25-08-08

Nog 2 keer slapen

maanrockNog twee keer slapen en dan is het eindelijk zo ver, dan trek ik naar het zonnige zuiden om eindelijk een mooi bruin kleurtje te krijgen en van een zomergevoel te genieten want dat hebben we tot nu toe nog niet echt kunnen doen. Full time werken en mottig Belgisch weer zitten daar ongetwijfeld voor iets tussen. Maar daar komt dus verandering in. Ondergetekend heeft deze week een weekje verlof, en daar zijn we van aan het genieten. Zaterdagochtend ben ik eerst een toertje gaan lopen. Een écht vetloopje: opstaan - slok water - schoentjes aan en weg. Goed voor 11,5 km  (1:15:44 - 6:36 min/km - 149 bpm). Daarna trokken we naar Liedekerke, de gezinsuitbreiding bij een collega gaan bewonderen (en ondertussen ook met een half oog Tia's gouden sprong op televisie - woohoo - die lange vieze lat van een Vlasic kon er precies niet mee lachen) en dan naar Mechelen. Daar stond Maanrock op het programma, waar we met Ruth en Koenie naartoe zouden gaan. Het eerste optreden was Frituur Paula, een lokale groep die covers zong, en die het publiek in no time op zijn hand wist te krijgen. Daarna waren het Les Truttes - minstens even schitterend als op de Gentse Feesten (zie foto boven). Ik vind die dus echt de max! Tussendoor gezellig iets gaan drinken en dan naar Arid gaan luisteren. Kon me niet bekoren. Die gitaren, ik werd er knettergek en nerveus van, en dus zijn we maar verder gewandeld. Ook Zita Swoon was niet helemaal ons ding, zodat we toch op een behoorlijk uur thuis waren. Maar denk nu niet dat we ons niet geamuseerd hebben he, 't was een gezellige avond, lekker gegeten en gedronken en gebabbeld en de eerste twee optredens waren cool! Nog enkele fotookes:

maanrock2
maanrock3
maanrock4
Julie & Maarten tijdens optreden Frituur PaulaKoenie en Maarten genieten van een drankjeRuth & Julie (enigzins gegeneerd door het gedrag van de mannen hihi)
  Zondag werden we al om 11u30 op een BBQ verwacht, maar ik moest en zou nog sporten die dag, dus heb ik speciaal de wekker gezet om eerst nog een uurtje te kunnen gaan spinnen! De BBQ was lekker en leuk en de weergoden waren ons opnieuw gunstig gezind, een meevaller!  Vandaag wél lekker lang uitslapen en dan op 't gemakske wat gaan fitnessen: uurtje cardio training en uurtje body sculpt. In de namiddag samen met Maarten een wandeling gemaakt naar de Blaarmeersen waar we al die oefeningen (rekstok, over een balk lopen, enz...) van BLOSO hebben uitgeprobeerd. Hilarisch! Moest ik niet beter weten zou ik zeggen dat m'n conditie op niets trekt. Nu ja, rekstokken en balken zijn nu eenmaal niet echt m'n ding :-). Was het dan gedaan met de inspanning voor vandaag? nee hoor: er stond ook nog een uurtje zweten-in-de-tandartsstoel op het programma (dodelijk efficiënt) en een rondje vasttapijt-lostrekken in den bureau boven (waar we laminaat gaan leggen). Maarten en ik hebben een uur aan een stuk tapijtje-trek gedaan, maar het resultaat mag er zijn: alles ligt mooi in rollekes, klaar om naar 't stort te gaan! Woohoo! Ze gaan me niet moeten wiegen vanavond denk ik!

21:34 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

je hebt wel vakantie hé meid, zo te horen ben je nu toch ook weer niet van plan ook maar een minuutje stil te zitten ;-) ach ja, zolang je maar fun hebt en geniet hé! Nog een prettig verlof!!

Gepost door: Ruthje | 25-08-08

Jouw enthousiasme en vrolijkheid is van onmetelijke aanstekelijkheid.
Thanks !

Gepost door: Noa | 25-08-08

maanrock Zita Swoon is nochtans niet slecht zenne! :) Veel plezier beide met je verdiende vakantie.

Gepost door: Gert | 25-08-08

Alvast een superleuke vakantie gewenst!!! En goed uitrusten hé ;-))

Gepost door: Eva | 26-08-08

Geniet maar van je vakantie, dat heb je wel verdient na zulk een bewogen jaar.

Gepost door: Marc | 26-08-08

Goei verlof!

Gepost door: Homer | 26-08-08

Een prettige vakantie ! Die heb je dubbel en dik verdient !

Gepost door: coach mario | 26-08-08

Mijn collega wiens echtgenoot bij Frituur Paula speelt zal het graag horen dat ze weer sfeer gebracht hebben met hun optreden ! Geniet van de vakantie.

Gepost door: Luc | 26-08-08

feest gezellige boel zo te zien! Geniet van jullie verlof!

Gepost door: Ronald | 26-08-08

Maak .... HET GEZELLIG !!! veel plezier !!

Gepost door: Katrien | 28-08-08

Hallo,

Een weekje of zo geleden kwam je me succes wensen met m'n looptraining. Ik kom je eventjes laten weten dat ik er vandaag mee gestart ben.

Liefs, Hoebeltje.

Gepost door: Hoebeltje | 01-09-08

De commentaren zijn gesloten.