22-02-09

We vallen in herhaling.... DRUK!!!

imagesVrees dat ik hier opnieuw in herhaling ga vallen: ik heb het ongelofelijk druk. De weken vliegen voorbij aan een tempo dat niet is bij te houden, de nachten worden elke keer korter precies en de vermoeidheid stapelt zich op. Zo erg, dat ik vanmorgen zelfs pas om 11u ben wakker geworden, terwijl ik anders in' t weekend al rond een uur of 7 sta te popelen om aan een nieuwe dag te beginnen. Vandaag niet dus. Zo moe! Maar ik klaag niet hoor. 't Is leuke "drukte", met het opleiden van nieuwe collega's, sollicitatiegesprekken, vergaderingen, voorbereidingen voor Guatemala, tussendoor het huishouden doen en natuurlijk nog sporten. Jammer dat er maar 24 u in een dag zit, ik had er gerust een 30-tal kunnen gebruiken! Zoals altijd ben ik er nog redelijk in geslaagd de sportieve planning te respecteren, het is een wonder. Even een overzicht:

- zondag 15/2 een traag duurloopje gedaan samen met Philippe, heel gezellig, langs de Blaarmeersen en de Assels in Drongen, goed voor een dikke 16,5 km in 1u45.

- maandagavond een uurtje gaan spinnen van 21 tot 22u

- dinsdagavond een uurtje gaan spinnen, gevolgd door een uurtje body combat

- woensdagavond na het werk een tempoloopje van 12km aan 5:40 min/km

- donderdag pas om 19u15 op het werk vertrokken, rijkelijk te laat voor de spinning, dus dan maar een alternatieve trainingsessie met een reuzestrijk (bweurk)

- vrijdag een uurtje later begonnen op het werk, dus om 6u15 lekker toertje gaan lopen, opnieuw 12km , aan 5:50 min./km

- gisteren, zaterdag, een uurtje gaan spinnen gevolgd door een tempoloopje van 10km aan 5:35 min/km

- daarnet samen met Maarten, tussen twee regenbuien door, een LDS-ke gedaan, via de BLaarmeersen en de Ringvaart naar Mariakerke en dan terug, goed voor 15,8 km in 1u38 (6:10 min/km - 139 bpm).

Nog 6 keer slapen en we zitten op het vliegtuig richting Guatemala! 't Is daar lekker 25 graden en ze spreken er Spaans. Me gusta mucho!

17:34 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (21) |  Facebook |

14-02-09

En nog eentje....

blogLap zeg, had ik me nog zo voorgenomen om deze week iets vaker te proberen bloggen, en 't is alweer zaterdag nog voor ik het goed en wel besef. alweer een week voorbij dus.... En 'k zal wel in herhaling vallen als ik zeg dat het een drukke week geweest is. Amai! Geraak tegenwoordig niet meer op tijd van het werk. Mag officieel stoppen om 16u45, maar vaak is het 18u of 18u30 vooraleer ik de deur van m'n bureau achter me toe trek. Mij hoor je niet klagen hoor. Ik heb verantwoordelijkheden gevraagd, en gekregen, dan handel je er ook naar. 't Is boeiend en interessant, en elke dag brengt wel iets anders. Dus op zich geen probleem. Maar als je dan nog wil sporten en je huishouden runnen, dan is het al snel middernacht voor je in je bedje ligt.... en tegen de vrijdagavond voel je dat wel! Gelukkig hadden we gisteren eens een dagje verlof. Maarten en ik trokken met ons tweetjes naar 't zeetje, naar Oostende (zie foto), waar we het hele strand voor ons alleen hadden. We hebben een lange strandwandeling gemaakt, veel gebabbeld, lekker gegeten en daarna nog wat gewinkeld. Dat deed deugd en nu kunnen we er weer tegen! Hoe de rest van de week eruit zag?

Maandag: een uurtje gaan spinnen van 21u tot 22u

Dinsdagavond: uurtje spinnen van 20u tot 21u, gevolgd door een uurtje body combat.

Woensdag: rustdag. Na het werk afgesproken in Brussel om een hapje te gaan eten met Ruthje. Was heel gezellig.

Donderdag: te laat thuis van het werk om om 19u met Fabian te gaan spinnen (zonde), dus maar een toertje gaan lopen: 15,6 km in 1u33 (10 km/u, 154 bpm).

Vrijdag: dagje verlof. De dag sportief ingezet met een uurtje spinnen van9 tot 10, en daarna dus met Maarten naar de zee.

Vandaag: Maarten al om 6u op om naar de fotoles te gaan (op zaterdagvoormiddag nu ipv woensdagavond), en ik dus eerst gaan spinnen van 10 tot 11, om dan een toertje te gaan lopen: 11,8 km  in 1u08 (10,3 km/u, 148 bpm).

En wat brengt morgen? Morgen mogen we lekker gaan eten bij familie. En om alvast véél plaats te maken in 't buikje ga ik morgenochtend een vetloopje doen, samen met Philippe

Dan volgt opnieuw een drukke werkweek. Maandag start één van de nieuwe mensen die we recent hebben aangeworven en die moet natuurlijk opgeleid worden. En binnen 2 weken vertrek ik naar Guatemala.... voor het werk :-)  We vervelen ons dus niet!

13:23 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (18) |  Facebook |

08-02-09

Alweer een week voorbij....

imagesOeps, m'n vorige berichtje dateert alweer van bijna een week geleden zie ik... Niet te doen hoe de weken voorbij vliegen en de dagen telkens korter lijken te worden terwijl hetgeen ik allemaal wil doen alleen maar toeneemt. Moeilijk dus. Zo moest ik natuurlijk donderdagavond thuis zijn om de finale van de Slimste Mens ter Wereld te zien, waar mijn ex-klasgenoot Freek Braeckman in een spannende finale Bart De Wever te slim af was. En zo moest ik ook gisterenavond met Ruth, Koen en Maarten gezellig gaan eten in 't Oud Klooster in Gent, nog om m'n verjaardag te vieren. Neem daar een full time job bij (inclusief sollicitaties en vergaderingen), een druk sportprogramma en een aandachtvragende Maarten, en dan schiet er al gauw minder tijd over om te bloggen.... Maar niet getreurd, we hebben deze week zeker niet stilgezeten! Een overzichtje: 

* maandagavond testen van sollicitanten - tot 20u op het werk - pas om 21u thuis.

* dinsdag een uurtje spinnen + een uurtje body combat

* woensdag een toertje gaan lopen : 13,3 km in 1:16:57 (10,4 km/u)

* donderdag gaan spinnen met Fabian (hihi)

* vrijdag rustdag

* zaterdag een uurtje gaan spinnen, gevolgd door een tempoloopje van 10,3 km in 0:58:00 (10,7 km/u)

* vanmorgen trage lange duurloop van een dikke 18km:zondag

10:56 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (18) |  Facebook |

02-02-09

Back on track

Januari was geen topmaand op sportief gebied precies. Eerst een sportloos weekje omdat we naar Lissabon zijn gegaan (wat uiteraard een meer dan goed alternatief was) en dan een week geveld met hoest, keelpijn en koorts. Dat was minder leuk. 'k Was er misschien sneller vanaf geweest moest ik thuis gebleven zijn, maar op 't werk zijn we bezig met sollicitaties en dus was het écht het moment niet om thuis te zitten. De laatste looptocht dateerde dus al van 25 januari....vorige week zondag. gene vette dus. Vroeger zou ik gegarandeerd geprobeerd hebben van toch te sporten, me zo geforceerd hebben en uiteindelijk drie keer zo lang hebben rondgelopen met die hoest. haha, de wijsheid komt dan toch met de jaren, op m'n 30e hebben ze me daar niet meer mee liggen. Nee, ikke braaf thuisgebleven tot ik me beter voelde.En dat was dus gisteren. Een stralende zondagochtend. Ok, het was koud, maar wel héél mooi weer en we moesten pas tegen de middag bij m'n papa zijn om te gaan eten. Ideaal! Loopkleertjes aan, sloefkes van onder het stof gehaald, Ipod en Garmin in gereedheid gebracht en lopen maar. Héél op het gemak natuurlijk. Voor de rust en vrede de hartslagmeter vrijaf gegeven. Na zo'n weekje zonder sport en een venijnige aanval van vieze beestjes zou die toch veel te hoog geweest zijn en ik wilde het echt niet zien. Gewoon genieten. Rustig gelopen. Een dikke 12 km. Meer moet dat niet zijn! En we zijn weer gestart! Morgen gaan we dan eindelijk weer spinnen en combatten en dan woensdagavond weer lopen! Super!Clipboard01

21:30 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (13) |  Facebook |