03-09-08

De kop is eraf....

... van september dan toch, de eerste looptraining zit erop. Maandagavond ben ik een uurtje gaan spinnen. 't Was dan de bedoeling om gisterenavond de eerste training van de maand te gaan doen. 'k Weet niet of jullie eens goed buiten gekeken hebben gisteren, maar 't was geen weer om er een hond door te jagen. Pijpkes heeft het gegoten, de hele avond lang. Nu ben ik niet van suiker en ga ik niet smelten van een drupke regen - integendeel, lopen in motregen vind ik best wel fijn omwille van meer zuurstof - maar dit was van het goeie te veel. Vijf minuten in zo'n weer zou garant gestaan hebben voor zompige schoenen en een doornat lijf. Om maar niet te sprkeen van eventuele snotneuzen en verkoudheden nadien. Nee nee, niets voor mij. Ik ging dus naar de fitness voor een uutje spinnen gevolgd door een uurtje body combat. Allemaal goed en wel, maar hoe ga ik naar de fitness? Juist, met de fiets. Dus: biebie was alsnog zijknat alvorens één minuut sport te hebben gedaan. Viva het Belgische weer! Enfin, we hebben toch 2 uur gesport he! Vandaag waren de weergoden me gelukkig beter gezind en kon ik na het avondeten toch nog in een flauw zonnetje m'n training afwerken. op het gemak. Gewoon rustig genieten en wat frustraties van 't werk eruit lopen, kwestie van m'n bovenleidingen niet in de knoop te brengen! 't Werd een rustige tocht van 10,5 km (volgens Garmin) of 10,6 km (volgens Sporttracks) langs Blaarmeersen en Watersportbaan. Konijntje gezien. 't Wordt wel vroeg donker weer..... fluo jasje moeten bovenhalen binnenkort. Maar daarmee is de start voor september gegeven!Clipboard02Clipboard01

PS : ik weet nog een goeie mop, maar je moet het vooral niet zelf uitproberen (of (t is op eigen risico). Boek eens een vlucht terug naar huis zodat je rond 17u in Zaventem landt zodat je 's avonds nog wat tijd hebt thuis om alles in orde te brengen om de volgende dag te gaan  werken. Rij vervolgens van Zaventem naar huis, om daar, rond 18u15 vast te stellen dat je de valies van iemand anders mee hebt en je dus - jawel - terug mag keren naar Zaventem, om valiezen te wisselen en uiteindelijk om 21u30 thuis te komen. Nét op tijd om in je bed te kruipen. Een aanrader (not!). Hihi - it happened to us! Ach ja, ooit zullen we er eens mee kunnen lachen ('t begint te komen trouwens :-) )

21:31 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

Viva het Belgische weer? Bij ons was het gisterenavond precies hetzelfde. Viva het Beneluxweer dan maar??

Gepost door: Tiny | 03-09-08

gelukkig was het deze avond dan toch wat droger hé, mooie trainingen!

Gepost door: Ruthje | 03-09-08

Regen? Welke regen? Als ik loop is het altijd droog! Allé, gewoonlijk dan toch. :)

Gepost door: Gert | 04-09-08

Ik had geluk om mijn eerste training van september op d'n 1ste te doen..... dan was het nog goed weer.

Gepost door: Nicolas | 04-09-08

Niet gaan lopen omdat het dinsdag een beetje regende ? Watje !!! ;-))
Ik had jammergenoeg niet zoveel geluk, ik kreeg de karrevracht druppels in m'n nek toen ik al goed onderweg was.

Gepost door: philippe | 04-09-08

Jaja HAAST EN SPOED IS..........?????
Wat het lopen betreft, er zullen ongetwijfeld nog vele kilometertjes volgen in september.

Gepost door: Marc | 05-09-08

Tussen de regendruppels lopen vind ik persoonlijk de meest intensieve en lastigste training :-)

Gepost door: Stofke | 05-09-08

Tja lopen in de regen , is niet uit te sluiten hier in dit kl..landje . Maar het is waar , smelten doen we er niet van .
Jou grap vindt ik geslaagd ! Ik dacht enkel dat je daar mario moest voor heten om zoiets mee te maken . Maar nee .....Julie is ook goed !! Wij hebben ooit op onze valies staan te wachten , maar ze kwam maar niet op de band . Iedereen was weg met zijn valies , enkel nog 1 valies bleef op de band liggen . Een zwarte net als die van ons, maar het kaartje dat eraan hing was niet van ons , dus is dit niet onze koffer . Wij gingen dus de diefstal aangeven , en gingen zonder valies naar huis. De dag nadien bellen ze ons op om te beschrijven wat er in onze valies allemaal stak . Meneer , de valies waar jij een half uurtje hebt zitten op kijken , die dus 20 x vor bij je neus gepasseert is , dat is jou valies . Enkel het kaartje is verwisselt . U kan ze komen afhalen !! :-) Dit was weer één van die reis grappen die ik wel elk jaar mee maak . Dit was de éérste ooit !! :-)

Gepost door: coach mario | 05-09-08

regen ja julie dat is belgie hee. in roeslaere eit wok oede wuvn gerint.

Gepost door: christ | 06-09-08

Jammer hé. Nu het terug wat vroeger donker wordt, moet er nog meer gepland worden, ik loop nl echt niet graag int donker. Gelukkig is de piste open s'avonds en zal ik daar dus als het echt niet anders kan mijn km malen. Wel een grappig verhaal van je terugkeer, maar ik kan mij voorstellen dat het verschrikkelijk frustrerend moet geweest zijn.

Gepost door: Wendy | 06-09-08

De commentaren zijn gesloten.