20-12-09

Men neme zijn nieuwe agenda voor 2010....

Clipboard02
.... men slaat het boekje op op vrijdag 15 januari en men noteert: 19u30: cycling for Paraguay.... Een evenement georganiseerd door Berry en Jo en Nadine van Okinawa Aalter ten voordele van Julie's Paraguay project. Wablief? Okinawa? Paraguay project? Ok, voor wie de voorbije maanden NIET op de blog is geweest en op facebook alle berichtjes heeft gemist nog even in een notedop:  Volgend jaar, in 2010, ga ik tijdens de zomermaanden voor 2 maanden naar Paraguay. Om me er als vrijwilliger in te zetten voor de straatkinderen. Dit doe ik binnen het kader van een organisatie, zodat ik niet helemaal alleen daar mijn plan moet trekken en zodat ik ook weet dat mijn inspanningen voor het project nadien netjes zullen worden verder gezet door andere vrijwilligers, zodat het niet voor niets is geweest. Waarom Paraguay? omdat ik al jaren droom van Zuid-Amerika en omdat het me ook handig lijkt ergens te gaan helpen waar ik de taal ook effectief spreek. Spaans dus. Dus... 7 weken lang ga ik me vrijwillig inzetten voor straatkinderen in Paraguay. Zo'n onderneming kost natuurlijk centjes. Dan heb ik het deels over reis- en verblijfskosten, maar ook over centjes om ter plaatse van alles te doen. Denken we maar aan schoolmateriaal of kleren, of wat financiële steun aan ziekenhuizen, om maar iets op te noemen.

Om me financieel een duwtje in de rug te geven organiseerde Katrien vorige maand al de Run for Paraguay voor me, waar we een mooi bedrag mee bijeenzamelden. en deze keer is het Berry die het initiatief neemt. Op vrijdag 15 januari gaat hij een spinningles van 1,5u geven in fitness Okinawa te Aalter. Anderhalf uur lang spinningplezier. Pure fun. Onder vrienden. niet enkel goed voor je conditie, je lijn, het wegwerken van de vervelende kerstkilo's en je sociale contacten, maar dus ook goed voor het goede doel! Zin om mee te doen? SUPER! Surf dan heel snel naar http://bidforbike.runnerjules.com , registreer je (we gebruiken die gegevens nergens voor, maar het is om te vermijden dat grapjassen gaan bieden en we met een lege zaal zitten) en bied dan op één van de 27 beschikbare fietsjes. Voorlopig zijn er al 21 bezet. Zit alles vol? Geen probleem? Gewoon hoger bieden dan iemand anders en de fiets is voor jou! De biedingen worden afgesloten op 31 december 2010. Begin januari wordt de uiteindelijke indeling dan bekend gemaakt. Waar wachten jullie nog op ???

En ah ja: aangezien ik 2 dagen later 31 kaarsjes mag (moet?) uitblazen, geef ik het eerste rondje nadien aan de bar!

19:05 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Spaans dat wist ik nog niet ... toeval wil dat ook ik die taal volgend jaar wil leren! Ik kijk al uit naar die toast op je verjaardag!

Gepost door: Koen | 21-12-09

os ge maar kunt drinken e Koen ;)

tot op de spinning volgend jaar Julie (tenzij je volgende week naar Tielt gaat dan tot volgende week ;))

Gepost door: Peter | 22-12-09

De commentaren zijn gesloten.