02-08-08

Sportieve start van het weekend

images't Is weekend! Jippie! Na alweer een druk bewogen week zijn we daar niet rouwig om. Woensdagavond ben ik gaan lopen, samen met Maarten naast me op de fiets. 't Was een beetje laat, want we waren eerst bij onze buren - familie  op 't terras gaan luisteren naar hun reisverhalen van Slovenië en Kroatië, gezellig in 't zonnetje. Ze brachten voor me ook zweetbandjes mee met de kleuren van de Zagrebse voetbalploeg: wit-rode carreaukes. Past dus perfect bij m'n weblogshirt! Dat het dan wat later was om te gaan lopen kon geen kwaad. Met die warmte zou het toch onverantwoord geweest zijn om te lopen. Dus om 21u30 nog de schoentjes aangetrokken voor een rustig rondje van 7,1 km (41'43" - 5:51 min /km - 155 bpm). Bleek nadien dat ik bijna "synchroon" moet gelopen hbben met Homer - die diezelfde avond op hetzelfde moment een gelijkaaridge afstand liep. Moet lukken he! Misschien moeten we dat eens proberen: "synchroon lopen" met verschillende bloggers over heel België en Nederland. Zelfde afstand. Zelfde snelheid :-)  'k Denk trouwens dat Maarten en ik trendsetters zijn: vroeger waren wij de enige loper/fietsers op de Watersportbaan, woensdagavond zijn we zo drie andere koppels gepasseerd! Donderdagavond reageerde ik me na een nogal mottige wekelijkse vergadering ('t kan soms écht tegenzitten) in de fitness af door een uurtje te spinnen en een uurtje te aerobiccen. Zalig! Gisteren was rustdag en daardoor kriebelde het bij me deze morgen om er weer eens goed in te vliegen. Toen ik wakker werd was er al een stralend zonnetje, dus snel de loopsloefkes aangedaan voor een trage duurloop. Lekker lang genieten van muziek en zon, natuur en natuurlijk het lopen zelf. 't Ging fantastisch.deel1
Net op tijd aan de fitness aangekomen om er een 15min. te fietsen en dan een les bodysculpt van een uurtje mee te volgen. Nadien nog 2,1 km naar huis gelopen, zodat ik er uiteindelijk 14,3 km op heb zitten vanmorgen + fietsen + een uurtje bodysculpt. deel2
Oef! En wat wil Maarten vanmiddag gaan doen? Een LANGE fietstocht gaan maken.... zucht :-)  PRETTIG WEEKEND!

13:23 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

Klaar!! Moet goed gaan volgende weekend. Je bent er klaar voor. Veel succes!!

Gepost door: Tiny | 02-08-08

weer een goeie trainingsweek achter de rug! Maak het nu volgende week niet te bont hé, dat je goed uitgerust bent tegen vrijdag! ;-)

Gepost door: Ruthje | 02-08-08

Volledig klaar gestoomd voor volgende week ,ik begin al zenuwen te krijgen in jullie plaats :-) ps op vraagje blog : Manou loopt nog elke week ,ben juist terug van het bos met haar (10 x 2min en 1min stappen er tussen) ze amuseert zich goed ;-)

Gepost door: Katrien | 02-08-08

Ja Julie, je bent er deze week nog eens goed ingevlogen. Nu een rustweekje en vrijdagavond en -nacht blijven we jullie in gedachten volgen.

Gepost door: betty spencer | 02-08-08

Alles op 't gemak nu zodat je uitgerust bent volgende week, alvast succes !!!

Gepost door: Stofke | 02-08-08

voila, afgetraind is ze ready voor the big event ! Nu eerst nog ff bijslapen vooraf en je komt er met glans ! Ik supporter alvast online (ben je eigl. te tracken ?)

Gepost door: jogginggirl | 02-08-08

deze week Zorg er maar voor dat je goed uitgerust bent tegen vrijdag.
Synchroon lopen, een wedstrijd organiseren, allemaal samen op een tijdstip vertrekken en ieder geeft zijn tijd op .. lijkt me een goed idee. Bewijzen staan op je Garmin/Polar.

Gepost door: Edith | 02-08-08

synchroon lopen Dat zou leuk zijn ,moeten dat eens plannen!
grz
Patrick

Gepost door: patrick aerts | 03-08-08

synchroon Wanneer ik de blogs langs ga blijken er wel steeds verscheidene synchroon te lopen. Als je zo verder gaat zal ik jullie vrijdag niet kunnen volgen!

Gepost door: Dirk | 03-08-08

@jogginggirl

volgens mij gaan we ze hier -->http://www.chronorace.be/web2/Evenements.aspx?mode=large&lng=FR
kunnen volgen (hoop ik)

Gepost door: Nico | 03-08-08

De commentaren zijn gesloten.