02-11-09

RUN FOR PARAGUAY

paraAan alle mooie liedjes komt een eind... zo ook aan onze vakantie. 4 heerlijke dagen Amsterdam met een mooi marathon en dan een schitterende week New York City zijn alweer achter de rug. We hebben ervan genoten! Energie opgedaan. Batterijtjes opgeladen. We zijn er weer helemaal klaar voor, en maar goed ook, want...... de RUN FOR PARAGUAY komt eraan! Voor wie nog niet weet waarover het gaat: als alles volgens plan verloopt ga ik volgend jaar tijdens de zomermaanden voor bijna 2 maanden naar Paraguay, om me er als vrijwilliger in te zetten voor straatkinderen. Dergelijk project vraagt veel tijd (al m'n congé bijvoorbeeld) en inspanning, maar er is natuurlijk ook een financieel kantje aan verbonden. Vriendjes Mario en Katrien wilden me daarbij een handje helpen en daarom:

webaangepastegr_kasteel_wijnendaleOp zaterdag 14 november organiseren we een gezellige looptocht (geen wedstrijd) van 5km of 15km met start aan het kasteel van Wijnendaele. Het wordt een ware kastelentocht, langs 't kasteel van Wijnendaele en 't kasteel van Aertrycke, in de buurt van Torhout. Ook wie liever 10km loopt kan aan zijn trekken komen: je kan de eerste 5km meelopen, dan even de omgeving bewonderen en even later weer inpikken voor de 5km. NIet zo loopgericht? Gezinsleden die niet graag sporten? Geen probleem, we voorzien ook wandelroutes voor de liefhebbers en je kan altijd gewoon terecht in 't Heuvelhof voor een hapje, drankje en een gezellige babbel.Als er voldoendewandelaars zijn behoort een kasteelbezoek voor 3 EUR per persoon ook tot de mogelijkheden. Keuzes zat dus. Voor elk wat wils. Kom dus af en breng vrienden of familie mee. Iedereen is welkom, meer dan welkom.

We spreken af om 13.30u op de parking aan babbel-en knabbelcafe 't Heuvelhof en vertrekken om 14.00u stipt. Indien er voldoende deelnemers zijn kunnen we in verschillende groepen lopen (met verschillende snelheden). Onderweg krijgen jullie sportdrank, ons aangeboden door Trui, waarvoor dank. Nadien kunnen we gezellig nakaarten in het Heuvelhof, waar we een zaaltje ter beschikking krijgen.

Deelname aan dit alles is volledig gratis. Wel zal in het Heuvelhof na de wandeling / looptocht een "spaarvarken" staan waarin jullie vrijwillig een bijdrage kunnen stoppen voor het Paraguayproject. Dit is volledig vrijblijvend, maar alle beetjes helpen natuurlijk :-) Dat laatse heeft ook de uitbater van 't Heuvelhof begrepen, want hij schenkt een percentage van de opbrengst van de drankverkoop aan m'n project. Super!

Ook Mario draagt zijn steentje bij, want hij gaat voor de gelegenheid cake bakken om te verkopen. Die cake kan op voorhand besteld worden (5 EUR voor 4 stukken) en op de dag zelf afgehaald. Ook de opbrengst hiervan gaat naar het project. Kan je er niet bij zijn maar ken je iemand die wel gaat? Bestel dan misschien een stukje cake! 't Enige wat je moet doen is een mailtje sturen (zie links hier op de blog of voor vrienden naar 't gekende adres) en laten weten hoeveel stukken je zou willen bestellen. Easy, isn't it.  De lekkere cake zal dan op je liggen wachten in Torhout.

Ik hoop jullie allen in Torhout te zien op 14 november, in de eerste plaats om er een heel gezellige namiddag van te maken. En alle beetjes die erbij komen voor Paraguay zijn alvast heel welkom. Alvast bedankt op voorhand en het spreekt voor zich dat ik jullie op de hoogte houd van alle verdere gebeurtenissen!

Interesse? SUPER! Laat dan wel graag even weten of je komt en met hoeveel personen, dit gewoon om praktische redenen. Een simpel mailtje volstaat, gewoon hier links op de blog klikken op "mail mij"!

En natuurlijk een dikke dankjewel aan Katrien, Mario, de mensen van 't Heuvelhof en Trui en haar sportwinkel.
asuncion-from-opposite

20:11 Gepost door Runner Jules in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

veel succes ! Ik kan er spijtig genoeg niet bij zijn, maar hoop je te steunen op een andere manier. By the way, ik heb iets gelijkaardigs gedaan in ... New York ! Op de grens tussen Harlem en The Bronx, je zal nu wel weten over welke wijk ik het heb ! veel miserie daar ook. Alle beetjes helpen inderdaad !

Gepost door: kaat | 02-11-09

Op deze dag kan ik er niet bij zijn. In Deinze zie ik je weer. Gaan we even een paar dingen afstemmen.

Gepost door: Tiny | 02-11-09

Ik vind het ongelooflijk knap wat jij allemaal ginder wil gaan doen ! Gelukkig zijn er nog mensen zoals gij !

Gepost door: coach mario | 03-11-09

Ik kan er ook niet bij zijn, heb 3 kleine probleempjes die mij thuis houden;-). Ik hoop dat het een topdag wordt!

Gepost door: Wendy | 04-11-09

top echt een onwijs goede aktie van je Julie!! Wens je heel veel succes ermee

Gepost door: Ronald | 04-11-09

jij ! gaat nog eens de wereld veranderen :-)

Gepost door: Katrien | 04-11-09

succes morgen met jullie loop voor het goede doel.
Groetjes Natalie

Gepost door: natalie | 13-11-09

veel geluk ginder.De kinderen van ginder zullen natuurlijk heel blij zijn met een beetje hulp.succes nog.

Gepost door: stefkerun1 | 15-11-09

De commentaren zijn gesloten.