06-12-08

feesten (continued)

imagesWeekend! Altijd leuk. En 6 december: dus Sinterklaas! Ook altijd leuk. Donderdagavond was hij (allez, ons mama) al langsgeweest met allerlei lekkers en ook gisteren op het werk is de heilig man langs geweest met chocolade en cadeaucheques voor iedereen. Leuk! Een mens mag dan bijna 30 jaar worden, dan nog blijven dergelijke dagen speciaal! Bovendien is het ook Katrien haar verjaardag vandaag.. hiep hiep hoera! Proficiat. Anyway, weekend dus. Ik wilde die lieve sint toch wel bewijzen dat al die cadeautjes goed verdiend zijn, en dus ging ik flink sporten vanmorgen. Eerst een uurtje spinnen in de fitness (met Pascale, jammer genoeg niet met Fabian, maar 't was wel een superleuke en intensieve les) en daarna gaan lopen. Eerst een toertje rond de Watersportbaan (5km - lap 1) in een stevig tempo en dan nog een toertje in de Blaarmeersen aan loslooptempo (lap 2 en 3). Zalige training. 't Zonnetje scheen, echt leuk lopen! Voor de liefhebbers:Clipboard01
Ondertussen had m'n lieve schat niet stilgezeten, hij was onze kerstboom gaan halen. Die hebben we onderetussen een mooi plaatsje gegeven in onze living en voorzien van lichtjes, rendieren en kerstballen. Toch wel heel gezellig nu! En nu goed rusten, want morgenochtend staat er een duurloopje samen met Philippe op het programma. Hopelijk kan ik hem bijhouden!

18:09 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Gezellige tijd... ...hé de kerstperiode. Mijn ventje zet ook altijd de kerstboom bij ons. Ik loop ook graag op de blaarmeersen. Tof toerke.
Gr. Natalie

Gepost door: natalie | 06-12-08

jaja, de gezellige dagen zijn weer begonnen!! geniet morgen van je duurloopje met Philippe, doe hem de groetjes!

Gepost door: Ruthje | 06-12-08

Dat zal wel lukken morgen ze, gelijk gij doorgegaan zijt uw eerste 5km (schoon tempoke ze!!!), het zit in de benen hé. Veel plezier morgen!!

Gepost door: Wendy | 06-12-08

Pas op dat de sint en de kerstman mekaar niet voor de voeten lopen bij u in de living . :-) Bij ons zet Peggy en de kinderen de kerstboom . Allee versieren toch ! Ik mag hem van de zolder halen en in mekaar prutsen ! Dat is bij ons voor woensdag voorzien !
Doe philliphe zeker de groeten ! Precies dat al de bloggers bij u in de buurt wonen ! Altijd gezellig om samen met de bloggers te vertoeven .
Alvast prettige feestdagen gewenst !!

Gepost door: coach mario | 07-12-08

De kerstboom staat er ook al bij ons in de living,van mijn ventje kan hij er niet rap genoeg staan.Maar ja het is toch een leuke periode.

Gepost door: anita | 07-12-08

De kerstboom Zeg zelf dat is toch de mooiste periode van het jaar,mijn kerstboom staat ook al ik heb hem moeten inkorten op 2m40cm dus het is een groot stuk.

Gepost door: Bart | 07-12-08

De commentaren zijn gesloten.