09-08-08

De Dodentocht: eerste cijfertjes

Net terug thuis. Snel een eerste cijferweergave. Verslag en foto's volgen straks (maar wie naar 't middagnieuws van VRT gekeken heeft, heeft me ook al gezien).

Dodentocht gestart. Gelopen tot aan +/- 40km, vanaf dan afwisselend 500m wandelen - 500m lopen. Ging schitterend. Conditie ok . Mentaal alles ok. Sfeer dik in orde. We hadden lol.

uitgestapt op 70km. Achilles kwam piepen. Nog niet heel erg. Maar 't is een zwakke plek. Twijfel. Doorgaan of stoppen? Aangezien ik nog zo goed zat wilde ik liever doorgaan, maar 'k had aan mezelf, m'n mama en Maarten beloofd te stoppen bij pijn. BOvendien zou het nooit in m'n hoofd opkomen om met zo'n gevoel in m'n voet 30km te gaan lopen (5 ok, maar 30,...). Dus: uitgestapt. Toch heel content.

Clipboard01

Zijn we nu teleurgesteld. Een beetje wel natuurlijk, want mentaal en conditiegewijs zat het dik goed en we hadden lol. Dus finishen behoorde zeker tot de mogelijkheden. Anderzijds is 70km al 70km verder dan als ik niet was gestart en 20km verder dan waar ik stiekem op had gehoopt. is 70km een héle mooie prestatie én heb ik uiteindelijk ook karakter gehad om te stoppen (geloof me, niet gemakkelijk).

DUS: IK KEER TEVREDEN (EN OOK MOE) TERUG NAAR HUIS. En Ruthje zeker, die liep de dodentocht helemaal uit in een schitterend tijd. PROFICIAT! koenie is nog bezig!

Straks foto's en een verslag maar nu eerst: ETEN!!!!!!

 

13:52 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

We bewonderen je Alle respect meiske !! en 70km is al lang niet meer gewoon hé !! en karakter om te stoppen is meestal veel moeilijker dan door doen
Gelijk hoe JE BENT TE BEWONDEREN !!

Gepost door: Katrien & Christ | 09-08-08

Nogmaals een hele dikke proficiat, ge moet karakter hebben om zoiets te doen...

Gepost door: Stofke | 09-08-08

Bravo Nogmaals een dikke bravo! En nu goed rusten en slapen.;)

Gepost door: Gert | 09-08-08

Gewoon geweldig ! Het lijkt me logisch dat de sportvrouw in je toch een beetje teleurgesteld is maar de prestatie die je daar neergezet hebt is gewoon ONGELOOFLIJK STERK ! Eerst een marathonneke lopen en dan nog 30km "uitwandelen" ... ik denk niet dat er velen onder ons zijn die het je nadoen. Nogmaals proficiat !

Gepost door: Luc | 09-08-08

Respect en bewondering!! Whow.. Juli.. 70 km zo maar!! Dat dwingt respect en bewondering af! Proficiat!!

Gepost door: Tiny | 09-08-08

Top prestatie!! Julie je hebt gewoon een top prestatie geleverd! Geweldig toch dat je de 70 gehaald hebt! Moedige en zeer verstandige beslissing om je gezondheid niet op het spel te zetten, ook dat is een topprestatie!!

Gepost door: M@urice | 09-08-08

Een heel dikke proficiat! 70 km is ver, heel ver en jij deed het maar. 't Was al een hele beslissing om te starten en dan nog moeten beslissen om te stoppen als 't nog helemaal goed zat in 't koppeke, chapeau!
Nogmaals gefeliciteerd!!!!!

Gepost door: betty spencer | 09-08-08

Dodentocht We hebben toch nog even een glimp van je meegepikt op het vrt-journaal (in de Rode Kruis-post).

70 km wandelen/lopen is een hele prestatie en daar mag je terecht fier over zijn.

Enkele weken geleden twijfelde je zelfs nog om sowieso te starten en vandaag was je toch zeven uur in het getouw.
Knap hoor.
Proficiat !

Gepost door: frank spencer | 09-08-08

Je was niet op. Je was niet leeg. Dat zag ik zelfs. Ik begreep eerst niet waarom je je chip afnam. Ik dat dat er een technisch probleem met je chip was.
Je vertrok met een blessure. Dat wist je. Het moet verschrikkelijk zijn dat die stomme blessure je succesverhaal heeft ingekort.
Je beslissing was dapper en verstandig!
Je leverde een superprestatie!

Gepost door: Homer | 09-08-08

Proficiat Voor zo een prestatie kan ik alleen maar mijn bewondering uiten.

Gepost door: G.U.Y. | 10-08-08

respect ondanks het uitstappen vind ik dat je het super hebt gedaan Julie!! diep respect!

Gepost door: Ronald | 23-08-08

De commentaren zijn gesloten.