28-09-08

Familieweekend in Saint Sauveur

imagesTrouwe lezers van m'n blogje weten het ondertussen al: in het najaar staat bij ons telkens een familieweekend op het programma. Een weekendje weg met onze familie, 11 personen in totaal. Veel wandelen, veel babbelen, lekker eten en vooral veel genieten. Dit jaar bracht het weekend ons naar Saint Sauveur, ja toevallig het plaatsje waar in mei ook het bloggersweekend plaatsvond. Gisterenochtend extra vroeg opgestaan om voor vertrek nog een vetloopje te kunnen doen (10,4km - 6:16 min/km - 154bpm) en dan waren we weg. Ons hotelletje was Vertes Feuilles, prachtig gelegen in de heuvels. We werden meteen getrakteerd op een mooie maaltijd en toen vertrokken we voor een stevige wandling van een 11-tal km. Nét op tijd terug voor een deugddoende massage. Amai.... die kinesiste duwde met één vinger op m'n grote teen en ik voelde het kriebelen tot achter m'n oren. Deugd dat dat deed! Daarna samen met Maarten en nichtjes en neef de jaccuzi onveilig gemaakt. Vreed plezant! Toen was het al tijd voor alweer een schitterende maaltijd en een welverdiende nachtrust. Vandaag stond ontbijt om 9u op het programma, om op tijd naar Paradisio te kunnen vertrekken. Maar welke loper wil nu niet de omgeving ook eens al lopend verkennen? Juist! Dus wekker weer wat vroeger gezet om een stuk van de wandeling van gisteren opnieuw te doen. Opnieuw een vetloopje (hoewel, na de maaltijd van de avond ervoor is het bezwaarlijk een vetloop te noemen) van 9,7 km in exact een uurtje (141 bpm). Prachtig parcours, met de optrekkende mist in de heuvels, magnifiek. Alleen... heuvels... NIEt vlak dus :-)  We hebben ervan genoten! Daarna naar Paradisio, da's ook wel een aanrader. heel mooi park en veel mooie beestjes gezien. En dat alles, het hele weekend in goed gezelschap en onder een stralende zon! Zo mogen er meer zijn! En toch weer een 20-tal km bij op te teller. Nu is het aftellen naar Keulen. En ah ja- met de knietjes is alles in orde hoor!

19:38 Gepost door Runner Jules in Algemeen | Permalink | Commentaren (19) |  Facebook |

Commentaren

Blijkbaar een heel prettig weekendje gehad, is altijd eens leuk om in een andere omgeving te lopen hé.

Gepost door: Wendy | 28-09-08

Een weekendje om van te dromen ! je brengt ons wel op ideetjes ,daar ben jij wel sterk in hé !! veel succes met de laatste loodjes ;-)

Gepost door: Katrien | 28-09-08

Tot zaterdag Mooi hotelletje precies! Na zo een ontspannen weekendje kan je uitgerust aan de laatste week en zondag aan de marathon beginnen! Tot zaterdag.

Gepost door: Gert | 28-09-08

Afzien Echt afzien, dat soort weekends ;)

Gepost door: John | 28-09-08

klinkt super dat weekendje weg, en dan eens kilometerkes doen in zo'n mooie omgeving en in prachtig weer, dat zal idd deugd gedaan hebben! Nu rusten hé! ;-)

Gepost door: Ruthje | 28-09-08

Nog een rustige week gewenst...

Gepost door: Stofke | 28-09-08

Nog eens lekker de batterijtjes opgeladen vlak voor Keulen. Nu uitrusten tegen zondag.

Gepost door: yves | 29-09-08

op tijd dat weekendje was perfect getimed zeg ! Paradisio is inderdaad het bezoeken waard, vorig jaar zijn we daar ook es geweest...
Heel veel succes gewenst voor Keulen, ik duim mee met jullie !

Gepost door: Chris | 29-09-08

Oh-oh-oh Paradisio!!!

(en nu zit ik daar voor de rest van de namiddag mee in mijn hoofd :-))

Gepost door: Eva | 29-09-08

Dat is het echte genieten en ook nog gelopen, knap hoor.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 29-09-08

Knieën Ge hebt toch wel van dat roodsel op uw knieën gedaan? Zodat je je echt weer een jaar of 5 waant? ;-))) En dan nog een kort shortje aan, kousen tot vlak onder de knie, en je bent zo terug gekatapulteerd in de tijd.
Succes in Keulen! Ik kijk nu al uit naar het verslag!

Gepost door: Sandy | 29-09-08

Aha, Saint-Sauveur.... Mooie streek en inderdaad wel veel heuveltjes.
Nu nog een weekje rusten en 't zal genieten worden in Keulen. Veel suc6!

Gepost door: Spencerwoman | 29-09-08

Goed nieuws dat de knieval blijkbaar geen nare gevolgen heeft gehad. De "vliegshow" in Paradisio is inderdaad een unieke ervaring. Hopelijk ben je de Planckaerts niet tegengekomen. Succes in Keulen !

Gepost door: Luc | 29-09-08

knietjes ze genezen blijkbaar overal wonderwel .. rust ze nu maar!

Gepost door: Koen | 30-09-08

De ideale voorbereiding op Keulen ! Nu rusten en pasta smullen.

Gepost door: philippe | 30-09-08

Saint Sauveur ... die goede ouwe tijd ;-)

Gepost door: Bjorn Paree | 30-09-08

Vertes Feuilles. Vertes Feuilles. Ik kom daar vaak voorbij als ik ga lopen, meestal die helling naar benden maar vorige week deed ik hem eens naar omhoog (900 meter met een gemiddelde stijging van 12%). Hoewel ik die uitzichten al gewoon ben blijf ik er toch steeds weer van genieten. Je hebt groot gelijk dat je daar eens gelopen hebt, had je mij iets laten weten konden we samen gaan lopen. Misschien de volgende keer.

Gepost door: Christophe | 30-09-08

andere omgeving lopen Is ook het liefste wat ik doe,vooral bij lange duurlopen,de afwisseling,maakt de tijd korter en het lopen veel aangenamer. En zo'n weekendje om van te dromen......Genieten maar Julie

Gepost door: Patrick | 30-09-08

wat mij het meeste plezier doet en mij jaloers maakt , is dat je een zeer fijne familie hebt , verbonden met een sterke band . Iedereen zorgt ervoor dat hij op die bepaalde dag vrij is en plaatst zijn familie dan bovenaan in zijn agenda . Ik mag gerust zeggen dat dit bij ons en ik denk ook bij vele anderen niet mogelijk is . Altijd is er wel iets goed om niet te komen . Verwaarloos dit nooit !
Nu nog even aftellen tot zondag . Je bent in elk geval goed getraint ! Samen met je loopmaatje ga je daar echt genieten in keulen , maar ik vermoed dat jullie beiden daar samen een pr gaan lopen . Ik weet het ......t'is niet de bedoeling ...maar ge zult niet tegen te houden zijn !! :-) We zien mekaar zeker op zaterdag . Tot dan !!!

Gepost door: coach mario | 01-10-08

De commentaren zijn gesloten.