05-07-08

21km met Ruth in Gent, de "papa-mama-water-route"

imagesNet als elk weekend stond ook dit weekend een lange duurloop met ons Ruthje op het programma. Vorige week nog trotseerden we een 28km-lange survivaltocht in Boom, deze week werd het een 'korte' 20 km (alles is relatief tegenwoordig) in het Gentse. Rond 13u stond Ruthje bij ons voor de deur en konden we vertrekken. Het werd de "papa-mama-waterroute". De watte? Awel, 'k zal het uitleggen. We vertrokken van bij ons thuis (kruisje) via de Blaarmeersen naar Drongen, waar m'n papa woont (1). Van daaruit ging het even langs een saaier stuk richting Mariakerke, waar m'n mama woont (2) om dan via de Coupure terug naar huis te keren. En aangezien we zo'n 85% van de tijd langs het water liepen, werd ook "water" in de route opgenomen. Helaas namen de weergoden dat laatste iets te letterlijk en werden we de laatste drie kwartier van de tocht ook getrakteerd op een frisse (??) regenbui, maar dat kon ons niet deren. 't Werd een heerlijke tettertocht, lekker op 't gemakske lopen. Heel plezant! Een ware opsteker omdat de vorige lange duurloop gekenmerkt was door buikkrampen en ik dinsdag na het lopen pijn had aan m'n wreef (veters te hard aangespannen). maar deze keer kon ik lekker zorgeloos van het lopen genieten! Voor de liefhebbers: cijfertjes
 route
Na thuiskomst een lekker douchke en daarna stond ook koenie bij ons voor de deur. Vanavond zijn we immers gaan feesten! Ah ja.... gisteren mocht m'n lieve schat Maarten 27 kaarsjes uitblazen en volgende week mag ook Ruthje haar verjaardag vieren. Ter gelegenheid daarvan zijn we met ons vieren gezellig ribbetjes gaan eten in de Gekroonde hoofden, het béste ribbetjesrestaurant van Gent. 't Werd een heel gezellige en lekkere avond! zo mogen er meer zijn!

22:19 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

De vriendschap die jullie gesmeed hebben , is van onschatbare waarden . Dit is allemaal (on)rechtstreeks te danken aan het bloggen .
Je tetterloopje ( uitgevonden door Katrien denk ik ) was precies weer genieten . Soms wou ik dat Gent niet zo ver af was .
geniet nog verder van al jullie trainingen . Ook van die rare , gekke toestanden in de fitnes :-)

Gepost door: mario | 05-07-08

Dat moet goed doen! Tetteren, lopen of is het andersom hiervan genieten en ook nog daarna.Wat wil een mens nog mee!!

Gepost door: Tiny | 05-07-08

mmmm rebbekes ... Gelukkig is het nog lang zomer , aqa bbq tijd !
Mooie hartslag overigens, 'k hoop voor jullie dat het weer te Bornem meevallen zal !

Gepost door: jogginggirl | 05-07-08

zo net thuis se! merci voor de gezellige tetterloop en de leuke avond!! see you next week!!

Gepost door: Ruthje | 05-07-08

HIP HIP ...xXx voor Maarten (ho die komt oud zeg!!) :-) grapje !Snotneuze :-)weer een leuke boel van gemaakt zo te lezen ! en KNAP getraind !!

Gepost door: Katrien | 06-07-08

Proficiat aan Maarten.
Zo te zien ben je er klaar voor om volgende week in Rijkevorsel te schitteren. Tot dan!

Gepost door: Smurfineke | 06-07-08

die ribbekes Die doen het 'em dan toch wel hé. 'T is precies wel een mooi tochtje daar in Gent.

Gepost door: Steve | 07-07-08

Maarten proficiat jong!
Tot zaterdag in de vooravond ... tijd is voor mij niet zo belangrijk zenne ... gezellig lopen is het voornaamste. Ik denk dat ik ga voor een tijd tussen de 4.15 en de 4.30. 'k Loop zeker wel een eindje met jullie mee om wat bij te praten ... en wie weet de volle 42

Gepost door: Koen | 07-07-08

Aha da restaurant moet ik onthouden, Gent is niet zo ver voor mij hé en "Rebbekes" gaan er altijd in :-)

Gepost door: Stofke | 07-07-08

Awel se..... Mooie naam voor je route, goed restaurant en en heppy birtday voor uw ventje.

Gepost door: Geert | 07-07-08

De commentaren zijn gesloten.