's zowat het moedigste dat iemand kan doen, de rest is kwestie van volhouden...

Gepost door: jogginggirl | 07-05-08

PROFICIAT JULIE & MAARTEN !!!!!!!!!!!!! met jullie 3 JAAR TORTELDUIFJES GEDRAG !! dikke knuffels XXX ps zijn jullie in west vlaanderen getrouwd misschien ??? omdat ze Maarten niet begrepen met het "Natuurlijk !!" en "Ja!!" moment ?? ;-)))))))))))))))))))))) grapje Maarten !!

Gepost door: Katrien & Christ | 08-05-08

Dikke proficiat .. met jullie 3e huwelijksverjaardag. En toch nog mooi getraind ook. Tot maandag !

Gepost door: philippe | 08-05-08

Ach.. lezen en reageren van weblogs kan ik op mn werk doen :-) we hebben een zeer goede airco dus van de hitte heb ik niet zoveel last.

Gepost door: Bjorn Paree | 08-05-08

Heel veel plezier in Gent, Julie.

Gepost door: Gert | 08-05-08

Een dikke profficiat met julie huwelijks verjaardag . Laat er zo nog heel veel jaren volgen .
Je hebt er duidelijk weer zin in . Het sporten is een verslaving .... een mindere periode , ja ...maar er vanaf geraken , nooit !!
Veel succes aan jou en je nichtje . Geef er nu maar een stevige lap op . Geen excuses meer !!:-) .

Gepost door: mario | 08-05-08

leuk fotooke! en leuk dat je Saskia weer vergezeld hebt (en andersom ;-)). Benieuwd hoe die 5 km haar gaat bevallen a.s. maandag!

Gepost door: Ruthje | 08-05-08

Proficiat met je huwelijks verjaardag ...
en nog vele jaartjes samen toegewenst

Gepost door: Wim Geerts | 08-05-08

Natuurlijk gefeliciteerd en ge niet van elkaar.
En dit weekend ga ik toch nog door Belgie heen lopen tijdens de ROPArun!.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 09-05-08

3 jaar! 't begint te tellen ... proficiat!

Gepost door: geert | 09-05-08

veel succes en tot in Gent ? ! Tof dat jij je maatje begeleidt in het lopen ! Veel succes in Gent, ik beaam 'jogginggirl' : starten met lopen is heel heel moedig ! (Al gelezen dat ze extra bevoorrading voorzien om wille van het goede weer ?)

Gepost door: kaat | 09-05-08

3 jaar hiepedepiep!!

gefeliciteerd met jullie Tarwe (in NL: Lederen) huwelijk!!

Gepost door: Ronald | 09-05-08

Toch nog Het is vrij laat, maar bij deze wil ik jullie toch nog feliciteren met jullie 3é huwelijksverjaardag.

Gepost door: marc | 09-05-08

ja...'t is rustig op den blog met het mooie weer...tot maandag in Gent...

Gepost door: Stofke | 09-05-08

3!! Gefeliciteerd met jullie trouwdag! Dat zijn fijne herinneringen.
Veel plezier met z'n allen in Gent!
(de chocolaatjes zijn zalig)

Gepost door: Petra | 09-05-08

De commentaren zijn gesloten.