21-12-08

Kerst!

HO - HO - HO !  We waren er dit jaar als de kippen bij om kerst te vieren! Om organisatorische redenen werd kerst 2008 met mijn familie dit jaar op 21 december gevierd. Vandaag dus.  Terwijl iedereen dus nu nog nieuwsgierig naar de pakjes onder de boom moe staren tot woensdag of donderdag, was voor ons het moment suprême vandaag al aangebroken! Clipboard02Omdat kerst en een goed gevulde tafel samengaan, besloot ik deze morgen wel eerst nog eens de beentjes te strekken, om alvast preventief wat caloriekes te verbranden. Het werd een 17-tal km aan een behoorlijk tempo. Prima om wakker te worden en fris en fit aan tafel te gaan. Meteen ook de nieuwe loopschoentjes uitgetest die ik gisteren heb gekocht. Exact hetzelfde paar als m'n vorige - dat overigens nog niet volledig is versleten. Ik ben er zodanig content van, dat ik er snel nog een tweede paar van wilde kopen voor ze weer van model veranderen bij Asics. Nu kan ik twee paar afwisselen, wat ook beter is. Anyway, schoentjes ingelopen dus, en ze hebben de test goed doorstaan!  Tegen de middag kwamen onze gasten toe, we waren met 11 in totaal. Een heerlijk kerstfeestje, met een uitgebreid aperitief, dan vispannetje als voorgerecht, kalkoen als hoofdgerecht en ijstaart als dessert. Honger hebben we dus niet geleden. Gezellig was het ook. En... dan waren er nog de pakjes natuurlijk. Bij ons in de familie koopt iedereen een pakje voor iedereen. we zijn met 11, dus jullie kunnen rekenen: VEEL pakjes :-)  ALtijd leuk! Wat de kerstman voor mij in petto had?  allerlei leuke dingen: spinningschoentjes, nieuw leesvoer, een reisgids voor Lissabon, een snoeibeurt voor onze tuin, een flexibele vaas (don't ask)  verzorgingsproducten, een chocolade-kookboek, gezelschapsspelletjes en...... een beker met "chocoholic " op en ook een T-shirt met dat opschrift ! ZALIG!  Da's nu echt een cadeau op m'n lijf geschreven! Maarten kreeg o.a. leuke fotoboeken, cd's en eau de toilette en was dusook dik content. Onze gasten zijn tot ruim 19u gebleven, dus 't moet gezellig zijn geweest!  Ik wens jullie allemaal minstens een even leuke, lekkere en gezellige kerst toe!Clipboard01

21:55 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (14) |  Facebook |

Commentaren

oef! 'k stond ook op het punt dat chocoholic ding te kopen voor jou, maar vreesde al dat je familie me ging voor zijn! ;-) leuk hé al die cadeaukes krijgen! veel plezier met je spinningschoentjes a.s. dinsdag!

Gepost door: Ruthje | 21-12-08

Gezellig... ...leek het mij bij jullie zeker en vast. Toch nog eerst een deftig duurloopje gedaan. Goed zo.
Gr. Natalie

Gepost door: natalie | 21-12-08

Feestdagen! Fijne feestdagen gewenst voor jullie gewenst. De erste al geweest!!

Gepost door: Tiny | 21-12-08

Ook hier ... Hier is het grootste feest ook al achter de rug, en ik vind het ferm dat je daarvoor nog de moed hebt om te lopen ! Hier was het vanaf 's morgens voorbereiden van de maaltijd van ... (haha, jullie zijn geklopt !) : 14 mensen !

Gepost door: Kaat | 22-12-08

Leuk Zo te lezen was het een heel leuke en gezellige namiddag.Veel plezier met je cadeautjes.

Gepost door: anita | 22-12-08

Zoveel pakjes! Kei leuk!!

Gepost door: Homer | 22-12-08

De kerstman was precies in een gulle bui ! Maar jullie zijn waarschijnlijk het ganse jaar heel braaf geweest ?

Gepost door: Philippe | 22-12-08

goh, wij delen pas kadokes uit met Nieuwjaar! Ik moet dus nog heel lang wachten :-(.

Gepost door: Wendy | 22-12-08

Chocolade feestdagen Groot gelijk heb je om eerst wat te gaan lopen en dan goed te eten,die chocolade blijft je toch achtervolgen Julie.

Gepost door: Bart | 22-12-08

Eerst lopen en dan smullen. Heerlijk. Wij moeten ook nog wachten tot nieuwjaar met de pakjes. Prettige feestdagen voor jullie ook.

Gepost door: Yves | 22-12-08

Chocoholic Veel toepasselijke geschenkjes ten huize Julie-Maarten.
Prettige feestdagen !

Gepost door: frank spencer | 22-12-08

Hohoho.... Bij ons is 't pas binnen enkele dagen feeste...

Gepost door: Spencerwoman | 22-12-08

Bij ons is het morgen kerstfeest , maar het zal wel in gezinsverband zijn . Zaterdag bij mijn ouders , maar aan 11 mensen komen we lang niet . Dan had onze pa vroeger beter zijn best moeten doen ! :-)
Ik heb ook redelijk wat pakjes gekocht voor de kinderen en ons peggy. Maar er is ere maar ééntje bij voor ieder dat wat waarde heeft . De rest .....word lachen geblazen !
Ik wens je nog hele fijne feestdagen , veel sportgenot , een goede gezondheid ......allee , een zeer mooi 2009 !

Gepost door: coach mario | 23-12-08

Te laat. Ook van ons een late prettige Kerst gewenst Julie en Maarten.

Gepost door: Gert | 26-12-08

De commentaren zijn gesloten.