20-12-08

Druk

imagesBeste lezertjes. Sorry voor de stilte op m'n blog. 'k Kreeg al enkele mailtjes van ongeruste zielen die zich begonnen af te vragen of Maarten en ik onze 10e verjaardag zo hevig hadden gevierd dat we nu al een week moesten bekomen :-) . 't is gewoon ontzettend druk geweest. Morgen is het kerstfeest met de familie bij ons thuis, met alle nodige voorbereidingen vandien (cadeautjes, huis kuisen, eten kopen,....) en ook op het werk was het superdruk, deze week heb ik meerdere keren bijna 2 u /dag overgewerkt. Kwamen daarbij nog wat persoonlijke zaken, die geen al te gunstige invloed hadden op de goesting om te sporten, en voor bloggen was er al helemaal geen tijd. Maar: we leven dus nog én we hebben ook nog altijd gesport. Zaterdag, dinsdag en donderdag zijn vaste spinning--dagen, hoewel ik deze week te laat was om donderdag te gaan en dus gisterenavond ben geweest (omdat ik dan weer te laat thuis was om nog op tijd in Lembeke te geraken voor de kerstloop). Bodycombat op dinsdagavond en op tijd en stond een looppasje. Vorige week zaterdag en ook woensdagavond nog een dikke 15km gelopen en vanmorgen na het spinnen ook een 8,5km. Altijd plezant. Morgenochtend hoop ik toch een kleine 20km te kunnen gaan lopen voor het feestje, kwestie van preventief caloriekes te verbranden :-). Jullie zien, we blijven bezig. Alleen weinig tijd om te computeren, te bloggen, of laat staan jullie blogs te lezen. Gelukkig kan ik via Facebook wel één en ander volgen. Ik beloof binnenkort de schade in te halen! Ik wens jullie alvast allemaal prettige feesten toe! Geniet van de eindejaarsperiode!

17:22 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (14) |  Facebook |

Commentaren

Helaba Juultje je hoeft u niet te verontschuldigen hé !! alé ge zijt altijd de eerste die overal een krabbelke zet , dus hebt overschot en reserve genoeg voor heel 2009 ,en met deze wil ik je op sportief vlak via de blog een bijzonder 2009 wensen en veel plezier beleven is de LEUZE !!! dikke knuffel en veel plezier met het kerstfeestje

Gepost door: Katrien | 20-12-08

ondanks de drukke werkagenda toch ook wel weer héél wat uurtjes gesport afgelopen week! En dan morgen nog een 20'er, stevig! Alvast veel plezier, zowel met je duurloop en je kerstfeestje, geniet ervan!!

Gepost door: Ruthje | 20-12-08

Kerstfeest Ja julie we hadden ons ook al vragen beginnen stellen,maar ik zei nog tegen Anita zolang er nutella is is Jullie er ook.En laat het een mooi kerstfeest worden en nu op naar 2009 en hopen dat het wat beter word voor mij

Gepost door: Bart | 20-12-08

Je hebt het er druk mee en gelukkig wel veel gesport deze week.
Geniet van het kerstfeest en fijne dagen.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 20-12-08

Super druk Ja Julie gelukkig vind je nog tijd om te sporten.
Enkele personen hebben u wel gemist hoor gisteren in Lembeke. Maar ja...werk gaat voor hé. Alvast prettige feesten.
Groetjes Natalie en Eddy

Gepost door: natalie | 20-12-08

Hallo, bloggen is geen verplichting he, en daarbij, met enkele onliners in facebook waren we al gerustgesteld. Ook van mij de beste wensen voor 2009 en als mijn nek een beetje beter is, kijk ik er al naar uit om weer nen keer een toerke te doen, ge moet maar roepen als de watersportbaan eens eenzaam roept he ;)

Gepost door: jogginggirl | 20-12-08

Dat feestje zal ook wel zeker de oorzaak geweest zijn tot het weinige bloggen :-) Maar ik ben toch blij dat je vooral nog tijd gevonden hebt om te blijven sporten .
Ik wens Maarten en jou nog heel fijne eindejaarsfeesten toe , een zeer mooi en sportief 2009 toe !

Gepost door: coach mario | 20-12-08

druk ja!! Deze periode van het jaar moet iedereen jakkeren en jagen om nog net op tijd alles klaar of af te hebben. En blijft er vaak te weinig tijd over voor de broodnodige ontspanning. Mag ik jullie in ieder geval prettige feestdagen toewensen uiteraard ook namens Sjan.

Gepost door: Tiny | 20-12-08

ik dacht de eerste te zijn maar in elk geval.... DE BESTE WENSEN VOOR HET NIEUWE JAAR 2009!!!!!
En dat er nog veel km's gelopen mogen worden!!!!!
van Patrick en Myriam
http://www.bloggen.be/funrunner
http://www.bloggen.be/jogginmyriam

Gepost door: Patrick | 20-12-08

Gas terugnemen met de feestdagen! Geniet ervan!!

Gepost door: Homer | 21-12-08

Beste wensen!! Toch nog goed gesport lees ik,goed zo!!!.Beste wensen en een gezond,sportief 2009.

Gepost door: anita | 21-12-08

Zeker geen verontschuldigingen, bloggen is maar een hobby hé, we zien het wel als er geupdate wordt en ja we horen elkaar meer via facebook hé. Alvast ook voor jullie een fijne kerst en een vreugdevol 2009 toegewenst !

Gepost door: Stofke | 21-12-08

Tijd Bloggen en blogjes lezen gaat steeds meer tijd kosten, inderdaad. Fijne Kerstdagen en alvast een mooi en sportief 2009!

Gepost door: John | 21-12-08

heb jij ook het gevoel dat je sinds facebook niet meer op de blogjes geraakt??? Ikke in elk geval wel...zonde.

Prettige feestagen en de allerbeste wensen!!!
Liefs,
T.

Gepost door: INvormTinneke | 21-12-08

De commentaren zijn gesloten.