14-08-08

Julie - Achiel 1-0

imagesHier zijn we weer! Na de dodentocht was het even bang afwachten hoe de voetjes zouden reageren, maar verbazingwekkend genoeg verliep de recuperatie héél vlot. Ik was verdorie minder stijf dan na de marathon van Rijkevorsel! zondag kon ik al vlotjes trappen op en af (ben zelfs gaan fietsen met Maarten) en spierpijn heb ik zo goed als niet gehad. Krijg nou wat! Af en toe stel ik me toch de vraag "was het goed om te stoppen aan 70km?" Want conditioneel en mentaal zat het goed. Achieltje lag een beetje dwars, en dus ben ik gestopt. Maar Achieltje heeft zich ondertussen koest gehouden. Zou ik de eindmeet gehaald hebben? Ach wat... gedane zaken nemen geen keer. 'k Heb me ONGELOFELIJK geamuseerd tijdens de dodentocht, 'k heb voor de eerste keer in m'n leven 70km afgelegd en we zijn er zonder kleerscheuren uitgekomen! Flink zo. En dat geeft ons meteen een doel voor volgend jaar: de dodentocht uitdoen! Voila!

Zoals ik al zei: Achieltje heeft zich koest gehouden. Zondag liet ie nog af en toe weten dat ie bestond, maar een hartig woordje van vrouw tot pees snoerde hem al snel de mond. Bij deze: Julie - achilles  1-0. Yiha.

Naar 't schijnt moet een mens na een zware inspanning rusten. Brrr... rusten... Zaterdag zelf ging dat nog wel ("t zou spijtig zijn). Tegen zondagavond begon het al serieus te kriebelen en maandagavond was m'n humeur al ver onder nul gezakt. Ik voelde me zo verflubberen en vervetten en uitzetten waar ik zat. Dat kan niet zijn! Dus vanaf dinsdag stevig in actie geschoten: 's avonds een uurtje spinning gevolgd door een uurtje body combat. Woensdag (gisteren dus): naar de fitness: 15 min crosstrainer, dan een uur spinning en dan de loopschoentjes aangetrokken voor een kort maar superzalig loopje:Clipboard01
  En nu ben ik net terug thuis van een uurtje spinnen gevolgd door een uurtje body sculpt. ZALIG! Lekker sportief bezig! I like it. En morgen? LOPEN natuurlijk!

22:46 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (15) |  Facebook |

Commentaren

Haha, Julie - Achiel is wel 1000 - 0. Want had Achiel gewonnen dan was hier wellicht geen gelukkige Julie aan 't woord geweest... En met als en indien en moest... daaar ben je nu toch niks mee, je hebt een prachtprestatie neergezet, Achiel ook en beiden zijn aan 't genieten. En volgend jaar duurt nog wel eventjes... O ja,
ivm met die blauwe ventjes : zie mail.

Gepost door: jogginggirl | 14-08-08

Amaai zeg Jij bent er al stevig ingevlogen....
Wat betreft mijn eerste marathon: In Kasterlee ga ik meedoen aan de 1/2 marathon, dat staat al vast. Mijn eerste marathon zal er zowiezo een in Belgiê zijn. De ontgoocheling door niet te kunnen deelnemen in Berlijn vorig jaar speelt hier wel mee. Het wordt dus waarschijnlijk Brussel in oktober en/of Antwerpen in april 2009. Het is wel mogelijk dat wij in april in Ethiopië vertoeven, je weet wel waarom.....dus toch maar trainen voor Brussel. We zien wel, we schrijven ons toch maar in op het allerlaatste moment. Je komt supporteren?

Gepost door: Geert | 15-08-08

Goed dat je de wedstrijd met den achiel gewonnen hebt! Want als achiel moeilijk begint te doen is het einde niet in zicht! :)

Gepost door: Gert | 15-08-08

stoppen met de DT was verstandig hoor, anders had je deze week al niet zo rigoureus kunnen trainen peis ik! Hou het blessurevrij hé!

Gepost door: Ruthje | 15-08-08

Conditie zit precies goed, "verflubberen"...wat een woord weeral :-)

Gepost door: Stofke | 15-08-08

jij bent echt niet te schatten ik wou dat ik jou energie had (zo'n "Duracell" dinges ) dat blijft doorgaan hé :-)

Gepost door: Katrien | 15-08-08

achiel Toch denk ik dat je de juiste beslissing genomen hebt. Volgend jaar is er weer een nieuwe DoTo en je hebt bewezen dat je hem zeker aankan.

Gepost door: Dirk | 15-08-08

Ik had je de dodentocht natuurlijk graag zien uitwandelen , maar je nam de verstandigste beslissing .Ik zie hier dadelijk ook het voordeel van in , dat jij opgegeven hebt . Ik zal volgend jaar niet alleen wandelen , want iets dat je niet afgehandeld hebt doe jij toch over !! Dus ik heb volgend jaar een ervaren haas !
alvast bedankt :-)

Gepost door: coach mario | 15-08-08

Niet te schatten! Jij gaat er alweer serieus tegenaan!
Grt

Gepost door: Wendy | 15-08-08

Dat doel voor volgend jaar blijkt al heel concreet te zijn... en blijkbaar gaan er meer bloggers zijn...

Gepost door: Homer | 15-08-08

Gij kunt niet echt stilzitten he !!
En zo rap gerecupereerd van de Dodentocht .. Knap .. De beslissing om te stoppen of 70 was een wijze beslissing !!

Gepost door: Edith | 16-08-08

Verstandig om uit te stappen, want anders had je de hele week kreupel gelopen!.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 17-08-08

Zo kennen we Julie. Altijd sportief bezig. Goed te horen dat achiel weer verlaan is. En had je doorgedaan was het misschien 0-1. Maar zoals je zei je zal het nooit weten.

Gepost door: yves | 17-08-08

Alle duimen op voor Julie ! Laat Achiel maar zwijgen, ik duim voor Julie !

Gepost door: Kaat | 17-08-08

bezige bij Snelle recuperatie, een bezig bijtje ben jij

Gepost door: patrick aerts | 17-08-08

De commentaren zijn gesloten.