25-06-08

Jumpen en runnen.... op de fiets!

Hier zijn we weer! Bedankt voor de vele reacties op m'n vorige berichtje. Er is precies wel meer dan één enkele levende ziel die hier komt lezen, da's plezant. Zaterdag kwam er tegen de middag weer leven in de brouwerij. Koenie vertrok naar Antwerpen en Ruthje en ik gingen de Gentse binnenstad onveilig maken. We trokken van 't ene terrasje naar 't andere en trakteerden onszelf op de lekkerste drankjes en een overheerlijke pannenkoek, op terrasjes in 't zonnetje. Geef toe, na 42km wandelen hadden we dat wel verdiend! 's Avonds gingen we dan nog samen met Maarten naar de film. We zagen "21", over een wiskundig genie die zijn talenten gebruikt om "kaarten te tellen" in casino's en zo schatrijk wordt. Best wel goed! Zondag werd een rustdag. Hoewel.... een hele dag een badkamer schilderen kan je natuurlijk moeilijk "rusten" noemen, maar goed... We hebben gewerkt van 9u 's morgens tot 9u 's avonds.  Maar nu is de badkamer AF! EIN-DE-LIJK! Gelijk twee kleine kinderen hebben we een uur onder de douche gestaan, echt tof! Nieuwsgierig? Hier enkele fotootjes. Links dus de lavabo's en rechts tegen de muur zwart mat glas. De witte matte glazen wand vormt dan de inloopdouche (die zie je dan op de onderste  foto).badk1

badkamer 2

Maandag had ik Maarten beloofd niet te lang van huis weg te zijn, dus ging ik enkel een uurtje crosstrainen in de fitness. Een uur later stond ik braaf weer buiten, gedoucht en wel.... Wat bleek? Was er een oelewapper die MIJN fiets had vastgezet met HAAR slot! En dus kon ik niet weg! Ze hebben wel vier keer omgeroepen of er iemand die met de fiets was zich zou kunnen hebben vergist, maar neen..... 45 (!!) min. later kwaml Maarten nét de parking opgereden met een grote tang om dat slot kapot te maken, toen er doodleuk een dame verscheen. Ze verstond niet zo goed Nederlands en had de omroep dus niet gehoord. Zucht.... gelukkig kon Maarten er wel mee lachen! Gisterenavond ging ik spinnen. Zalig is dat. Da's meer dan gewoon fietsen hoor. 't Is een stevige cardiotraining op pittige muziek. We "jumpen" en "runnen" op de fiets en maken onderscheid tussen zittende en staande klims. En soms moeten we zelfs pompen! Nadien nog een uurtje Body Combat en dan dodo doen! Daarnet ging ik dan na een zware werkdag weer eens de beentjes strekken. Zalig genieten in 't zonnetje. Muziekje op, en weg. Goed voor 11,9 km in 1:07:56 (5:42 min/km). meer moest dan niet zijn! Clipboard01

21:10 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

Hey Ik ben even komen bijlezen. Ik wens je nog een fijne woensdagavond.

Gepost door: martin | 25-06-08

toch wel straf verhaal van die fiets zeg! had Maarten anders wel eens te keer willen zien gaan met die tang ;-)
knappe trainingsweek al achter de rug!

Gepost door: Ruthje | 25-06-08

Waw, wat een inLOOPdouche... Net als in de carwash!

Gepost door: Homer | 25-06-08

douchen!! wowowoww, dat ziet er goed uit. Ik ga toch maar snel een loopje bij jou in de buurt plannen.. mag ik dan bij je douchen :)??

Gepost door: Ronald | 25-06-08

Mooi!! Gaaf!!

Gepost door: Tiny | 25-06-08

Die douche ziet er prachtig uit, knap gedaan van jullie beiden.
Jammer dat ik je op de NVV niet gezien heb, hopelijk tot in Rijkevorsel.

Gepost door: Marc | 26-06-08

Echt knap die douche . En je sportieve bezig heden blijven uit de pan swingen . Ongelooflijk hoe jij dit allemaal klaar speeld.
Doe zo verder ! Doe dodentocht is voor jou maar een klein wandelingske.

Gepost door: mario | 26-06-08

Dat ge smaak had ... dat wisten we al ...maar dat is echt voor in de boekskes !! sjiek jong !! ps ge vliegt er nogal in bij de Fitness !! hallloooooo!!!

Gepost door: Katrien & Christ | 26-06-08

Amaai, dat is een mooie badkamer zeg ! KNap werk ! En nu met plzeier gaan zweten om te kunnen douchen zeker ?

Gepost door: jogginggirl | 27-06-08

het was zalig lopen woensdag in de blaarmeersen!
heb daar ook 15kilometer rustig rondgehuppeld en op het fins pad rond de blaarmeersen is het toch echt genieten! misschien loop ik je toch nog eens tegen het lijf rond de blaarmeersen of de watersportbaan!
veel loopplezier

Gepost door: mathieu | 27-06-08

Heel mooi. Prachtige badkamer vind ik. Daarvoor alleen al zou ik me in het zweet willen werken :)

Gepost door: yves | 29-06-08

De commentaren zijn gesloten.