08-09-08

Stevig tempoloopje

Net zoals altijd is het een beetje schuiven en plannen om alle trainingen gedaan te krijgen. Coach Mario had voor Ruth en mij een leuke training in blokken voorzien voor morgen, maar de dinsdagavond wil ik absoluut gaan spinnen en bodycombatten in de fitness, dus wordt die training naar woensdagavond verschoven. uitstel is geen afstel. Maar wat doen we dan vandaag? Aangezien we de lange duurloop van gisteren meer dan goed verteerd hebben, had ik zin om eens te vlammen. kort, maar krachtig. Maarten wilde mee gaan fietsen, en dat is goed. Als hij sneller fietst, kan ik gemakkelijker sneller lopen dan wanneer ik alleen ben. Zo gezegd, zo gedaan. Om 8u45 vertrokken voor een rondje van 7km. Nog geen 40 minuten later stonden we terug thuis. 't Ging prima. Hartslag best ok voor zo'n tempo en nergens pijntjes. Hoera! (7,0 km - 0:39:28 - 5:36 min/km - 156 bpm).

Clipboard01Ondertussen wordt het stilletjes aan weer tijd om vooruit te denken. Wat gaat 2009 brengen? Alvast de Bouillonante (22km), die ik samen met Ruthje ga lopen eind april. Maar wat dan nog? Over marathons zijn Ruthje en ik het nog niet 100% eens, maar wat ik voor mezelf wel al zeker weet is dat ik op 11 januari 2009 nog eens de halve marathon van Egmond loop. De editie van 2007 heeft me bijzonder aangenaam verrast, het is veruit de mooiste wedstrijd die ik al heb gelopen. En ook Egmond zelf is best wel leuk om een weekendje te vertoeven. Dus.... gisteren heb ik me ingeschreven en op 11 januari  zal ik dus weer 21 km door zand en duinen lopen. Ideaal ook als vroeg 30e-verjaardagsfeestje! De halve marathon van Egmond? Ik kan het iedereen aanraden! Je moet er wel op tijd bij zijn om in te schrijven, het zit snel vol!

22:17 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (13) |  Facebook |

Commentaren

Egmond ? Beuken tegen de wind en zo, lijkt me heerlijk om eens uit te waaien :)

Gepost door: jogginggirl | 08-09-08

Mooie vooruitzichten MAAR WEL HELE ZWARE !!!!tgaat een leuk 2009 worden !

Gepost door: Katrien | 08-09-08

tempo Amai, flink tempo! De duurloop is dus heel goed verteerd.

Gepost door: Dirk | 08-09-08

mooie keus! Een mooie keus gemaakt om Egmond te doen. Wel erg druk!!

Gepost door: Tiny | 09-09-08

Mooie snelle training, dat kan ook eens deugd doen.
Het weekend van 11 januari loop ik de halve marathon in Genk (www.lpm-marathon.be). 't Schijnt er ook leuk te zijn en we gaan met een hele delegatie Gavertrimmers in het Bloso-sporthotel logeren.
En nu kruip ik in mijn bedje (nachtdienst gehad), slaapwel!

Gepost door: Spencerwoman | 09-09-08

Mooi getraind en mooie vooruitzichten. Egmond lijkt me inderdaad wel leuk maar ik denk dat er bij ons rond die periode iets anders gepland is, dju wat was dat toch ook al weer ;-))

Gepost door: philippe | 09-09-08

stevig stevig tempoloopje zo laat op de avond! leuk wel dat Maarten dan als tempomaker op de fiets meerijdt hé.
Voor Egmond weet ik 't nog niet zene. De wedstrijd zelf spreekt me zeer fel aan, maar nog eens een weekendje weg nog geen maand na Ameland...hmmm....effe een geldschijtend ezelke gaan zoeken ;-)

Gepost door: Ruthje | 09-09-08

mhhhhh.... klinkt leuk...

Plannen vr 2009 wow... nu al?

Op tijd inschrijven... Geef mijn naam maar door vr 2010 :-)

Veel sportplezier!
Liefs

Gepost door: Tinne | 09-09-08

Kan Maarten echt zo snel fietsen ? Ik had hem echt onderschat ! :-) Sorry Maarten ,, kon het echt niet laten .
Mooie planning ! En ook revanche op de dodentocht ? De voorjaars marathon ben ik nog niet uit , moet wel een snelle zijn ! Dus zeker niet antwerpen voor mij !! En de najarsmarathon zal voor mij waarschijnlijk Amsterdam worden , om te hazen voor ?????, dekoppeld aan een weekeindje daar . Veel succes verder !!

Gepost door: coach mario | 10-09-08

2009 Een halve marathon, daar ga ik ook eens werk van maken volgend jaar. Ik denk ergens na de voorjaarsmarathon. Wat die voorjaarsmarathon betreft weet ik echt nog niet welke het wordt. Rotterdam had de voorkeur, maar blijkt dat we dan normaal gezien op skivakantie zijn. Moeilijk.
Jij hebt je loopdipje van enkele weken geleden wel helemaal verdrongen zie ik. :)

Gepost door: Gert | 10-09-08

verleidelijk de 'timing' van die halve marathon zou mij goed vallen, omdat ik er niet zal geraken voor Eindhoven. Spijtig dat je weer zo vroeg moet inschrijven... Ik ben nog niet zo 'standvastig' in resultaat, ... trainen doe ik wel nog.
En weeral : je blog blijft een inspiratie, ook omdat ik ook graag andere sporten doe behalve lopen

Gepost door: Kaat | 10-09-08

Kan eens deugd doen zo'n snelle training. Ik moet ook eens dringend werk maken van een halve. Dat is een afstand die ik nog nooit gedaan heb in een wedstrijd.

Gepost door: yves | 10-09-08

La Bouillonnante editie 2009 is qua afstand veranderd: korte omloop = 24 km en lange omloop = 50 km. Onderschat het niet, het is een TRAILrun met serieus wat hoogtemeters. Trainen op heuvelachtige bos-/parkgrond zal belangrijk zijn.

Gepost door: Dave | 15-09-08

De commentaren zijn gesloten.