17-05-08

Beetje rap uitgevallen trage duurloop

imagesK3's "....en het is kusjesdag, kusjesdag, kusjesdag" was het lijflied voor vandaag, al was er wel één kleine verandering aan gedaan. Het werd "... en het is kLusjesdag, kLusjesdag, kLusjesdag".... (welke versie de leukste is, tja... daar moet ik eigenlijk niet over twijfelen Knipoog, maar klusjes moeten nu eenmaal ook gebeuren). Dus, vroeg uit de veren om eerst de buren en onszelf van een lekker ontbijt te voorzien en dan achtereenvolgens gestreken, verse soep gemaakt, een konijnenkot gekuist, de badkamer (under construction) beetje verder afgewerkt, de toekomstige bureau (huidig rampgebied) opgeruimd en een boordje in de living dat nog moest worden geschilderd ook eindelijk geschilderd. Jawadde, een mens zou van minder beginnen zingen!  Moe maar tevreden zakte ik rond 16u in mijn zetelke en kwam toen tot de wel zeer onstellende vaststelling dat ik nog niet gesport had. Ah nee! Dat kan niet zijn! Al dat hard labeur verdiende een extraatje en dus besloot ik mezelf te trakteren op een trage lange duurloop. Lekker lang genieten van het lopen op een easy tempo. Jaja, ik zag het zitten. Sloefkes aan, wachten tot de zoveelste bui voorbij was en op pad. De weergoden bleven me gunstig gezind en ik deed een grote toer langs de Blaarmeersen en de Watersportbaan met een leuk muziekje op. 't Was echt genieten. Alleen dat tempo.... dat lukte maar niet. Ik probeerde wel traag te lopen, maar de beentjes wilden vooruit, kom dat tegen! Uiteindelijk 14,8km gelopen in 1:27:28 (of gemiddeld 5:54 min/km - 10,1km/u). Voor de liefhebbers hieronder het parcours. En nu ga ik m'n ventje swanjeren, hij heeft een beetje buikgriep, den duts. En je weet het : mannen die ziek zijn, die zijn altijd stervende aan hun geklaag te horen :-) (sorry guys!)Clipboard01

18:45 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Ai Maarten, net nu er geklust moest worden, ziek zijn. Da's spijtig.... :)
En Julie, uw roze lijntje doen me weer denken aan de Garminwriting contest... Hmm, als't komkommertijd is, schrijf ik nog wel eens een wedstrijdje uit... begin maar te oefenen !

Gepost door: jogginggirl | 17-05-08

Zeuren Ach, het moeten niet altijd de vrouwen zijn die zeuren. :pp
Btw Maarten, prima timing! ;)))

Gepost door: Gert | 17-05-08

Je somt Maarten zijn klusjes op. En wat heb jij ondertussen gedaan?

Gepost door: Homer | 17-05-08

Als de benen goed zijn kun je daar niet aan weerstaan, dan trager lopen gaat gewoon niet :-)...en van die zieken mannen...'k heb da hier precies ook al eens gehoord :-))

Gepost door: Stofke | 18-05-08

'k heb daar vanmorgen ook gelopen aan de baarmeersen en de watersportbaan :-) zie: http://trail.motionbased.com/trail/activity/5693459 :-)

Gepost door: Jess | 18-05-08

mannen haha, wij mannen willen nu eenmaal graag meer aandacht :)

Gepost door: Ronald | 18-05-08

Als de beentjes vooruit willen, dan moet je lopen hé, niets aan te doen !

Gepost door: philippe | 19-05-08

De Slimme jaaaja Maarten , goe geprobeerd :-) maar veel beterschap hoor !! Julie je beentjes willen altijd vooruit mijn gedacht;-)

Gepost door: Katrien | 19-05-08

Ik ken dat gevoel, als de been goed zijn moet ge vlammen. Perfecte timing idd van Maarten. Soigneerd hem maar goed :)

Gepost door: yves | 19-05-08

De commentaren zijn gesloten.