17-01-10

Spinning for Paraguay: het verslag!

berryVrijdag was het eindelijk zover: de spinning for Paraguay! De minuten leken wel voorbij te kruipen op het werk en ik was maar wat content toen ik eindelijk om 18u thuis was en kon vertrekken richting Aalter. Richting fitness Okinawa. Sporttas mee. Spaarvarken mee. Goed humeur mee. Maarten +sporttas mee. Alles helemaal klaar voor een superleuke avond. Maarten had al de hele week geprobeerd om eraan te ontsnappen "mijn voet doet pijn van mijn nieuwe schoenen". Maar geen genade: spinnen zou hij! Toen we toekwamen in Aalter waren er al heel wat vriendjes aanwezig. Leuk om iedereen terug te zien. Koen en Nico hadden verjaardagscadeautjes voor me mee (lief!) en iedereen was in opperste stemming. Beetje zenuwen sommigen, want ze hadden nog nooit gespind. Beetje onwennig anderen, want ze kenden nog niet zoveel mensen, maar dat zou niet lang duren. Zelfs mijn maatjes Stefan en Mimo waar ik in de passage mee spin waren aanwezig. Superleuk! Samen met Berry eerst snel even de zaal wat versierd en de fietsen van de hoogste bieders voorzien van slingers en balonnetjes en we konden van start gaan!

evaNadat iedereen op zijn fietsje was geïnstalleerd - en dat bleek niet zo evident aangezien er meer "nieuwtjes" waren dan ervaren spinners- en we een uitleg hadden gekregen over 't spinnen konden we beginnen. Berry vloog er meteen stevig in met een latino-nummer, dat volgens hem momenteel nr. 1 staat in de hitlijsten van Paraguay... yeah right, dat moeten we geloven, maar ambiance was het wel. Een lichte opwarming om er daarna meteen stevig in te vliegen. Jumpen, runnen, staande klim, zittende klim, snelheidswerk... het een volgde het ander naadloos op, op tonen van geweldige muziek. Van goeie muziek. Een kleurrijke selectie, gaande van Milk Inc, U2, Tiesto over "die van 't voorprogramma van Rammstein die eigenlijk veel beter waren " en ja, tot zelfs Frank Sinatra. Het werd "start spreading the news.... Julie's leaving in July.... and we're all part of it...". GEWELDIG! De sfeer zat er goed in. We deden de Mexican Wave op de fiets en zwierden uitbundig met onze handdoeken. En iedereen ging ervoor! Af en toe verliet ik eens mijn plekje om foto's te nemen. Foto's... van Berry's poep (voor Eva, te bewonderen op Facebook)... van contente mensen... en van Eva met een zere poep (zie foto links)

Elke keer dat ik achterom keek, verwachtte ik op Maarten's plaats een lege fiets te zien. Maar nee, wonder boven wonder, meneer bleef een heel uur op de fiets zitten. En nee, niet gewoon zitten. Trappen. Sporten. Zweten. en.... zowaar in combinatie met dat alles: lachen! Jawel dames en heren! We hebben Maarten aan het sporten gekregen. Jiha! En ook de andere "groentjes" deden hun best, 'k ben zwaar onder de indruk van Inge en Christ en Koen deed zelfs het tweede uur nog volledig mee. Chapeau! Na een uurtje mocht wie wil stoppen en mochten de "die hards" doorgaan. Tot mijn grote verbazing verlieten slechts een zevental mensen de zaal. De rest... ging door! Nu werd het zweten, dat had Berry beloofd. En hij heeft belofte gehouden. Amai... Zelfs mijn twee die-hard spinningmaatjes van de passage ("niet moe te krijgen, dat heb ik al gezien" volgens Berry) zaten tegen het einde te zuchten :-) En zowaar: Katrien bleef 15minuten zwijgen! Eureka! Mensen, we hebben het gevonden om Katrien het zwijgen op te leggen: spinnen! Bij Berry! Na een kleine 2u verliet een hele contente bende de zaal! Niet na eerst nog een halve slappe lach te hebben gekregen tijdens het stretchen op de fiets, maar goed.....

Nadien bleven we nog wat nakaarten aan de bar. Een korte speech om Berry te bedanken en dan kreeg ik een verjaardagscadeau in m'n pollekes gestopt. Je zou zowaar gaan denken dat er iemand bij Ferrero werkt ;-): drie potten nutella, 2 dozen vol Ferrero Rochers, een leger chocotofs (aan 20 chocotofs per uur heb ik denk ik 6u nodig om ze op te krijgen) en nog wat kinderchocolade. Jummie! Mercikes! Ik trakteerde een rondje, 't was heel gezellig. Nadien gingen we met een ietwat uitgedunde bende op zoek naar frieten in Aalter. Ah ja, want dat hadden we wel verdiend. Ze zijn daar blijkbaar nie veel gewoon in Aalter, want toen de helft van de bende besteld had.... bleken de frieten op te zijn! Hihi. Dan maar richting "Domino", een bruin cafe in Aalter city, dat enkelen traditiegetrouw uiteindelijk hebben gesloten... na uren vol geleuter en Leffe's! Daar doen we 't toch voor he!

Kortrom: een schitterende avond, sportief, in goed gezelschap, veel amusement en.... 420 EUR verzameld voor Paraguay! Daarmee komt de spaarpot nu op een dikke 1700 EUR uit! SUPER! Met dank aan Berry voor 2u enorm spinningplezier, Jo & Nadine van Okinawa Aalter voor de super-ontvangst en accomodatie en alle aanwezigen en supporters voor de bijdrage en de leuke sfeer! MERCIKES!ambiance

berryjulie

nicochrist

maarten
chris

17:17 Gepost door Runner Jules in Algemeen | Permalink | Commentaren (22) |  Facebook |

Commentaren

Geslaagd! Kortom een zeer geslaagde actie waarmee de pot goed aangevuld is.

Gepost door: John | 17-01-10

Katrien aan zwijgen krijgen! Da's op een paar maanden al de tweede keer. Dat moet daar bij jullie een mooi feest geweest zijn. Als ik de foto's zo zie dan zucht ik, was ik er maar bij geweest!

Gepost door: Tiny | 17-01-10

en ook proficiat aan Maarten
tijdens Tiesto zag ik hem rechtspringen :-)

Gepost door: Nico | 17-01-10

knap ! zo'n degustatie van mensen, dat kan niet anders dan leuk geweest zijn !

Gepost door: kaat | 17-01-10

't was fun! fun! fun!!

Gepost door: Chris | 17-01-10

Mooi! Wederom een mooi succesvol evenement!

Gepost door: M@urice | 17-01-10

beter kan je het niet schrijven op naar een volgend 'feestje'

Gepost door: Berry | 17-01-10

We hebben blijkbaar wat moeten missen. Volgende keer wil ik er bij zijn!!!

Gepost door: Homer | 17-01-10

was heel leuk julie, voor herhaling vatbaar

Gepost door: Peter | 17-01-10

Het was echt superleuk!!!! Zeker de moeite om er zo ver voor te rijden :-)) Merci voor mijn fiets zo mooi te versieren hé!!!

Gepost door: Eva | 17-01-10

Leuke ervaring! Supercontent dat ik dit ook eens mocht beleven, spinnen. Bij momenten lastig, maar toch volgehouden. Kort enkele mensen ontmoet, jammer dat ik dezelfde avond nog verplichtingen had! Maar, bij een volgende loop lopen we elkaar alvast tegen het lijf!

Gepost door: Peter Delarue | 17-01-10

mooie actie!!!!!

Gepost door: martine | 17-01-10

TE GEK !!!!!!!!!!!!! super geslaagde avond !!

Gepost door: Katrien | 17-01-10

jammer dat ik niet kon komen; zag er echt leuk uit!!!

Gepost door: Jess | 18-01-10

Wat een feest zeg!!

Gepost door: Wendy | 18-01-10

WOW wat een fiets gebeuren en wat goed om zoveel geld op te halen.
Leuke en spontane actie foto's.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 18-01-10

't was een zeer leuke avond en weer lekker veel centjes binnen voor Paraguay se!!

Gepost door: Ruthje | 18-01-10

fun Het heeft me deugd gedaan de spinning.... wel lastig hoor als je dat niet gewoon bent!!! Wat mij betreft, zeker voor herhaling vatbaar :)))

Gepost door: Sandra | 18-01-10

Spinning Het was echt fun vrijdagavond...toffe sfeer, keileuk...

Gepost door: Peter valkenborg | 18-01-10

Mooi gedaan !! Dat bedrag had eigenlijk ff wat meer moeten worden € 421.95 ;-) Het totaal wordt groter en groter ; daar gaan ze blij mee zijn in Paraguay.

Gepost door: Bjorn Paree | 19-01-10

Dat zag er daar heel plezant uit. Helaas kon ik er niet bijzijn. Maar mijn bijdrage volgt via Mario. Heel mooi bedrag al verzamelt.

Gepost door: Yves | 21-01-10

super goed gedaan. Mooie actie en een heel mooi bedrag opgehaald! Top

Gepost door: Ronald | 21-01-10

De commentaren zijn gesloten.