08-04-09

Teken van leven

imagesHier zijn we weer eventjes, een teken van leven. De smoelboekers onder jullie vingen nog wel af en toe wat nieuwtjes op, zoals vanmorgen nog, toen ik schreef dat ik een borstnummer in de 9000-tallen heb weten versieren voor de 20km van Brussel, of zaterdag, toen ik schreef dat ik naar het trouwfeest ging van m'n nicht, dat overigens heel leuk was. Maar voor de rest bleef het hier behoorlijk stil. Daar zijn redenen voor. Redenen die minder leuk zijn, maar die niet thuishoren op een loopblog. 't Zijn een beetje moeilijke weken geweest, maar er zijn goede vooruitzichten: dit weekend gaan Maarten en ik met ons tweetjes naar Den Haag. We hebben een fijn hotelletje geboekt in de stad, van zaterdag tot maandag. Dichtbij Scheveningen, dus het zeetje. Dichtbij Delft. We zullen ons dus niet vervelen. Een beetje tijd om tot rust te komen en een en ander achter ons te laten. Als de paashaas ook in Nederland passeert met chocolade, dan is het helemaal in orde :-)  Hebben we ondertussen nog gesport? Jawel, zij het iets minder dan gewoonlijk. Daarnet ben ik nog samen met Maarten gaan lopen   / fietsen naar Mariakerke (14km  - 1u26 - 145 bpm) en maandagavond liep ik ook 16,4 km (1u37 - 155bpm). Zondag spinde ik 2u op rij en zaterdag na het trouwfeest liep ik ook 12 km. We zitten dus inet stil. Maar 'k moet eerlijk toegeven dat het niet altijd met evenveel goesting is. Maar da's niet erg, dat komt zeker wel terug. Binnen drie weken gaan Ruth en ik samen op weekend naar Bouillon, om er de Bouillonante te lopen. Hopelijk is tegen dan de conditie een beetje op punt. We zien wel.  Sorry dat ik niet veel (ok - helemaal niet) op jullie blogjes ben komen kijken, ik heb er echt geen tijd voor gehad. En bij deze wil ik ook iedereen die vorige zondag in Rotterdam (Edith, Mario, Katrien, Vincent, Koen ...) en Parijs (Christophe) de marathon liep een hele dikke PROFICIAT wensen. Goed gedaan allemaal!

21:41 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

Conditie Ik denk dat je je geen zorgen moet maken over je conditie. Je had behoorlijk wat snelheid op toen je mij passeerde. En Maarten lag zeker een minuut achter met zijn fiets ;-)

Gepost door: Herman | 08-04-09

Dat het je goed mag gaan Julie!!

Gepost door: Tiny | 08-04-09

geniet maar volop van dat lang weekendje!!

Gepost door: Ruthje | 09-04-09

geen teken efkes geen zin .. no prob ... geniet van het leven!

Gepost door: Koen | 09-04-09

Hey,
Bedankt voor de felicitatie. Ik heb dat soms ook, zo geen goesting meer om te lopen, maar dat komt altijd weer heel hevig terug. Tot in Brussel misschien!

Gepost door: Christophe De Potter | 09-04-09

Genieten is het belangrijkst, de rest is bijzaak

Gepost door: Stofke | 09-04-09

Bedankt Julie, geniet van jullie weekend.

Gepost door: Edith | 09-04-09

kennismaking Je hebt ook zoveel tijd als ik (weinig)en dat is soms moeilijk voor te bloggen.Als je de blog van mario leest kom je soms mijn naam wel tegen en dat is omdat we soms veel samen trainen.Ik ben tussen 2005 en 2008 veel aan het proberen geweest voor terug te lopen na blessures.Nu ben ik een jaar terug bezig en met succes in Rotterdam.Veel succes nog met het lopen en tot ooit.

Gepost door: stefan hens | 09-04-09

Alvast een prettig weekend gewenst.

Gepost door: Marc | 09-04-09

Toch lekker druk bezig en het zit wel eens tegen, sterklte.
Natuurlijk veel plezier in Nederland en geniet ervan met zijn tweeen.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 10-04-09

Geniet van uw weekeinde . Als de haas hier passeerd , stuur ik hem dadelijk door ! :-)
Alles even op een rijtje zetten moet je soms ééns doen . Wij hadden vroeger ons vaste plekje om te gaan wandelen als er een probleempje in ons leven geslopen was . Telkens we er nu komen , zeggen we nog altijd " hier zijn vele problemen opgelost ! " En dan lachen we erom !
Denk altijd , dat na regen zonneschijn komt .

En zonder de mindere tijden , hadden wij nooit geweten wat de goede tijden zijn . Dus het gaat zeker beter worden !!

Gepost door: coach mario | 10-04-09

De commentaren zijn gesloten.