04-12-08

De feesten zijn duidelijk in aantocht!

images4 december. De laatste maand van 2008 is alweer ingezet. Vreemd. Het lijkt pas gisteren dat we 2008 verwelkomden en vol energie aan de verbouwingen in ons huis startten. Het einde van het jaar, dat betekent ook traditioneel een feestperiode. En dat de feesten in aantocht zijn, dat is sinds deze week bij ons héél duidelijk. Er liggen al cadeautjes klaar voor kerstdag en ook de enveloppen voor de kerstkaartjes liggen klaar. Maandag was een rustdag. Samen met alle collega's van 't werk trokken we een hele dag naar Brugge. Als eindejaarscadeau. En om te vieren dat we 15 jaar bestaan. In de voormiddag bezochten we het ijssculptuurfestival. Bibberen en beven bij temperaturen van -10, maar wonderlijk mooi! Daarna werden we getrakteerd op een lekkere maaltijd bij 't Minnewater en een mooie stadswandeling. Dinsdagavond ging ik spinnen en bodycombatten. Aangezien de lerares bodycombat gekwestst was en haar vervangers niet konden lesgeven die avond, kregen we les van haar vader, een karate-leraar. Amai... we kregen een uur pure techniektraining. niet simpel. Wel grappig. Hij telde in het Japans (denk ik) en we mochten op zo van die stootkussens meppen en zo. Ik was helemaal "joepie" om het op z'n Ronalds te zeggen :-) . Gisteren had Maarten fotoles 's avonds en dus ben ik alleen een toertje gaan lopen (13,3 km - 1:21:23 - 149 bpm - 6:09 min/km). Vandaag was dubbel feest: onze auto moest naar de keuring (altijd op het einde van het jaar) en dat verliep zonder problemen (danku mama), lieve tuinmannen zijn onze catalpa in de tuin komen snoeien ('t was een half bos) en toen we thuiskwamen bleek de goede sint sintal te zijn langsgeweest. onze salontafel stond vol met lekkers (mandarijntjes, nicnaccen, chocolade en van die marsepeinen patatjes!) Jum! We zijn blijkbaar toch braaf geweest dit jaar :-) !! Om dat te vieren ben ik een uurtje gaan spinnen (mét Fabian - grijns) en dan gaan lopen. Een toertje rond de Watersportbaan (5,2 km) aan een stevig tempo. Was plezant. Morgen wordt het spannend: evaluatie op het werk. Ook dat hoort bij het einde van het jaar natuurlijk en dit weekend verwachten we de Sint en gaan we misschien al een kerstboom halen. En dan is het gewoon aftellen tot volgende week donderdag - 11 december - want dan zijn Maarten en ik 10 jaar samen! Je ziet, of het nu Sint, ne jubilee of kerst is.... december is FEESTMAAND bij ons thuis! En januari ook, maar meer daarover later.... ;-) 't Heeft alvast iets met "30" te maken en een citytrippeke.... Voor de liefhebbers nog de cijfertjes van 't korte loopje van vanavond:Clipboard01

21:53 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (14) |  Facebook |

Commentaren

Jup, december = feestmaand. Hier 2 verjaardagen + 1 petekind, 2 afscheidsfeestjes op het werk, kerstlunch op het werk, kerstdiner met het team van het werk, en uiteraard de feestdagen zelf. We zullen maar niet teveel trainingen overslaan zeker? ;)

Gepost door: Gert | 04-12-08

10 jaar... ...samen. Proficiat. Da is al een hele tijd tegenwoordig. Was weer een druke sportieve week zo te zien. Dat spinnen lijkt me wel leuk.
Prettige feestjes nog.
Gr. Natalie

Gepost door: natalie | 05-12-08

Feestdagen! Zo kijk je er tegen aan en zo zijn ze ook weer voorbij. Het enige wat vaak rest is een mistroostige blik op de weegschaal. Shit... zo snel zo veel!!

Gepost door: Tiny | 05-12-08

al een stevige trainingsweek achter de rug, tuurlijk beloont de sint je dan! ;-) veel succes met je evaluatiegesprek vandaag! 'k zal duimen! en volgende week al 10 jaar samen, dat kan tellen!!!

Gepost door: Ruthje | 05-12-08

Feesten in aantocht Dat December een feestmaand is denk je,zo je kennende zijn het zeker allemaal feestmaanden bij jullie, houden zo.En je trainingen dat moet leuk zijn geweest die techniektrainingen van die karate leraar, daarna toch wel enkele trucjes aan Maarten getoond zeker die zal het geweten hebben.Ik lees daar ook marsepeinen patatjes da brengt mij op gedachten ik maak vandaag lekkere marsepein mmmmmmmmmmm lekker.

Gepost door: Bart | 05-12-08

feesten geblazen ! De feestjes volgen mekaar inderdaat in een snel tempo mekaar op . Maar dat feestje van jan. en die dertig......Het is waarschijnlijk je oudere zus die 30 geworden is .
Je blijft ferm bezig . Nu ook al karate les :-) Ik moet gaan opletten wat ik schrijf nu . Ge begint met op kussens te meppen en dan ......:-)
prettige feestdagen ten huize Mesthag .

Gepost door: caoch mario | 05-12-08

einde jaar jaja, maar toch vooral ne dikke proficiat met je nieuwe 10k-PR (heb er pas vandaag over gelezen, sorry ...).

Gepost door: geert | 05-12-08

Kerstloop Lembeke Kerstloop

Lembeke - Op vrijdag 21 december wordt in Lembeke voor de derde keer een kerstloop georganiseerd. De jeugd gaat van start om 19 uur. De volwassenen lopen een half uurtje later. Het circuit, over een afstand van 2,5 kilometer,5 kilometer ofwel 10 kilometer, is sfeervol verlicht. Inschrijvingen, kleedkamers en prijsuitreiking in de sporthal van Lembeke.

Gepost door: Luc | 05-12-08

Kerstloop Lembeke Het is wel op vrijdag 19 December! i.p.v op 21 December.

Gepost door: Luc | 05-12-08

Jaja tram 3 komt alsmaar dichter hé :-)

Gepost door: Stofke | 05-12-08

Je hebt deze week weer niet veel stilgezeten,doe zeker zo verder.En geniet maar van je lekkers.

Gepost door: anita | 05-12-08

Meer info... ...over Lembeke kun je nu wel vinden door op de vernieuwde site van KAA Gent te gaan.
http://www.kaagatletiek.be/
op de H van home linken . rechts staat het bij downloads.
Gr. Natalie

Gepost door: natalie | 06-12-08

Feesten!! Een beetje te druk voor mij, je moet dan bij iedereen op bezoek gaan en met drie kleine kinderen is dat altijd zo'n gedoe!! Maar natuurlijk is het ook een aparte sfeer, en onze valse kerstboom staat hier ook al te fonkelen!!
Een hele prettige maand gewenst met hele leuke feesten!

Gepost door: Wendy | 06-12-08

December Altijd een goede maand voor de calorieën, maar dan om ze in te nemen :)

Gepost door: John | 06-12-08

De commentaren zijn gesloten.