16-05-08

Daar gaan we weer: het stokje

imagesHet is al enige tijd geleden, maar nu is het weer zover: ik werd getrakteerd op "het stokje". Deze keer me in de schoot geworpen door Noa. Een verwoed blogster en creatief schrijfster. Niet speciaal een weblogloper, maar wel iemand die met grappige teksten haar diepste en minder diepe gevoelens deelt met de wereld op haar blog, die ze deelt met Jola en Liekos. Zeker een bezoekje waard. Anyway, nu zit ik dus weer met dat stokje (zucht....) en moet ik hier een aantal "geheimen gaan prijsgeven".

Top 3 (allez, 4) van m'n neus: pas aangestoken lucifers ** frietkotfrieten en warme wafels (als ik ze maar niet moet opeten) ** 212 van Carolina Herrera ** maarten :-)

Top 3(3) van m'n smaakpapillen (sorry, ik eet wel graag): een stuk bittere chocolade smeltend op m'n tong ** twee speculooskoekjes met daartussen nutella ** een GROOT stuk bittere chocolade smeltend op m'n tong ** gazpacho ** pan tomaca ** manchego kaas en jamon iberico * mama's broodje brie of kaassoufflé ** mango's ** Starbucks koffie ** Mc Flurry's met M&M . Allez, in een notendop: als 't maar zoet, Spaans of met kaas is!

Top 3 van m'n oren: Maarten's stem ** krakende sneeuw als je heel alleen van een berg naar beneden skiet ** de vogeltjes in onze tuin na een stevige lentebui

Top 3 van m'n ogen: Maarten's ogen ** lachende mensen ** mooie plekjes (zo van die "waw-momenten", bijvoorbeeld in de zon in 't Retiropark in Madrid naar de bootjes staan kijken terwijl een knappe Spanjaard op z'n accoustische gitaar speelt)

Top 3 van m'n huid: zachte streeltjes en kusjes ** een handdoek die net uit de droogkast komt ** keiharde koude en warme douchestralen afgewisseld

Dit gezegd zijnde... nu komt het LEUKE deel van het stokjesverhaal, ik mag het lekker doorgeven! Slachtoffers van dienst zijn Ruthje en Katrien. Smijt u maar dames!

20:10 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Je brengt dit zodanig vlot over dat mijn zintuigen onverstoorbaar in werking treden.
Dank je!

met ons liefs

Gepost door: noa | 17-05-08

amai weeral een stokje in omloop . Waar kan ik mij verstoppen ? Ik heb net je vorige berichtje gelezen ( geen tijd gehad de voorbij dagen ) Als lezer ....geweldig grappig :-), maar om het mee te maken ..goed voor 1 x , en dan zou ik omploffen . En dan verschieten ze dat er veel geweld op stations en bussen gepleegt worden . Ik ben niet geweldadig , maar ben al voor veel minder kwaad geworden .
En kost dit werkelijk zoveel geld , 1400 euro . Dat is op 10 jaar 14000 euro . Het kleinste wagentje bij gelijk welk merk kost tussen de 9000 en 12000 euro , en gaan meer dan 10 jaar mee . Fille probleem dan . Liever rustig in de fille dan opgepropt in een trein . En fille's vallen ook te vermijden . ik heb met de fiets daar geen last van !!:-)

Gepost door: mario | 17-05-08

Komt in orde !! S O S !!

Gepost door: Katrien | 17-05-08

We zijn benieuwd voor het stokje

Gepost door: yves | 17-05-08

Balen van die treinen en het lijkt Nederland wel!.
En het klinkt allemaal lekker en fijn!.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 17-05-08

stokske! Ik kreeg van Katrien het stokske door en is dus zodoende in het Hollandse aanbeland. Wel grappig en zet je toch weer eens aan het denken.

Gepost door: Tiny | 19-05-08

De commentaren zijn gesloten.