05-06-08

Een bewogen week....

imagesVroeger, toen ik klein was, en de volwassen rondom mij kloegen dat de tijd zo snel vooruit gaat - of erger nog - dat de tijd steeds sneller vooruit lijkt te gaan naarmate je ouder wordt, dan rolde ik eens met mijn ogen. "Zal wel" dacht ik toen stiekem vanbinnen. Nu, flirtend met tram "3" betrap ik mezelf erop net hetzelfde te denken. Als iemand me vraagt hoe oud ik ben, antwoord ik steevast "25...euh....26....euh nee, 't is al 27...of wacht...." om dan uiteindelijk tot de ontstellende vaststelling te moeten komen dat ik verdorie al 29 ben. En dat terwijl het afstuderen van den unief "nog gisteren" lijkt en het zinken van de Herald of Free Enterprise niet veel lang daarvoor. Dat de tijd ons voorbij raast merk ik nu vooral omdat de weken voorbij lijken te vliegen. 't is alweer donderdagavond, morgenavond is het weekend. En ik heb tot m'n grote schaamte nog niet eens geblogd deze week! Dat betekent niet dat we niet hebben gesport, natuurlijk niet! Maandagavond dwongen grote regendruppels me de geplande looptraining op de loopband af te werken (11,6 km in 1:09:38 - 6 min/km). Niet ideaal, maar beter dan niets. Dinsdagavond was een heavy sportavond: 30' crosstrainer als opwarming, dan 1u spinnen en dan 1u bodycombat, een soort doorgedreven cardio training met gevechtstechnieken. Vree wijs om doen,e cht wel, maar nadien was ik doodmoe. Maar vijanden zijn gewaarschuwd, ik kan me nu perfect verdedigen! Gisteren heb ik niet gesport. Maar wél gezweet. Ik moest namelijk naar de tandarts. Brrrr..... nu kan ik véél hebben, maar er zijn twee dingen die me uit pure, panische angst doen verstijven: spinnen (de beestjes, niet de sport) en tandartsen. De hele woensdag heb ik met buikkrampen rondgelopen en uiteindelijk heb ik het uur "in de stoel" al zwetend en jankend doorgebracht, waardoor ik méér gezweet heb dan tijdens één van Mario's intervallekes, je moet niet vragen! Van pure emotie nadien niet meer gesport. Vandaag  dan een uur gaan spinnen (intensieve sessie) en dan nog gaan lopen buiten (8,4 km - 0:47:54 - 5.40 min/km). Jawadde! Morgen is het rustdag, dan ga ik met twee studievriendinnen lekker gezellig naar "Sex and the city" gaan kijken in de cinema. Leuk! En nu dodo doen!

22:56 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Tijd? Ik geef je de verzekering dat naarmate de tijd vordert ook het tempo toeneemt. Pffff...weg jaar!

Gepost door: Tiny | 06-06-08

niet te doen ik sta echt telkens versteld als ik hier lees hoeveel uurtjes jij aan sport doet ... ongeloooflijk wijs ... ik probeer nu al twee weken om ten minste 1 uur per dag te sporten, en zelfs dat lukt me niet! Doe zo verder zenne!

Gepost door: Koen | 06-06-08

Tja, bij mij moet ik stilletjesaan gaan denken aan tram 4 (ik ben van 't jaar 1969); oh wat worden we oud!

Gepost door: betty spencer | 06-06-08

Door die blogstilte begonnen we al te denken dat je in sportstaking was ;-)
Het leven heeft ook nog mooie dingen te bieden als je op tram 3 zit, je bent dan trouwens geen snotneus van een twintiger meer ;-)

Gepost door: philippe | 06-06-08

de dagen gaan wel rap, maar daarmee is 't ook weer snel terug weekend (maar de keerzijde: 't weekend is ook weer in een wip om, grrr...). Enjoy the movie!!

Gepost door: Ruthje | 06-06-08

Nen echte vrouwenfilm. Haha, mijn lieve vrouw mag van mij met veel plezier die met haar vriendinnen gaan zien. Have fun

Gepost door: Steve | 06-06-08

Door zo intensief te sporten behoud je je eeuwige jeugd!

Gepost door: Homer | 07-06-08

SeX.... in ... leuke movie na wat tandzorg ;-) of leuke combinatie ;-)

Gepost door: Katrien | 07-06-08

ik wil niet meer verjaren mijn volgende wedstrijd (Torhout) zal ik ook een 40+er zijn :-(

ik ben aan het wachten tot ik ergens lees dat je gaat zwemmen dan is triatlon niet ver meer weg

Gepost door: Nico | 07-06-08

De commentaren zijn gesloten.