19-05-08

LSD: tweede mislukte poging (met Maarten)

imagesVoor al diegenen die twijfelden aan de echtheid van Maarten's ziekte nét op het moment dat in huis klusjes moesten uitgevoerd worden: ik moet jullie teleurstellen. Maarten was écht ziek. Er schuilt geen prima acteur in hem. Het enthousiasme waarmee Maarten immers op tijd en stond naar het toilet spurtte met een snelheid waar een volleerde intervaltrainer jaloers op zou zijn, kon gewoon niet gefaket zijn! Mijn schatje was ziek. Maar hij is nu gelukkig aan de beterhand en kon dus vandaag weer gaan werken. Beter nog: hij kon me vanavond op de fiets vergezellen voor een tweede poging tot LSD (long slow distance, voor de loopleken die plotseling vrezen dat ik een of andere drugverslaving heb opgelopen). Liefde is... samen lopen. En 'k moet zeggen, 't is echt wel plezant, zo samen met Maarten gaan lopen na het werk. Kunnen we gezellig samen bijbabbelen (in praktijk: Maarten babbelt en ik hol hijgend naast zijn stalen ros), echt wel leuk! Ik liet me voor het parcours inspireren door Jess.... zij liep blijkbaar gisteren in m'n achtertuin een toertje dat ik zelf nog niet had ontdekt (delen ervan wel, maar niet helemaal), en dus moest dat uitgetest worden. Danku Jess! Maar bon, vertrokken dus voor een tweede poging tot trage duurloop, maar dat is dus weer rijkelijk mislukt omdat Maarten mee was op de fiets en een tempo van 6.30 min/km voor hem natuurlijk helemaal niet haalbaar is zonder gewoonweg om te vallen. Die verdomde zwaartekracht toch... (of welke kracht het ook is die fietsers doet omvallen als ze vertragen, fysica is zo m'n ding niet). Dus toch maar weer rond de 6 min/km gelopen. PRACHTIGE toer gedaan: langs de Blaarmeersen en dan de ringvaart over naar de Assels, helemaal langs de Leie en dan via de Watersportbaan terug. Zalig genieten! In totaal uiteindelijk 14,2 km gelopen in 1:25:50 of 6:01min/km (10km/u). 't Was plezant, vond Maarten ook (zijn billen iets minder...) alleen trok het dus weeral niet op een trage duurloop :-) . Voor de liefhebbers: Clipboard01
Morgen gaan we de kilometers file richting Brussel trotseren dankzij onze vriendjes van de NMBS (don't get me started - nu waren ze vanmiddag plotseling al in grote getale "ziek".....). Ik hoop dat ik voor de middag op 'mn werk geraak.... Donderdagavond gaan we nog eens een toertje lopen met Saskia, die haar trainingen dapper verder zet en dan zouden we klaar moeten zijn voor de 20km van Brussel zondag. Hopelijk zijn er daar dan weer veel webloggers present!

21:37 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (15) |  Facebook |

Commentaren

Ni simpel, "sur placen" met de fiets! Maar aan 10 KM/H spreek je niet meer van een sur place!!

Gepost door: Homer | 19-05-08

Gelukkig gaat het alweer wat beter met Koen en toch heerlijk getraind zo samen!.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 19-05-08

je hebt er weer een mooi toerke opzitten .

Gepost door: mario | 20-05-08

@Rinus Koen? Die is met Ruthje hoor, mijn ventje heet Maarten. :-)

Gepost door: Julie | 20-05-08

mooie training zo samen met Maarten! En veel succes vandaag in de file. Ik ben één van die 1 op 5 Belgen die dan toch maar een dagje verlof neemt vandaag ;-)

Gepost door: Ruthje | 20-05-08

omvallen Soms noemen ze dat omvallen ook de "Leffe" of "Duvel" -kracht. Niks aan te doen volgens mij, gewoon leren mee leven. En ge hebt da niet alleen bij het vertragen, het kan ten alle tijden spontaan optreden. erg he.

Gepost door: streverke | 20-05-08

Traag Pas genezen en je onderwerpt je ventje al direct aan evenwichtsoefeningen op de fiets - slavendrijver ;-)
Laat maar iets weten voor die trage duurloop, ik probeer dan wel een gaatje te vinden in mijn loopvakantieplanning ;-)

Gepost door: philippe | 20-05-08

We hebben hem maar wat geplaagt :-)) we geloven voledig in zijn onschuld ,de arme schat zit daar ziek en wij pesten hem dan nog , ja 't is van je vrienden dat het moet hebben hé ;-))) zeg ge zijt goed aan trainen , is er wat te doen misschien in Augustus ;-))

Gepost door: Katrien | 20-05-08

Damn zeg, maarten benaderd echt wel de perfectie met dat toneelspelen! ;)
Tot zondag? ;))

Gepost door: Gert | 20-05-08

Schoon trainingske alweer. Ik ben zondag helaas met het werk op stap maar ik hoop langs het parcours wel een aantal bloggers te zien.

Gepost door: yves | 21-05-08

Da's natuurlijk ook een ideen hé , de Jacques wil in de zomer meer gaan fietsen! Dus ik loop en hij fietst naast mij , zo hebben we alle twee onze zin ;-)
Mooi training alweer !!
gr

Gepost door: Jetty | 21-05-08

Brussel Ik ben er ook weer bij in Brussel, helaas zal ik niet op de afspraakplaats voor de start zijn (de gekende drukte voor de start, box nr 1 voor mij, ik moet een beetje op tijd er staan..)
Bij deze veel succes zondag, en misschien tot aan de finish (ik moet wachten op mijn schoonzus, die ook meeloopt voor onder 2'10)..

Gepost door: Vince | 22-05-08

credits go to mijn maat bart, is een toerke van hem ;-)

Gepost door: Jess | 22-05-08

Veel succes morgen in Brussel !!!

Gepost door: Stofke | 24-05-08

Veeeeeeeeeel plezier morgeeeuuu!

Gepost door: Tinne | 24-05-08

De commentaren zijn gesloten.