22-11-09

Spinnen for Paraguay op 15/01/2010

spinning4Wie herinnert zich nog de mooie momenten tijdens de Run for Paraguay ? 't Was een superleuke dag met een mooie opbrengst voor mijn project. En... zoals jullie al weten kunnen we vooruitblikken naar een volgend evenement. Berry kwam immers met het idee op de proppen kwam om ook eens een "spinnen voor Paraguay" te organiseren. Als spinninginstructeur is hij daarvoor natuurlijk goed geplaatst en hij zag het meteen zitten om een evenement te organiseren in Okinawa te Aalter, waarbij de opbrengt ook naar mijn Paraguay-project zou gaan. Na een week vol druk heen-en-weer gemail tussen huize Julie & Maarten en huize Berry & Inge, met daartussen ook contacten met Okinawa in Aalter (die helemaal gratis hun zaal ter beschikking stellen!) was alles geregeld en georganiseerd, met als kers op de taart een door Maarten ontwikkelde website om op de fietsen te bieden.  

En dus, dames en heren, kunnen we jullie met enige trots uitnodigen op het eventement SPINNEN FOR PARAGUAY die zal plaatsvinden op vrijdag 15/01/2010 om 19u30 in Okinawa in Aalter. Wat hebben we te bieden? 1,5u puur spinningplezier onder leiding van Berry. Een uurtje "op 't gemak" want..... een aantal sport-leken hebben zich intussen al aangemeld (jawel beste mensen, u leest het goed, Maarten gaat méédoen! Komt dat zien), en dan nog een halfuurtje stevig doortrekken voor de ervaren spinners. Een stemmetje fluisterde in mijn oor dat er zelfs eventueel 2u zou kunnen worden gespind. Eventueel. Nadien is er gelegenheid tot douchen en nakaarten aan de bar. Klein detail: aangezien ik twee dagen later weer wat kaarsjes mag uitblazen op een taart, zal ik het eerste rondje trakteren voor de aanwezigen.

Clipboard01De opbrengst van dit evenement gaat naar Paraguay. Opbrengst? Jawel... deelname is niet helemaal gratis. Er zijn 27 fietsjes beschikbaar in de zaal en die... gaan we per opbod aanbieden. De startprijs is gezet op 5,00 EUR, en wie wil deelnemen kan bieden op een speciaal hiervoor door Maarten opgerichte site:http://bidforbike.runnerjules.com . Het volstaat je even te registreren (gebruikersnaam en paswoord aanmaken)en dan kan je op een fiets bieden. Er zijn 27 verschillende plaatsen verspreid over 3 rijen. klik de fiets aan die je graag zou hebben, dan krijgje wat meer info (wie momenteel de hoogste bieder is en zo) en dan kan je rechts zelf een bod doen (per schijf van 1 EUR of meer EUR, maar geen eurocenten). Op 31/12 wordt het bieden afgesloten en per fiets krijgt de hoogste bieder de plaats. Dit wordt heel snel bekend gemaakt zodat iedereen zeker weet dat hij een plaatsje heeft. Kom dus afen toe eens kijken naar de site om te zien of je bod niet werd overtroffen door iemand anders! Berry en ik hebben voor de hoogste bieder in 't algemeen ook nog een verrassing in petto, maarwat dat is.... blijft nog even een verrassing....

Jullie hebben nog twee weken de tijd om te bieden, daarna wordt de website afgesloten. Wie erbij wil zijn: 't is nu de moment!

Met dank aan Berry en Okinawa Aalter!

21:27 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

Groots plan!

Gepost door: Tiny | 22-11-09

Knap dat berry dit voor je doet ! En ik die dacht dat dit in een weekeinde plaats vind . Spijtig , maar nu weet ik wel met grote zekerheid dat ik dan moet gaan werken !!

Gepost door: coach mario | 23-11-09

chance nog een geluk dat 't niet in zaal Aalter in Okinawa is :-)

Gepost door: geert | 23-11-09

Wederom een leuk plan om fondsen ingezameld te krijgen voor Paraguay. Ook dit wordt vast weer een succes.

Gepost door: John | 23-11-09

Wordt er daar ook cake verkocht, anders kwam ik zeker eens piepen ;-). Veel succes met de nieuwe actie!

Gepost door: Wendy | 23-11-09

foto Je hebt de foto bij natalie tijtgat van u toch ook al zijn staan.Je staat er toch altijd even goed op met ne mooie lach.

Gepost door: stefan hens | 23-11-09

Tof Mooi initiatief. Deze keer zal ik me wel in het zweet kunnen werken.

Gepost door: etienne | 23-11-09

ben al aan het trainen !!! ah jaaa hé wil niet afgaan gelijk nen gieter :-) we zijn er terug bij en Chris wil een fiets naast Maarten en Inge :-)

Gepost door: Katrien | 24-11-09

zeer leuk idee, 'k heb m'n fietske al gereserveerd :-) En Maarten op de spinningfiets...da wil niemand missen natuurlijk! :-)

Gepost door: Ruthje | 25-11-09

Dacht ff aan die 8potige beestjes ;-) Helaas past ook dat evement niet in mijn agenda. Doe echt mijn best en weet zeker dat ik je in het komende half jaar nog wel eens ga zien. Succes met de actie.

Gepost door: Bjorn Paree | 20-12-09

De commentaren zijn gesloten.